Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חגגתי ועוד איך חגגתי.

מי שרוצה לחגוג, שיחגוג, מי שלא - לבריאות.

אני לא חושבת שזה המקום להתווכח אם צריך או לא צריך - איש כטוב בעיניו יעשה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל בהסבר על סלבסטר

דבר שני זה כן חג נוצרי לא משנה מה אומרים!

למה כי זה ראש השנה לפי ספירה של נוצרים.

לפי דעתי אסור לחגוג חג זה, למי שאינו נוצרי

דרך אגב אני נוצרי

חג שמח "אם יש בכלל נוצרים פה"?

פורסם

אם לכאלה שאינם נוצרים אסור לחגוג את החג הזה,

גם אסור להם להשתמש בלוח השנה הנוצרי,

או למדוד זמן בשעות, דקות ושניות.

גבבי השטויות שנערמים כאן לפעמים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נתחיל בהסבר על סלבסטר

למה סתם לזרוק דברים לאוויר?

זה לא חג דתי אלא חג חילוני לחלוטין!!

הרי כתוב במפורש בקישור שצירפת, שהכנסייה התנגדה במשך זמן רב לעריכת חגיגות פומביות בתאריך זה בשל המקורות הלא נוצריים של החג.

יותר מזה, כתוב אפילו כי בימי הביניים, מכיוון שה1 בינואר היה חסר הקשר נוצרי משמעותי, הוחלט להעביר את ערב ראש השנה למועדים אחרים אשר להם קשר רב יותר לנצרות (למשל חג המולד, חג הפסחא וכדומה).

דבר שלישי, אפילו במדינות שדתן הרשמית איננה נצרות חוגגים את ה1 בינואר.

פורסם

אני חגגתי.

שתהיה שנה טובה לכולם.

נ.ב

מה שמעניין זה שבמשך כל ה 60 או 30 שנה שההורים שלי וסבא וסבתא שלי חיו "ברוסיה" הם אף פעם לא שמעו על המילה סילבסטר, רק בארץ חוגגים את ה"סילבסטר". אני לא אופתע לראות שאיזה כמה יהודים משועממים ישבו וחשבו על איזה נוצרי אנטישמי (זה תמיד חייב להיות אנטישמי, אחרת האפקט לא יעבוד) שמת בתאריך הנ"ל, והחליטו לבלבל לכולם את המוח.

ROOONEEYY

פורסם

תתפלא, לא רק ברוסיה.

גם בדנמרק, צרפת, גרמניה ושוויץ לא מכירים את המושג "סילבסטר".

(בדקתי, שאלתי, קיבלתי תשובות).

אפשר להקיש מכך שזה המצב בעוד כמה מדינות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נתחיל בהסבר על סלבסטר

דרך אגב אני נוצרי

חג שמח "אם יש בכלל נוצרים פה"?

Screw You.

למה ראש השנה צריך להתחיל הספטמבר כל פעם בתאריך אחר? למרות שהחודש הראשון לפי התאריכים העבריים זה בכלל ניסן?

וחג המולד הנוצרי בכלל ב-25/12 לפי הקטולים והפרוטסטנטים או ב-7/1 לפי הנצרות האורטודוקסית (רוסים, אוקראינים, יוונים ועוד כמה עמים במזרח אירופה).

נ.ב. דרך אגב אני בכלל אתאיסט (אחד שלא מאמין בשום סוג של אלוהים, אני מאמין שלכל דבר יש או יהיה הסבר מדעי) וחגגתי את החג (עם המשפחה הקרובה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזל שאף אחד אחר לא חושב כמוך, אחרת מישהו היה הורס לנו את כל המסיבות... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
Iron Horse, סובל בגלל הדוסים?! לא מרשים לך לחגוג?!

כל הארץ מלאה במסיבות וחגיגות של פתיחה השנה האזרחית החדשה. על מה לכל הרוחות אתה מדבר?!

אני מדבר על ארועי ענק כמו ביום העצמאות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

Fat Bastard

יפה אתה מפגין ידע רב. דרך אגב יש ראש השנה אצל האורטודוקסית שזה ב 14/1.

דבר שני ראש השנה הו לפי הלוח הגרגוריאני, שהוא התיקון של הלוח היוליאני, ששניהם קשורים בדרך או אחרת

לספירה של הנוצרים.

דבר שני אני אתאיסט לגמרי, אני נולדתי בתור נוצרי, אבל אני לא מאמין באף דת. הכל סתם קשקושים!

פורסם

לא דע מה כולם משחקים אותה

כולם חיים לפי התאריך הלועזי, ככה שנתחיל משם אז כולכם גויים(הכללה לא באמת כולם)

לא בדיוק חגגתי, אבל זה נהוג לשבת עם המשפחה(אשכנזים ממזרח ארופה)

גלקין שולט:lol:(מי שמבין מבין)

אחרי זה נסעתי לפנק את עצמי באלכוהול ו...:roll:

(לא שותים כשנוהגים)

בכל מקרה היה יותר ניידות על הכבישים מאשר מאזדה 3 במגרש השכרה

Boris.K

• תוכן חדש...