Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה לגבי הRCA עדיין פתוחה!?!

הורדתי שתי דיסקים(בניפרד) של פוקל focal_test_cd_N4 והשני [CD TEST] FOCAL n.5 'The Spirit Of Sound' [EAC-WAV-CUE]

בראשון(4N) אני לא מצליח לפתוח אותו כי הקובץ נגמר בסיומת .ape

והשני (N5) לא יודע אם זה אמיתי כי פשוט יש שם קובץ אחד של WAV שפוט בדוכו יש מלא שירים בכל מיני סוגי מקצבים מאופרה לפופ וכו'

למישהו יש מושג אם זה הדיסק הנכון?

מאוד יתכן שיש בו הרבה שירים הוא אמור לתת את היכולות של הרמקולים הבייתיים שלהם במגוון סיגנונות מוסיקה , כך שאדם שאוהב ג'אז יוכל לשמוע , ואדם שאוהב ווקאל , וכו' וכו'

לגבי הקידומת APE זה פורמאט לוסלסס מעולה אתה יכול לפתוח אותו עים תוכנה של monkey's audio הם היצרים של הקודק הזה

בברכה יהודה

פורסם

מצאתי בגוגל תוכנה שפותחת את הקובץ בחינם יש בו 15 שירים גם כן מכל מיני סוגים של מוזיקה

בכל מקרה אם מישהו רוצה מוזמן לקבל חינם את הדיסקים של FOCAL

ומה בעניין הRCA מישהו יודע?

ד"א למתעניינים אני כנראה אמכור את הפירמיד ואקנה היפוניקס 4 ערוצים כמות הRMS לערוץ יהיה תלוי בכמה כסף אמכור את הפירמיד ההיפוניקס יהיה מאותה סידרה כי אם כבר אז כבר הולכים על אסטטיקה

ומה עדיף לי אם ארצה לעשות בי אמפיניג 4 ערוצים 2 או אולי בכלל 6?

sound connecting people

פורסם
מצאתי בגוגל תוכנה שפותחת את הקובץ בחינם יש בו 15 שירים גם כן מכל מיני סוגים של מוזיקה

בכל מקרה אם מישהו רוצה מוזמן לקבל חינם את הדיסקים של FOCAL אם תוכל לשלוח את הקובץ לדואר אלקטרוני אשמח לתת לך בה"פ

ומה בעניין הRCA מישהו יודע?

ד"א למתעניינים אני כנראה אמכור את הפירמיד ואקנה היפוניקס 4 ערוצים כמות הRMS לערוץ יהיה תלוי בכמה כסף אמכור את הפירמיד ההיפוניקס יהיה מאותה סידרה כי אם כבר אז כבר הולכים על אסטטיקה

ומה עדיף לי אם ארצה לעשות בי אמפיניג 4 ערוצים 2 או אולי בכלל 6?

למה הייפוניקס ? למה לא לקנות משהו נורמאלי ? ואם אתה רוצה מגבר זול לך ל המאק אודיו , אם אתה רוצה יותר זול לך על הפולס אהודיו שלפחות התכנון שלו והחלקים בתוכו הם כמו המק אודיו ( ולכול החוכמולוגים אני מודיע מפורשות ,את הוויכוח אם הם זהים לחלוטין , אני לא רוצה שיתחיל כי אם הסכימה זהה והחלקים זהים צריך משהו מיוחד במינו שישמע אחר ).

בברכה יהודה

פורסם

אני מביא את כל הרכיבים מארה"ב ולכן אני הולך על היפוניקס מוצר איכות אני מקווה

וזה נראה לי יהיה קצת בעייתי לשלוח במייל אני אנסה למצוא מקום להעלות את זה לרשת ואז כולם יוכלו להוריד חופשי כל דיסק שוקל 700MB

אני מתחנן שמישהו יענה לשאלת הRCA אני מחפש תעסוקה

sound connecting people

פורסם

מאיפה אפשר להוריד את הדיסקים שלהם ? כי אני לא מוצא בשום מקום .

הבנתי שהרבה מבקרים באתרים שונים של רכיבי אודיו ברכב בעולם משתמשים בדיסקים לצורך בדיקת סטים קומפ' או סאבים ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מצאתי באימיול אבל עכשיו אני מנסה למצוא שרת חינמי שאני יכול לעלות אליו כדי שכולם יוכלו להנות מזה

sound connecting people

פורסם
אני מביא את כל הרכיבים מארה"ב ולכן אני הולך על היפוניקס מוצר איכות אני מקווהלמען ה' אם אתה מביא מארה"ב לך על הסאונדסטרים טרנטולה TR960 , הוא עולה בערך אותם סכומים והוא לא רואה ממטר את ההיפוניקס

וזה נראה לי יהיה קצת בעייתי לשלוח במייל אני אנסה למצוא מקום להעלות את זה לרשת ואז כולם יוכלו להוריד חופשי כל דיסק שוקל 700MB

אני מתחנן שמישהו יענה לשאלת הRCA אני מחפש תעסוקה

ולדעתי האישית בלבד הוא אחד הטובים שיש מתחת לזאפקו רפרנס , לגבי הRCA אני מעדיף שמישהו שיש לו נסיון מעשי בהתקנות יעזור לך , למרות שנראה לי מההגיון שסיכוך עדיף בגלל כול ההשראות שברכב , אבל גם העובי כדי שהכבל עצמו לא יהווה נגד

בברכה יהודה

• תוכן חדש...