Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לאשכול הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=184936

הגעתי ל-2 אופציות.

האחת - החלפת צ'יפ במחשב. השניה - החלפת צ'יפ במחשב, דוד אגזוז ופילטר פתוח יותר. ברירת המחדל שלי היא לבחור באופציה הראשונה. זאת מאחר ויש לי חשש מבעיות בטסט או עם חברת הביטוח.

הדוד שהוצע לי:

http://extreme-tuning.net/picture/weeksale/omp/images/HPIM4042.JPG

תוצרת ANSA SPORT איטליה

עם אישור של משרד התחבורה ומכון התקנים

דוד איכותי מאוד ולא מרעיש.

הפילטר שהוצע לי:

http://extreme-tuning.net/picture/products/filter/images/HPIM3138.jpg

תוצרת AKA

או תוצרת SIMOTA

האם מישהו ניסה את המוצרים הללו ויכול להעיד על איכותם ועל נושא הביטוח והטסט? אני מבקש להזכיר שמטרתי העיקרית בשיפור היא הגדלת המומנט בסל"ד נמוך ובינוני כדי לקצר את תאוצות הביניים ולא הגדלת ההספק בסל"ד גבוה כדי להשיג מהירות מירבית גבוהה יותר.

תודה מראש.

פורסם

מוצרים איכותיים ומומלצים.

בקשר לדוד האחורי:

1. אין לו שום אישור, שטויות של מוכרים שמנסים לדחוף סחורה ואין שום מניעה ששוטר או בוחן יוריד את הרכב מהכביש חרף כל ה"אישורים".

2. מאחר ואתה לא איזה ילד בן 18בעונדה משופרת אלא גבר שמטופל באשה ו3 ילדים ואתה נוהג בסניק,במקרה הזה, שוטרים ובוחנים לא נוטים להציק לנו על עניינים כאלה גם כשהם שמים לב אליהם.

3. מאחר ומדובר ברכב גדול עם "חלל תהודה" גדול עלולה להיות לאגזוז רזונציה בילתי נסבלת בפנים הרכב ולכן באופן אישי הייתי מנסה אולי ללכת על חברה שיותר ידועה ביכולת ההשקטה שלה כמו למשל סופר-ספרינט.

בהצלחה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

1. יש איזה דגם מומלץ של סופר-ספרינט?

2. מה בנוגע לביטוח? אני קצת חושש לשאול את סוכן הביטוח שלי. זו די נשמעת כמו שאלת קיטבג...

פורסם

מה הבעיה עם חברת הביטוח?

הבעיה היא רק בטסט.

אם הדוד שקט, אז לא צריכה להיות בעיה.

לגבי פילטר פתוח, הייתי ממליץ ללכת על INBOX.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מה הבעיה עם חברת הביטוח?

בינתים עוד אין בעיה כי לא עשיתי כלום..... :)

השאלה שלי היתה מאחר וב-11 הדיברות למשפר המתחיל היה כתוב שחברת הביטוח עלולה להתנער מחובתה אם בוצעו שיפורים ברכב.

לגבי פילטר פתוח, הייתי ממליץ ללכת על INBOX.

תוכל להגיד למה בדיוק?

לכולם, מאחר ואם עדיין לא שמתם לב אני בור גמור בנושא הזה אני מבקש את עצתכם: לו אתם בנעלי, מה הייתם עושים ולמה? נוכחתי לדעת שטווח המחירים לא בשמיים לכן המחיר אינו מהווה שיקול. כל שאני רוצה הוא שיפור משמעותי ככל האפשר במומנט (האצות ביניים) ללא פגיעה בביטוח ובטסט.

תודה מראש.

פורסם

את האמת, אני פשוט הייתי מחליף את הרכב לסניק עם מנוע 2 ליטר, פותר את כל בעיות הכוח שיש לך עם הרכב הנוכחי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אי אפשר. אין אחד כזה עם תיבת הילוכים ידנית... :(

שאלתי גם במוסך אם אפשר להחליף מנוע ונעניתי בשלילה..... :(

פורסם

אם אין בנזין 2 ליטר, אני הייתי מחפש אחת עם מנוע טורבו דיזל, מנוע מעולה ולעניות דעתי הסניק אשר מציעה את החבילה הטובה ביותר, והם יובאו רק עם גיר ידני..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה כבר יותר מעניין. איזה גירסאות יובאו לישראל? יש 1.5 ליטר 80 כ"ס ו-1.9 ליטר 120 כ"ס.

בעצם, אם אינני טועה גירסאות דיזל כדאיות רק למי שעושה יותר מ-25,000 ק"מ לשנה.

• תוכן חדש...