Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר למחירון של 206CC ועוד שלות אישיות ממש חשובות

loko152
שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

1.כמה כסף אמור לרדת מהמחירון של 206CC בשנת 2008????

2.קרוב שלי הוא מגמגם הוא עוד ממעט בן 17 הוא עבר תאוריהה עכשיו הוא מפחד להתחיל שיעורים מכיוון שהוא מפחד שהמורה ישאל אותו מה עושים וכו..והוא לא ידע מה להגיד לו(אפילו שהוא יודע את התשובה) העלתי לו הצעה שאולי הוא ילמד בלי עוד תלמידים באוטו רק הוא והמורה אולי יהיה לו יותר ביטחון זה אפשרי?.?

3.יש שמועות ממש אבל ממש חזקות אפילו המורה שלי אמר לי שהתאוריה בחולון הרבה יותר קלילה רציתי לדעת אם זה נכון אחותי הלכה לשם פעמים עשתה תאוריה בנתניה ולא עברה פעם שלישית הלכה לחולון ועברה היא אמרה ש20שאלות היו תמרורים אמרתי בטח זה פוקס זה יכול להיות הגיוני???

תודב רבה רבה לעוזרים....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. בעניין נבואות פנה לירמיהו הוא נמצא מיד אחרי שמואל ב' אם אני זוכר נכון.

2. המורה לא אמור לשאול אותו יותר מדי וגם אם הוא לא יודע את התשובה לא קרה כלום המורה יגלה לו אותה (בשביל זה הוא שם). הוא יכול לדבר עם המורה ( או שאחד ההורים שלו ידבר עם המורה וינסו לסכם שהוא ילמד בלי תלמידים נוספים.

3. מקריות מוחלטת התיאוריה זהה בכל הארץ, פשוט עניין של מזל על איזה שאלון נופלים יש כאלה עם יותר תמרורים ויש כאלה עם יותר מכני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית קיבלתי לא פחות מ-15(!!) תמרורים בתאוריה שעשיתי בחולון :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם עשיתי בחולון. ועברתי ברוך השם.

לגבי מקומות אחרים לא יודע להגיד לך, אבל לפי דעתי זה לא קשור למקום.

הטפסים של התיאוריה הם טפסים כלל ארציים, בכל מקום אותו טופס.

עכשיו נשאר לך רק לברר ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל התאוריות מודפסות מהמחשב, שמסדר אקראית שאלות מהמאגר. (לי אישית הייתה שאלה שחזרה על עצמה פעמיים)

זה שטויות אם אמרו לך שבחולון זה יותר קל, זה כנראה מקרה ("פוקס").

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...