Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להזעה 306 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב הרטבה בצד ימין של הראש מנוע קרוב למכסה של הרצועת טיימינג..הרכב שנת 98 נפח 1600 160 אלף ק"מ אין טחינה על המדיד שמן (גם לא חומוס פלאפל או שניצל וכל שאר המאכלים :-)) והנוזל קירור נקי (מקורי מהחברה) לא אוכל שמן ולא מאבד מים לפי מה שידוע לי.רציתי לשאול אם לדעתכם זה יכול להיות רציני.

_0183.jpg?t=1197622816

_0182.jpg?t=1197622911

http://s245.photobucket.com/albums/gg67/TheCorpse_2007/?action=view&current=_0183.jpg

http://s245.photobucket.com/albums/gg67/TheCorpse_2007/?action=view&current=_0182.jpg

פורסם

כן, אבל השכיח יותר זה ממחזיר השמן.

וציינת שזה קרוב למכסה הפלסטיק של הרצועה.

תצלם בבקשה תמונה יותר רחוקה קצת כדי שיהיה אפשר לראות את האיזור בבירור.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קשה לי לצלם מרחוק בגלל המיקום אני אשתדל, זה ממשיך קצת לכיוון הסעפת. אני אוריד את המכסה של הרצוע ואבדוק אם זה המחזיר אך לפי מה שהצלחתי לראות אם פנס הרצועה (טימינג) נקייה (ניתן לראות בצד פס לבן של החיזוק וגם חלק קטן מהחק האחורי של הרצועה והיא נראת נקייה משמן)אם זה באמת מה אטם ראש יש סיבה לדאוג ? החליפו לי גומיות סתומים לא מזמן והורידו את הברגים של הראש מנוע וכשהכניסו אוויר לתוך הבוכנות יצאה חלק מהנוזל קירור כלומר הלחץ ברח דרך האטם לאחר מכן החזירו את הברגים וסיימו את העבודה. לאחר מכן החזירו את הפסנתר וחיזקו חזרה את הראש. אני לא חושב שההזעה הופיע לאחר התיקון אך אני לא בטוח מה שרציתי לשאול זה האם הבאיחה של הלחץ יכולה לפגוע באטם והאם זה יכול להיות קשור.

עוד שאלה, הרכב הוא שנת 98 לפי ידיעתי זהו מנוע TU מה עשוי מאלומיניום במנוע מסוג זה? רק הראש או שגם הבלוק?

פורסם

שלום.

עד כמה שניתן לראות הבעיה של נזילת השמן היא מהפקוג ראש.

והיה וכן היא תחמיר ולא יהיה מנוס אלה מפרוק ראש והחלפת הפקונג וכול המשתמע מכך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
יש לי ברכב הרטבה בצד ימין של הראש מנוע קרוב למכסה של הרצועת טיימינג..הרכב שנת 98 נפח 1600 160 אלף ק"מ אין טחינה על המדיד שמן (גם לא חומוס פלאפל או שניצל וכל שאר המאכלים :-)) והנוזל קירור נקי (מקורי מהחברה) לא אוכל שמן ולא מאבד מים לפי מה שידוע לי.רציתי לשאול אם לדעתכם זה יכול להיות רציני.

דבר ראשוון טחינה לא אמורה להיות על המדיד אלא בפקק של מילוי השמן

ובקשר לבעיה , האוטו אוכל שמן?? כי לי היה בעיה דומה באונו והסתבר שזה היה אטם ראש שעשה את שלו , ואפילו לא הרגשתי במחסור בשמן , בגלל שזה היה בכמויות מזעריות. עדין יש לי קצת סימנים , אבל זה כתמים של מה שנזל כבר.

פורסם

אז ככה שאלתי היום במוסך שאני סומך עליהם אמרו שאין סיבה לדאוג ולעזוב את זה בשקט. העניין הוא שאין לי תקציב כרגע להשקיע בזה שווה בכלל להתעסק עם זה או שאפשר פשוט לעזוב את זה בשקט. אטם ראש זה בסביבות 1000 ש"ח אם אני לא טועה לא?

• תוכן חדש...