Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

בתור האורים והתומים שלי בעיניני רכב, מישהו מחברי הפורום שמע על תוסף לדלק שקוראים לו איתוס (http://www.ethosisrael.com/faq.php). אני יודע שיש הרבה שירשורים שקשורים לתוספי דלק, אבל נראה לי שזה לא תוסף ששמים אחרי טיפול מיוחד אלא באופן קבוע, בכל מקרה לא מצאתי ברחבי הפורום שום מילה על התוסף הספציפי הזה.

אם מישהו יכול להאיר את עיני אני אודה לו. בעיקרון אני מצפה לחסכון בדלק, ולא פחות חשוב גם הורדה של פליטת מזהמים. יש מצב שזה יעבוד או שאוטו זה אוטו והוא יזהם ויצרוך דלק ושום תוספים לא יעזרו

כמעט ושכחתי, אני הבעלים של פולו דיזל משנת 2000, והסיבה שלא דיברתי איתכם כבר הרבה זמן היא שאין לי בעיות עם האוטו בכלל (טפו טפו טופו)

תודות ושלומות לכל

פורסם

ממבט חטוף באתר, על צבעיו הירוקים וה"עדויות המרגשות" שמצויות כבר בעמודו הראשון,

ניתן להסיק שמדובר ככל הנראה בעוד גרסה של "שמן נחשים". קל להבין שהתוסף מוסיף רק

כסף לחשבון הבנק של מי שמשווק אותו.

שימוש בדלק איכותי ושמנים איכותיים בהתאם להגדרות היצרן יבטיח לרכב שלך רמת אחזקה

גבוהה בהרבה מכל תוסף שתמצא בשוק.

פורסם

חבר פורום יקר,

עוד מוצר מחולל 'פלאים' לכיסו של הייצרן.

"משביח הדלק איתוס משפר דלק מכל סוג שהו, תוך יצירת שתי פעולות חשובות. הפעולה הראשונה הינה שימון נוסף של המנוע (לא ברור לי איך הוא משמן את המנוע).הפעולה השנייה היא הוספת תכונת לדלק של ניקוי (קיים בדלק במינון הנכון). כל חלקי המנוע הפנימיים כולל צינורות הדלק, פילטרים, קרבורטורים, פלאגים ומנגנוני ההזרקה נהנים מצירוף פעולות השימון והניקוי החדשות. משביח הדלק איתוס משפר גם את פעולת האיטום של האטמים (הראש הישראלי ממציא לנו פטנטים), ובכך מאריך את חייהם. מנוע נקי ומשומן פועל בצורה חלקה יותר, דורש פחות תחזוקה ומתחמם פחות באופן ניכר. עוצמת המנוע חוזרת קרוב לערך המקורי הרשום במפרטי היצרן. משביח הדלק איתוס מרחיק את משקעי הפיח אשר גורמים לשריפה בלתי שלמה של דלק במנוע, ובכך לבזבוז דלק ולפליטת גזים רעילים. הצירוף של אסטרים מנקים ומשמנים במשביח הדלק איתוס מייצבים את הדלק ללא שינוי תכונותיו. "

איזה כייף לי :)

פורסם

איפה קונים ? נשמע טוב?

אגב כמה אחוז זבל יש בפנים? וכמה אחוז סתם דלק?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

העדויות שם כל כך מרגשות במיוחד אלו בעד שימור כדור הארץ שבא לי להזיל דמעה. פשוט לרוץ ולקנות לפני שיגמר יש להם אפילו מועדון חברים עם הנחות.:evil:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמישהו יזכיר לי מה הן תקנות הפורום בנוגע לפרסומים מסחריים בהודעות רגילות?

האמת, בהחלט ייתכן שזה בסך הכול תוסף ניקוי פיח פשוט, ואין סיבה שהוא לא יבצע את העבודה.

אבל אם זה באמת כך, למה הוא משווק כמו שמן נחשים?

אפשר לקחת את האתר הזה, ליצור מאקרו קטן במעבד תמלילים,

ולהחליף בכל פעם את שם המוצר במשהו אחר -

תאמינו לי שהוא ייראה בדיוק כמו אתר למכירת מגנטים מחסלי אבנית,

כדוריות אלומיניום לחיסכון בדלק, מרימי כבלים אודיופיליים

ושאר המצאות ששינו את פני העולם לעד.

אם המוצר הזה היה עושה משהו, היצרן לא היה חושש לתאר את תכולתו.

נ.ב.:

אין כמו עדות מרגשת מאקוודור כדי לשכנע אותי.

זהו, אני שבוי, אני רץ לקנות.

למה לא מיקרונזיה? מונגוליה? וולטה עילית? גיניאה המשוונית?

נ.ב. 2:

איך בדיוק מוסיפים את התוסף הזה לרכב המונע על ידי מימן?

(זה מה שכתוב באתר). מישהו כאן מאוד רוצה להרים איזה אוטו לשמים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לא שמן נחשים .

"זה משחה של שערות. זה משחה הכי חזק מה יש היום בשוק, עושים אותה מדג פטיש, דג חרב ודג חשמל. מערבבים הכל ביחד, לוקחים מיץ מרה של חיה מה בלילה של ירח מלא מסכנה עושה גורו גורו, גורו גורו."

פארוק - אלכס חולה אהבה .

ועכשיו ברצינות ,

כולכם דיברתם על המוצר , כן שווה לא שווה (רמז : לא שווה) , אף אחד לא שם לב , שמדובר בעוד מוצר שתפקידו רק לשמש בסיס לשיווק רב שכבתי , או בעברית - פירמידה .

נ.ב : היכן דניאל הנועל ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

גם לי נראה כי זוהי עבודה בעיניים.

אני גם רוצה להבין משהו כתוב שם שהמוצר אינו דליק ואינו רעיל...

אם זה לא דליק איך זה מתכלה??? אם מוסיפים לכל תדלוק לא יצטבר קצת תוסף?

ועוד דבר, "אינו רעיל" ואוווווווווווווווו עכשיו אני קונה!! באמת הייתי צריך משהו לנשנש ככה בין התדלוקים! גם תוסף וגם חטיף!

למה זה חשוב כל כך? הרי ברור שכל מה שנכנס לאוטו מרחיקים מהגוף, אם זה דלק או שמן או מי מצבר.. אני לא אסניף ולא אטעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...