Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קיבלתי בשעה טובה את הפוקוס החדשה(האץ' כחולה אם מישהו שואל את עצמו אם הפוקוס שהוא ראה זה אני:mrgreen:)

עכשיו,לעובדה שאין את הפלאג של ה-AUX ידעתי מראש ואפילו עשיתי שיעורי בית וביררתי איפה קונים את התופסנים ואיזה פלאג צריך לחבר ולאן לדחוף את החוטים...

א-ב-ל מבט קצר הבהיר שה-6000 אצלי שונה במקצת ממה שראיתי עד עכשיו, נתחיל עם זה שיש לוח מקשים 0-9 וכפתורי Send ו-End כמו בסלולרי מן השורה.

ואין לאן לדחוף את התופסנים ...

מי מכיר, מי יודע?

איך שולפים את זה החוצה

בתודה מראש

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אז ככה פרק את המיסגרת כסף מיסביב בזהירות(קליפסים)מברג שטוח יעזור לך,אחרי שתפרק את הפנל הכסוף יחכו לך 4 ברגים,והופ הרדיו בחוץ.בהצלחה!

פורסם

אני כבר אתעלק עליך..

זה שיש את הכפתורים של הטלפון - זה אומר מה? שאפשר לשים לו SIM? להתחבר אליו בבלותות'? משהו אחר?

יש לך מושג?

תודה,

דקל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ממש מצטער על הפגרה עד שאני עונה...

אבל כן, יש בלוטות', ההפעלה של כל העסק ניתנת כאופציה ב-1000 ומשהו שקלים במעמד הרכישה.

תודה רבה על התשובה

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...