Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גועל נפש של חיילים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. משטרה צבאית- הם לא ראויים להרבה יותר מזה

ב. גם החייל הנ"ל ממשטרה צבאית- אין שום דבר רע בהומור/ ביקורת עצמית

ג. למה לנפח כל דבר- כולנו עשינו "שטויות" בצבא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש שטויות ויש שטויות, לדרוך על כומתה של צה"ל זו בושה.

הכומתה שלי שמורה עד היום בתוך הארון במקום כבוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
א. משטרה צבאית- הם לא ראויים להרבה יותר מזה תתבגר!!

ב. גם החייל הנ"ל ממשטרה צבאית- אין שום דבר רע בהומור/ ביקורת עצמית הומור??? זה לא הומור זה ביזוי של הצבא

ג. למה לנפח כל דבר- כולנו עשינו "שטויות" בצבא...שטויות כן, אבל זה רחוק מלהיות שטויות

עידן

גלעד מירון

פורסם

בושה וחרפה, אבל אנחנו לא צריכים להיות מופתעים. ככלות הכל, הצבא הוא ראי החברה. אם בחברה במקום לתת כבוד לזקנים וניצולי שואה תוקפים אותם, שודדים אותם וחומסים את קיצבאותיהם, מישהו באמת מצפה שחייל יתן כבוד לסמלי הצבא?

יש שטויות ויש שטויות, לדרוך על כומתה של צה"ל זו בושה.

הכומתה שלי שמורה עד היום בתוך הארון במקום כבוד.

ל'

גם הכומתה שלי. ביום השחרור התחננתי בפני האפסנאי שישאיר לי אותה. לא היה מאושר ממני ברגע שהוא אישר לי לא להחזיר אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אפילו לא הייתי צריך להתחנן, אולי להפך, כולם הניחו את הכומתות שלהם ואני לא, לא אמרו לי כלום והמשכתי בדרכי,

אין ספק שכמה שחרא לפעמים בצבא - ההתנהגות הזו מבישה, בסופו של דבר הצבא הזה מחזיק את המדינה הזו.

"And Justice For All..."

פורסם

כנראה שאתם לא יודעים מה הצבא עצמו עושה עם הכומתות שמחזירים בבקו"ם: הן נגרסות ע"מ לשמש כסמרטוטים בסדנאות חימוש.

והאמת היא שהן די מחורבנות לשימוש הזה, כי הן לא סופגות במיוחד ועדיפים המדים הגרוסים.

פורסם

אגב זה מזכיר לי איך בטירונות שרפנו תגי יחידה של משטרה צבאית שמצאנו במעילי ב' שלנו.

אגב,אני הראשון ששמתי את התג והלכתי אתו בגאווה עד שצעקו לי "מלשין" חחח :wink:### אנא נקה את הפירורים שתוקעים את מקש הח' שלך. נפש בריאה במקלדת נקיה ###

פורסם

אם הייתם מגיעים למשטרה צבאית בניגוד לרצונכם גם הייתם רוצים לעשות את זה.

בתור אחד שהיה שם עם כל המוטיבציה (מצטיין טירונות), אני מבין אותם לחלוטין.

אני לא מצדיק את זה, אבל יש אנשים שלא מאמינים בסמלים שמוסכמים על כולם.

פורסם
כנראה שאתם לא יודעים מה הצבא עצמו עושה עם הכומתות שמחזירים בבקו"ם: הן נגרסות ע"מ לשמש כסמרטוטים בסדנאות חימוש.

והאמת היא שהן די מחורבנות לשימוש הזה, כי הן לא סופגות במיוחד ועדיפים המדים הגרוסים.

גם המדינה עצמה משמידה (גורסת) דגלים של מדינת ישראל שנקרעו או התיישנו ועדיין לא תראה אנשים (חיילים,שוטרים) שקופצים ודורכים על הדגל

• תוכן חדש...