Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיח דשבורד לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי פולו שנת 95' ואני רוצה לשים שטיחון (תקנו אותי אם אני טועה) מעל הלוח שעונים, לכל אורך הדשבורד.

אולי משהו יוכל לתת לי עזרה איך אני משיג את השבלונה (שרטוט) של כל העסק כדי שאני יביא לתופרת לבצע את זה?

תודה מראש!

פורסם

שלום לך,

אין שרטוט כזה להשגה רק לייצרן הרכב/קבלן יש מידות ייצור של החלק.

המלצתי היא לא לשים שום שטיח על הפלסטיק מכיוון שהשטיח קולט אבק/לכלוך והחום של הפלסטיק בקיץ יעלה.

גש לתופרת/תופר שהם יישברו את הראש בכדי לייצר לך שטיח מדוייק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוטו דיפו נראה לי עושים את זה,אבל אני עוד לא ראיתי פולו שהדשבורד התקלף או משהו,רק הקונסוליה נסדקת מהשמש.

פורסם
אוטו דיפו נראה לי עושים את זה,אבל אני עוד לא ראיתי פולו שהדשבורד התקלף או משהו,רק הקונסוליה נסדקת מהשמש.

אצלי בפולו מעל הלוח שעונים ישנם פיצוצים קטנים כתוצאה מהשמש.

א.שטיח יכסה את הפיצוצים האלה וימנע כאלו בעתיד.

ב.זה יותר יפה.

פורסם

1. השטיח לא ימנע פיצוצים כאלה בעתיד עדיף לשים סוכך שמש לשמשה הקידמית.

2. לפי דעתי זה לא יותר יפה זה מזכיר לי מונית או רכב של בדואים.

איזה כייף לי :)

פורסם
1. השטיח לא ימנע פיצוצים כאלה בעתיד עדיף לשים סוכך שמש לשמשה הקידמית.

2. לפי דעתי זה לא יותר יפה זה מזכיר לי מונית או רכב של בדואים.

חחחח:-D

פורסם

שלום,

חברת " TOP CAR " מתמחה בייצור ריפודים + שטיחונים לדאשבורד. קיימים אצלם מידות מדויקות לסוגי רכבים רבים והעבודה איכותית. כמו כן ניתן לבחור צבע מתאים.

ברכב הקודם שלי, פיג'ו 205, שמתי שטיחון שהוזמן אצלם: מדובר במוצר איכותי המתאים בצורה מושלמת לדאשבורד.

חנות המפעל נמצאת ברח' האורגים 21, ביתן 22, א.ת. חולון. טל': 03-5593012 .

בהצלחה!

• תוכן חדש...