Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לקוראים...

אני מחפש רכב שישמש לנסיעה יומיומית מעמק חפר לרמת גן וחזרה. הרוב המוחלט של הנסיעות תהיינה בשעות של כביש פנוי ולא בפקקים.

מדובר ברכב שני למשפחה. הרכב הראשון הוא טויוטה קורולה 2003. 3 שנים ברשותנו (במקור - ליסינג) ואנחנו מאוד מרוצים.

דרישות מהרכב:

1. גיר אוטומטי...

2. חסכוני בדלק

3. פרקטיות

4. אפשרות לנסיעה של 2 מבוגרים ושני ילדים קטנים בנוחות מרבית (כולל עגלה בבגאז'..) למרות שרוב הנסיעות יהיו של נהג בודד ברכב...

5. אפשרות להכניס אופניים אל פנים הרכב (גם במחיר של פירוק גלגל...)

6. אמינות ועלות אחזקה לא גבוהה

תקציב - עד 90000 ש"ח.

עלות טסט וביטוח מכוסות על ידי מקום העבודה (עד תקרה מסויימת) כך שעניין קבוצת רישוי וכו' פחות רלוונטי.

חשבתי על טויוטה יאריס וורסו או על הונדה ג'אז.

* אם למי מהקוראים יש נסיון אישי עם הרכבים ההלו והוא מוכן לנדב אינפורמציה אני מאוד אשמח.

* מה רמת המחירים המקובלת לרכבים אלו ביחס למחירון?

* האם היאריס ורסו עדיין מיובא / מיוצר? אם לא - למה בעצם?

פורסם

טויוטה יאריס ורסו לא מיובא יותר לארץ. דגם אחרון היה ב 2006. מה הסיבה? כנראה מחיר גבוה מדי לא איפשר למכור הרבה רכבים בשנים הקודמות.

במצב שלא צריך לשלם ביטוח וחייבים מקום לעגלה הונדה ג'אז מומלצת. חיסכונית (1:16). מרווחת ותא מטען גדול למכונית קומפקטית. לא רק גדול, גם שימושי מאוד:

מושב אחורי מתקפל 3\1 או 3\2 ויוצר משטח ישר עד למושב הקדמי (כמו ברכב מסחרי). חבר שלי מעביר ברכב כזה סינטסייזרים ורמקולים.

החיסרון הוא המחיר הגבוה גם כחדש וגם יד שניה אבל גם יאריס וורסו יקרה באותה מידה ואפילו יותר. גם רכב מצויין פשוט אני אישית לא אוהב את המראה החיצוני שלו.

רכבים יותר זולים כמו סיריון לא יתאימו בגלל בגז' קטן מדי בשביל עגלת תינוק.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...