Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות כלי עבודה ומה שעומד על הפרק זה קסקו או סיגנט.

הסטים שאני רוצה זה 1/4 3/8 1/2 וגם סט מפתחות פתוחים.

אני יודע מה אני רוצה בקסקו, הבעיה היא שלסיגנט אין את הסטים האלה בדיוק ולכן קצת קשה לי להשוות בניהם מבחינת תמורה לכסף (בהנחה והקסקו יעלו לי כמו סיגנט).

מק"ט לסט מפתחות פתוחים של קסקו K7313

מק"ט לסר 1/4 של קסקו K1460BY

מק"ט לסט 3/8 של קסקו K3851BY

מק"ט לסט 1/2 של קסקו K1254BY

אני אשמח להשוואות של הקסקו האלה אל מול סיגנט זהה\דומה מבחינת מספר חלקים וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום תומר!

ברשותי הסטים המצולמים(1/4,3/8) עלו לי 700ש"ח כולל מע"מ לפני כ-שנה וחצי ,מחנות שנקראת "ל.ג.ו פרו טכניקה" ברח' יצחק שדה 20..ומשהו ת"א.

הסטים הנ"ל מצויינים ובהחלט החזירו את ההשקעה בהם.

מקווה שעזרתי

עומרי ט

IMG_3408.JPG

IMG_3409.JPG

IMG_3407.JPG

IMG_3406.JPG

IMG_3405.JPG

פורסם

שני המותגים באיכות סבירה,לקסקו מחיר טוב והבוקסות די עמידות בסיגנט וישנה אחריות והגימור איכותי יותר.במידה ותלך על הסיגנט שווה לך לרכוש מזוודה שלמה שמכילה את שלושת הסטים של הבוקסות,רינגים ואלנים.

פורסם

המזוודה הזאת שמכילה את שלושת הסטים עולה 1900 ש"ח.

זה סביר?

וזה כמובן בלי כלים שאני אצטרך להשלים לה (שכן באים בקסקו)

in the face

with a chair

פורסם

אני עובד בענף הכלי עבודה למוסכים.

ליידיעתכם כמה דברים בסיסיים בנוגע לכלי העבודה שמשווקים בארץ ובעולם.

סיגנט,קשקו ורוב הפירמות שאתם רואים בחנויות הכל מגיע מאותם מפעלים בחו"ל. הרמה הטובה טיוואן הפחות טובה סין.

כל אחד שם את השם שהוא רוצה על המוצרים ובוחר ממספר גימורים וחומרים לפי התקציב שהוא מעוניין להשקיע.

שלא ימכרו לכם סיפורים, זה לא אמריקאי לא יפני ובטח לא ישראלי.

ועצוב שהמון חנויות מספרות סיפורים בכדי למכור את המותג שהיבואן נותן להם להרוויח יותר, בכללי כולם באותו איכות.

ואפילו ישנם מספר מותגים כביכול "אירופאיים" שבעצם הסחורה מיוצרת במזרח ועושה סיבוב באירופה ומשווקרת "כאילו" כסחורה אירופאית למרות שזה סיני או טייואני.

כמובן שאני לא אומר שהכלים לא טובים, רק חשוב לדייק בפרטים.

אור

• ספונסר פורום
פורסם

http://www.toolcenter.co.il/Front/Ecommerce/product.asp?productId=11332

תומר אני עבדתי ועדיין עובד עם כלים מהסט הזה כבר למעלה משנה והם מפגינים אמינות מוחלטת!(להזכירך,כשאני אומר אני,אני מתכוון לשימוש במוסך יומיומי)

ויש אחריות לכל החיים,מניסיון,לאחר מיקוח אפשר לקבל מחיר טוב יותר.

אורן

פורסם
בדוק האפשרויות, מחירים וכו' אצל "טכנו צנור" שברח' יצחק שדה 34 ת"א, טל' 03-5374479 ובקש את אלי.

אתרם הנו www.t-t.co.il

בברכה - רפי לין :-)

עם כל הכבוד, המחירים שהם דופקים שם לא הגיוניים! ומה זה משנה את מי לבקש, זה ישנה את מחיר?

פורסם
שלום תומר!

ברשותי הסטים המצולמים(1/4,3/8) עלו לי 700ש"ח כולל מע"מ לפני כ-שנה וחצי ,מחנות שנקראת "ל.ג.ו פרו טכניקה" ברח' יצחק שדה 20..ומשהו ת"א.

הסטים הנ"ל מצויינים ובהחלט החזירו את ההשקעה בהם.

מקווה שעזרתי

עומרי ט

עומרי, יש לי את הסט הזה של סיגנט ואני לא זוכר שקניתי אותו ביותר מ450שח. ואת הפתוחים קניתי של קשקו ב115 שח.

פורסם
עומרי, יש לי את הסט הזה של סיגנט ואני לא זוכר שקניתי אותו ביותר מ450שח. ואת הפתוחים קניתי של קשקו ב115 שח.

מחירי הברזל עלו

הסט הזה נמכר היום לפי הקטלוג ב-695 ש"ח

in the face

with a chair

פורסם
בדוק האפשרויות, מחירים וכו' אצל "טכנו צנור" שברח' יצחק שדה 34 ת"א, טל' 03-5374479 ובקש את אלי.

אתרם הנו www.t-t.co.il

בברכה - רפי לין :-)

בטכנו צינור אפשר לקבל את כל הצינור...

אני זוכר ששאלתי מחיר לבוקסה ארוכה של פלג ונפלתי מהמחיר: 160 ש"ח!

פורסם

שלום אור,

טענתך בהחלט הגיונית והיא אגב נשמעת בכל תחום, גם שאתה בא לקנות מסך LCD זה מה שהמוכר אומר, גם כשאתה בא לקנות מזגן ועוד ועוד. תמיד זה אותו מפעל בסין שמייצר לכולם.

ראשית, אני מניח שבחלק מהמקרים זה נכון, אני לא בטוח שבכולם.

שנית אני מניח שכשאני רוצה להמציא פירמה לכלים, נקרא לה "אביב" אני הולך לאותו מפעל בסין ובהנחה שאני מבין קצת במטלורגיה ובפיזיקה אני מבקש מהם לייצר לי כלי בעל מפרט מכאני/מטלוגי מסויים ודורש שיעבור בדיקות מסויימות. בנוסף מבצע בדיקות מדגמיות על כלים שאני מקבל.

ברור לי שהמצב האוטופי שתיארתי לא בהכרח נכון ויכול מישהו סתם לייצר זבל באותו מפעל. כנראה שהחברות הטובות יותר מפקחות ודורשות, כמובן שהמחיר בהתאם.

• תוכן חדש...