Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה - ליסינג או לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני שואל:

האם יש לך אפשרות לנסוע לפחות בחלק מהימים בתחבורה ציבורית והאם יש/אין החזר נסיעות?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הי zvit: קצת בעיתי לי לסוע בתחבורה ציבורית,צריך לצאת מדי מוקדם.

החזר נסיעות יש והוא 21 ש"ח ליום - כלומר לא מכסה את מחיר הנסיעה (45 בערך)

פורסם

גברת נחמדה, אנחנו לא יכולים להחליט בישבילך.

לא כל דבר שהוא משתלם כלכלית, הוא הטוב ביותר, בדרך כלל המצב הפוך.

אם את בוחרת ברכישה פרטית, כמה כסף את מוכנה להשקיע ? אני מניח, שאת מבינה, שבשביל נסיעות ארוכות כמו שלך, הרכב צריך להיות חדש ויקר יחסית.

בנוסף, רכב שנוסע 40000 ק"מ בשנה ידרוש טיפולים ותחזוקה תכופים ויקרים, וביזבוז ימי עבודה במוסכים.

קיבלת כאן מספר נתונים, תעשי את החישובים שלך, הרי הכסף הוא שלך ולא של אף אחד אחר.

בחירה בליסינג, גם אם תיהיה יקרה, תשחרר אותך מהל ההתעסקויות ש"מסביב" ותאמיני לי, יש הרבה התעסקויות כאלו, אם מדובר ברכב משומש, שנוסע הרבה.

ודבר אחרון, לא כ"כ קשור : אם מסלול הנסיעה עובר באיזור המרכז בשעות העומס, נניח את גרה באשדוד ועובדת בחדרה, קרובי המשפחה שלך לא ירוא אותך הרבה בבית :roll:, וגם נתוני צריכת דלק שנכתבו כאן מאבדים כל משמעות.

קחי בחשבון בערך שעתיים לכל כיוון, ותכפילי את צריכת הדלק ב1.5

פורסם

במידה ותסעי ברכבך הפרטי, האם המעסיק יחזיר לך הוצאות נסיעה? בטוח, טסט? אם יש החזר כזה, צריך לבדוק נקודתית, אבל

בהנחה שלא ממש תקבלי החזרים מלאים, אז עדיף ליסינג, למרות שהניכוי מהמשכורת משמעותי.

כדאי לך להתעקש על רכב דרגה 2 עם צריכת-דלק נמוכה ויש כמה כאלו:

סוברו B3; מאזדה 2; ואולי אפילו יונדאי I30 - אבל בשום אופן לא לקחת יונדאי אחר; גם הקורולה, המאזדה 3, והפוקוס פחות חסכוניות, למרות שהן מרווחות.

פורסם
דעתי האישית - עם נסיעות כאלו, כדאי להחזיק רכב ליסינג.

זה מה ש BUKI אמר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

יש לך אופציה למגאן דיזל מהליסינג?

זה רכב עם גיר ידני אבל רכב מעולה ומאוד חסכוני בדלק. איתו את לא תעברי את הגבלת הדלק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מגאן דיזל 1.5 ידנית עולה 124 אלף ש"ח, כלומר היא קבוצה 3. באתר של רנו, רשום שהיא קבוצה 2, אבל זה לא נכון.

כנראה שהתשלום החודשי לרכב כזה יהיה גבוה מ 3000 ש"ח.

אם ניחשב לפי צריכת דלק אופטימית משהו של 1 ל 17, היא מגיעה בדיוק למגבלת דלק רק עם נסיעות לעבודה, עוד לפני הנסיעות הפרטיות.

אבל, כדאי לבדוק גם את האופציה הזאת, יתכן ובחישוב הכללי, זה עדיין יצא יותר משתלם.

פורסם

עם ק"מ כזה לא הייתי לוקח רכב פרטי בכל מקרה.

כפי שאני מכיר במקומות עבודה רבים - מקום העבודה נותן הוצאות דלק מוגדלות במרחק מעל 100 ק"מ מהעבודה.

לדעתי יש מקום למיקוח בדברים האלה.

מה דעתך על לקחת רכב קטן יותר - קבוצה 1? (גטס , סיריון וכו')

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עם ק"מ כזה לא הייתי לוקח רכב פרטי בכל מקרה.

כפי שאני מכיר במקומות עבודה רבים - מקום העבודה נותן הוצאות דלק מוגדלות במרחק מעל 100 ק"מ מהעבודה.

לדעתי יש מקום למיקוח בדברים האלה.

מה דעתך על לקחת רכב קטן יותר - קבוצה 1? (גטס , סיריון וכו')

סיריון זה קבצה 2

שלומי.

פורסם
האם C3 דיזל נכנסת לקבוצה 2?

הפסיקו ליבא את גירסת הדיזל.

היום יש רק 1.6 אוטומטיות

פורסם

חברה - אתם גדולים!

רכב מדרגה 1 או 3 - לא באפשרות לקחת, וגם לא התחשבות בדלק בגלל המרחק

ו- - -

אני הולכת על הליסינג עם חודש ניסיון,

אחרי שבוע נבדוק כמה דלק בדיוק, נכפיל ב 4.5 ,

נכניס נתונים לכאן ונחליט

יאללה מומחים - זה החלטה טובה???

פורסם
הפסיקו ליבא את גירסת הדיזל.

היום יש רק 1.6 אוטומטיות

אתה משוכנע בזה? באתר של לובינסקי הדיזל עדיין נמצא תחת הדגמים למכירה.

יכול להיות שלא עדכנו אותו.

פורסם
חברה - אתם גדולים!

רכב מדרגה 1 או 3 - לא באפשרות לקחת, וגם לא התחשבות בדלק בגלל המרחק

ו- - -

אני הולכת על הליסינג עם חודש ניסיון,

אחרי שבוע נבדוק כמה דלק בדיוק, נכפיל ב 4.5 ,

נכניס נתונים לכאן ונחליט

יאללה מומחים - זה החלטה טובה???

את יכולה לקבל את המגאן דיזל 1.5 גם ברמה 2 !!! , המכונית הזאת מתיימרת להיות הכי חסכונית בדלק בקבוצה 2. - עקב האכילס שלה היחידי שהיא ידנית !!!

נכון מחירו של הסולר אחרי ההנחות יהיה בערך מספר אג' יותר ממחירו של הבנזין . אבל כמו שאמרו קודמי צריכת הדלק שלך תהיה נמוכה בעשרות אחוזים , כך "תרוויחי " עוד נסועה ללא קנסות ..

• תוכן חדש...