Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט עם רב בוחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי טסט ראשון עם רב בוחן בגלל שהבוחן שהיה אמור להיות איתי חלה אז הרב בוחן החליף אותו אז ככה:

10 דקות הייתה נסיעה טובה שבה הטסטר כמעט ולא הסתכל על איך ואני נוהג ותאמינו לי שבתור נבחן בטסט ראשון הסתכלתי על פעולותיו של הטסטר לראות אם הכל בסדר

היינו בכביש חד סיטרי ועברנו לדו סיטרי, התחלתי לנסוע בשמאל בכיוון הנגדי ותוך שניה רציתי לעבור לימין כמובן, לכיוון המתאים..

הוא אמר לי לעצור בצד שמאל בכיוון הנגדי ואמר לי לנסוע ישר בצד שמאל ולעצור קרוב לקו עצירה בצד שמאל כאשר הנוסעים בכביש יכולים לפגוע בנו פגיעה קשה.. עשיתי כל מה שהוא אמר ואחרי זה:

הוא שאל אותי למה אני נסעתי בצד שמאל אז אמרתי לו כי ביקשת ממני ושהייתי צריך לנסוע בימין ונתתי לו דוגמא במקום דומה קרוב למקום

אחרי מטר שנסענו אחרי שעברנו צומת ועברתי אותה טוב מאוד הוא ביקש לעצור בצד ולהתחלף.. עשיתי

את מי שעשה איתי הוא עשה אותו דבר והוא גם נכשל באותו מקום!

על מה אני כועס:

בזמן המעבר בין החד סיטרי לדו סיטרי הבוחן בכלל לא הסתכל עליי אלא על הטופס הירוק שלי ושל מי שעשה איתי!

אחרי שהוא עשה זאת למי שהיה איתי בטסט התעצבני עליו ואמרתי לו: אני יכול לשאול אותך משהו? מתוך עצבים ואמרתי לו אתה אמרת לי לעצור בצד שמאל וזה מה שעשיתי אני רציתי לנסוע בימין ואתה אמרת לי לעצור במקום הלא מתאים, הוא לא ענה והוא עוד התעצבן ואמר לי שהוא יכול היה להזיז לי את ההגה לצד ימין! אתם מבינים את הקטע??!

אנשים שסיפרתי להם על זה קראו לי מטומטם בגלל שרבתי עם הטסטר.. אבל אני צודק לפי דעתי.

והטסט שלי היה מושלם עד המקום הזה

אני חושב להגיש ערעור, מה דעתכם?

ותודה על הקריאה.

פורסם

מורה הנהיגה שלך קיבל את הטפסים עם התוצאות ונכשלת על קטע הנהיגה הזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בזמנו כשאני עמדתי לפני טסט המורה שלי הזהיר אותי שהטסטר יכול בכוונה להטעות על מנת לבדוק את ערנותך כאשר אתה אמור להעמיד אותו על טעותו.

הטסטר הוא לא המשיח-אל תפחד להגיד לו שמה שהוא אומר לא נכון, ככה שלדעתי הטעות היא או שלך או של המורה שלך שלא הזהיר אותך מראש.

פורסם

איך התבצע המעבר מחד סטרי לדו סטרי? פניה?

אם כן, לאיזה כיוון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעיקרון אם פנית היית אמור להכנס ישר לנתיב בכוון הנסיעה הנכון. אם לא פנית לא ניתן לדעת בדיוק אם אתה צודק בלי לראות את המקום. יוצאים מן הכלל הם מקרים שבהם לא היתה לך אפשרות להכנס מיד לנתיב הנכון (רכב חונה או הפרעה אחרת). רק אם נכנסת לנתיב הלא נכון מכיוון שלא היתה לך אפשרות אחרת, יש סיכוי שאתה צודק, ושיש טעם להגיש בכלל ערעור (אגב, קשה מאוד לזכות בערעור- מספיק שהבוחן יגיד שהוא לא זוכר את המקרה והפסדת, אלא אם כן מדובר בנסיבות מאוד מאוד יוצאות מן הכלל).

בקשר לזה שהוא ביקש ממך לנסוע בנתיב הלא נכון- יש סיכוי שפשוט לא הבנת אותו? יכול גם להיות שהוא התבלבל והטעה אותך, בכל מקרה היית צריך לנסוע לפי החוק ולא לפי מה שהבוחן אומר (היחיד שבסמכותו לתת לך הוראה מנוגדת לחוק הוא שוטר).

עריכה: עכשיו שמתי לב שכתבת שגם הנבחן השני נכשל על אותו דבר. יכול להיות שכמו שכתבו מעלי, הוא נותן בכוונה הוראה לא חוקית כדי לראות אם תסתור אותו. אני לא שמעתי על דבר כזה, ואני לא יודע אם מותר לבוחן לעשות את זה. במידה ולא (ואין לי מושג איך אפשר לגלות אם מותר לבוחן לעשות את זה)- אולי יש בסיס לערעור, אבל כמו שאמרתי, הסיכוי לזכות הוא קטן מאוד. בכל מקרה היית צריך לנסוע לפי החוק.

"ai motoare capul doare"

פורסם

שכחתי גם להגיד שבמקום שזה קרה בכלל לא הייתה תנועה.. זה מקום בלי תנועה בכלל ולא הייתה מכונית שנוסעת בטווח של 200 מטר לפחות אני מעריך.

המורה שלי אמר שהוא יקבל דו"ח ביום ראשון

אפילו אם הוא ניסה לתחכם הסברתי לו שצריך לנסוע בימין אבל הוא התעקש בשמאל.

הגעתי מצד שמאל לכביש ועצרתי כי היה תמרור ואחרי זה המשכתי ישר ונכנסתי כאשר לא היה לי ברירה כי אם הייתי נוסע לצד ימין אז הייתי עולה על מקום שאסור לנסוע עליו, חיכיתי שנייה או שניים בנתיב השמאלי שהיה בלי תנועה ושרציתי לעבור לימין אז הוא אמר לעצור בשמאל.

לזה שמעליי.. המורה שלי אמר שכל מה שהטסטר אומר צריך לעשות..

והחלטתי שאני לא יגיש ערעור כי פשוט לא יצא לי כלום מזה, חבל לי לבזבז זמן, מי שבחן אותי הוא אחד הבכירים ומה אני בשבילו?

פורסם

מה שהטסטר אומר צריך לעשות,אבל גם צריך לחשוב בהגיון,לסוע בכיוון הנגדי? אני חושב שהוא ניסה לראות אם אתה יכול לחשוב בעצמך.

בכל מקרה גם אם תערער ותנצח,אתה עדיין צריך לעשות טסט שני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שכחתי גם להגיד שבמקום שזה קרה בכלל לא הייתה תנועה.. זה מקום בלי תנועה בכלל ולא הייתה מכונית שנוסעת בטווח של 200 מטר לפחות אני מעריך.

המורה שלי אמר שהוא יקבל דו"ח ביום ראשון

אפילו אם הוא ניסה לתחכם הסברתי לו שצריך לנסוע בימין אבל הוא התעקש בשמאל.

הגעתי מצד שמאל לכביש ועצרתי כי היה תמרור ואחרי זה המשכתי ישר ונכנסתי כאשר לא היה לי ברירה כי אם הייתי נוסע לצד ימין אז הייתי עולה על מקום שאסור לנסוע עליו, חיכיתי שנייה או שניים בנתיב השמאלי שהיה בלי תנועה ושרציתי לעבור לימין אז הוא אמר לעצור בשמאל.

לזה שמעליי.. המורה שלי אמר שכל מה שהטסטר אומר צריך לעשות..

והחלטתי שאני לא יגיש ערעור כי פשוט לא יצא לי כלום מזה, חבל לי לבזבז זמן, מי שבחן אותי הוא אחד הבכירים ומה אני בשבילו?

לא כל מה שטסטר אומר צריך לעשות

בטסט הראשון שלי הטסטר אמר לי "תמשיך פה ישר" והיה אין כניסה אז אמרתי לו "יש פה אין כניסה אתה בטוח?"

אז הוא אמר "אתה יודע מה קח ימינה" - אני מאמין מאוד שזו לא הייתה טעות אלא ניסיון להכשלה בזדון הם מחפשים את הדברים האלו.

ואם תערער, למי תערער?!

הרי הרב בוחן דן בעירעור והוא זה שבחן אותך לא?

Toyota Yaris TS

פורסם

עכשיו הסיפור מתבהר מעט.

נסעת בנתיב הנגדי, גם אם אין תנועה אתה עדיין בנתיב הלא נכון.

זה שרב הבוחנים בחן אותך לא שונה מטסטר "רגיל".

שיהיה בהצלחה בפעם הבאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
10 הסתכלתי על פעולותיו של הטסטר לראות אם הכל בסדר'

היינו בכביש חד סיטרי ועברנו לדו סיטרי, התחלתי לנסוע בשמאל בכיוון הנגדי ותוך שניה רציתי לעבור לימין כמובן, לכיוון המתאים..

.

ראשית , כמורה נהיגה אני אומר לך ,שאתה רואה זה לא מה שהבוחן רואה.

כלומר

אתה עדיין לא מספיק עם ניסיון נהיגה על מנת לראות דברים מעבר.

ואני לא אומר את זה סתם , כי אני נתקל בזה יום יום.

התלמידים שלי לא רואים דברים שאני רואה אותם, הם לא מודעים להמון דברים שמשתנים בכביש .

לגבי הטסט שלך:

למה היית צריך בכלל להיסתכל על הבוחן? היסתכל על הכביש וככה תצליח ,

עזוב אותך ממה שהבוחן עושה.

מה אכפת לך ממנו מה הוא עושה .

הבוחן אינו בא כדי להכשיל אותך ,

הוא רוצה לתת לך את הרישיון , אבל תוכיח לו שאתה זכאי לו.

הוא לא יכול לתת לך רישיון נהיגה שאתה נוסע בכיוון הנגדי .

(אפילו לא למטר שלא לצורך עקיפה)

אתה כנהג צריך ךהביט לאופק ולגלות סימני אזהרה בכביש .

אתה היית צריך לזהות מרחוק את עניין הנתיבים וכבר בהתחלה להיכנס לנתיב שלך ולא לנתיב הנגדי.

לגבי הוראות הבוחן ,

אם אתה לא מביןאת מה שהוא אומר , שאל אותו שוב למה הוא היתכוון.

אם הוא אמר לך לעצור בשמאל , אתה יכול להגדיל ראש ולהגיד לו שזה נגד כיוון התנועה .

אני מציע לך לא להגיש ערעור

חסוך את הכסף של העירעור לטסט הבא.

בהצלחה

ירון מאיר

• תוכן חדש...