Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי בעיה של קליפינג נראה לי

ברגע שאני מגביר לווליום מסויים אני מתחיל לשמוע מין תיקים כאלה,אם אני לא טועה זה בא מכיוון הטוויטרים

המערכת היא רדיו דיסק של פנאסוניק,רדיו דיסק שבא עם הרכב מהחברה(איפמרזה 07)רדיו דיסק נחמד לא יותר מזה

סט קידמי דוטק אוביישן עם טוויטרים MT22 , מגבר MAC AUDIO 4200 וסאב דרגסטר 121

איך אפשר לפתור את הזאת?

יכול להיות שזה בגלל הרדיו דיסק הממוצע שלי,אם אשתדרג למשהו יותר ברמה אם כיוונים רצינים הבעיה תיפתר דרך כיוון?

פורסם

יש לי שאלות חשובות -

האם מדובר בדיסקים מקוריים או MP3 מהרשת ?

האם זה קורה עם כל דיסק שאתה משמיע ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מי שהתקין לי זה חבר של חבר שהוא ביצע התקנה מאוד איכותית וטובה ולא היה קליפינג אך שמעו יחסית נמוך למה שהרמקולים האלה יכולים לתת.

החלפתי את הסאב שהיה לי לסאב אחר והלכתי ישירות לבומבאס כדי שיכוון לי את הסאב

על הדרך הוא העלה טיפה את הווליום של הרמקולים,שמעו מעולה אבל בדרך הביתה שמעתי בווליום גבוהה ושמתי לב שכבר הדלת עושה לי רעשים אז החלטתי להוריד טיפה את הגיין של הרמקולים ולהעלות ממש טיפה את הגיין של הסאב

כל זה כמובן אחרי יעוץ שקיבלתי פה בפורום איך לעשות את זה ואיפה זה נמצא,בדרך כלל הכי גבוה שאני מגביר זה ל35 במערכת

(אני יודע שזה לא אומר לכם כלום אבל זה שתבינו את ההבדל)ויש כאלה שירים ששומעים בלי קליפינג בווליום הזה ויש כאלה

שאפילו ב33 ו 34 מתחיל הקליפינג,ומאז אני נוסע ככה וכשאני מגביר בשיר מסויים ושומע את זה אוטומטית אני מנמיך עד שהקליפינג לא נשמע.

בקשר לדסיקים אני שומע אמ פי 3 מהרשת וגם לפעמים דיסקים צרובים שצרובים בפורמט הרגיל

דיסקים מקוריים לא יצא לי ממש לשמוע אצלי במערכת.

פורסם

זה לא תמיד קשור ,

אבל מאוד חשוב אופן קידוד הMP3 והמקור ממנו הוא לקוח .

אני מוריד MP3 של קבוצות תפוצה מסודרות שאני סומך עליהן בלבד וזה רק אם אני לא מוצא FLAC.

רבות דובר בפורום על איכותם של השירים ברשת .

אני ממליץ לנסות להקשיב לכמה דיסקים מקוריים ברכב , מכל סגנון שתוכל להשיג בווליומים שונים , ולראות אם זה חוזר.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לפי דעתי זה לא בעיה בדיסקים.

צריך צורב ממש דפוק, או שירים ממש באיכות מסריחה כדי לשמוע פיקים מהטוויטרים.

לפי דעתי, זה בעיה בכיוון, צריך להסתכל מה עוללו לו שם בכיוונים, קצת התערבבתי בכל מה שניסו להסביר לך בנושאים קודמים (קראתי קצת על נושאים שפתחת ממש עירבבו לך את החיים).

ננסה לפתור את הבעיות במפגש, אם זה לא מאוחר מדיי לטוויטרים שלך.

בכיוון של הרדיו דיסק, הכול על אפס או ששיחקת שם במשהו, אם כן במה?

פורסם

אני אנסה את זה תודה

אבל עדיין אין סיכוי שאני אשמע דיסקים מקוריים ככה שזה לא ממש יכול לפתור לי את הבעיה

ממה קליפנינג נובע בכלל?

רק מאיכות השיר?

פורסם

בקשר לאיכות השירים אני לא מוריד פחות מ 192 והרוב אפילו 320

בקשר לכיוונים אז הטריבל מכוון על מינוס 10 שהכי פחות שאפשר זה מינוס 12

באס על 2

ויש את הפדר אם אני לא טועה שהוא על 2 לכיוון הרמקולים האחוריים שהם בכלל לא מכוונים אצלי

פורסם

צריך לבדוק, נאפס לך הכול ונכוון מחדש הכול.

אם אני זוכר נכון מינוס בפיידר עושה את הסאונד "עמום" יותר לא? (אצלי מכוון הכול מהמגבר הכול על 0 בגלל זה לא זוכר)

ולמה הרמקולים מאחורה לא מכוונים, מה הולך אצלך באוטו :~\

פורסם

הרמקולים האחוריים מנותקים בגלל שיש לי רק מגבר 4 ערוצים

עכשיו אני מתכוון להביא מורל פולס לאחורה שיעבדו על הרדיו דיסק

• תוכן חדש...