Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן ידנית ב-50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות:

1. קבוצת משפחתיות קומפקטיות/משפחתיות גדולות

2. סטיישן

3. גיר ידני

4. נוחות נסיעה

5. הנאה מנהיגה

6. שנתון 2000+

7. פרטי לשעבר (לא מוניות וכו')

8. בנזין או דיזל

9. מומלץ: ביצועים טובים (לכן פוזל לכיוון ה-2000 סמ"ק ומעלה)

אני יודע שאלו דרישות מאוד לא סטנדרטיות בארצנו ולכן אני מקווה לקבל המלצה לרכבים "בלי שוק" ולמצוא רכב טוב במחיר נמוך יחסית. בינתיים התכווננתי על ה-406.

אשמח לעזרה :)

פורסם

מישהו אמר קסארה?

הביצועים סבירים בהחלט, לא קשה למצוא אחת, נוחה מאוד ואף מהנה לנהיגה. בתקציבך תוכל למצוא אחת ממודל מתקדם - להערכתי מסביבות 2003-2004, אבל אל תתפוס אותי במילה (או בשנה...).

ההתעקשות המבורכת על גיר ידני תשאיר אותך עם דגם הדיזל HDI בנפח 2 ליטר - מנוע נחמד ונמרץ שעושה את העבודה; למיטב ידיעתי אין קסארות בנזין ידניות מהשנתונים האלו ואם כן - הן נדירות מאוד.

אהבתי ואף קיבלתי בהבנה את בקשת ה"אין שוק". הקסארה בהחלט נכנסת לקטגוריה הנ"ל וזו אחת הסיבות לתמורה הנפלאה שהיא נותנת ביחס למחיר הנמוך.

אפשרויות נפוצות נוספות: סובארו B4, פאסאט, בורה - בכולן תצטרך להתפשר על מודלים נמוכים יותר ואני לא ממש בטוח לגבי השכיחות של גיר ידני בהן. סקודה אוקטביה גם תענה היטב על דרישותיך, היא נפוצה מאוד בדגמי הסטיישן הידניים ורק חשוב לוודא שלא מדובר במונית לשעבר.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

סיטרואן קסרה סטיישן טורבו דיזל שנת 2002-2003(אם חייבים סטיישן ידני ב 50K) .

לא פשוט למצוא פרטית אבל יש יותר סיכויים מאשר 406 סטיישן ידני (איפה ראית כזאת למכירה? :roll:)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקטביה סטיישן דיזל - יהיה קשה למצוא.

פאסאט סטיישן 1.8T או 1.9TDI - יהיה קשה למצוא.

סובארו WRX WAGON - צריך להוסיף כסף.

A4 WAGON - לא יודע אם יש בכלל.

תכלס, המצב קשה. :roll:

פורסם

A4 WAGON - לא יודע אם יש בכלל.

קיימות B4 ידניות, אפשר היה להזמין באופן מיוחד.

גם ידנית וגם סטיישן? בספק רב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאוד לא לחוץ בזמן, כך שאני מוכן להשקיע גם חצי שנה בחיפושים. כרגע יש רכב שמבצע מלאכתו נאמנה, אנחנו פשוט רוצים להשתדרג.

איפה אפשר לחפש רכבים כאלו, מלבד לוחות באינטרנט/עיתונים?

אגב, חיפשתי קצת באינטרנט ועליתי על עוד אופציה מעניינת - סיטרואן פיקאסו. אמנם לא סטיישן, אבל עדיין מרווח בהרבה ממשפחתית. מה אתם אומרים?

פורסם

לגבי המולטיפלה - צודק ב-100% :mm_yeah:.

ומה הקשר בין סקודה פביה לבין תוכן ההודעה המקורית?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיטרואן קסרה פיקאסו טורבו דיזל ידנית- רכב מצויין. מודל 2002 יכולה להכנס לתקציב שלך.

אוטו מאוד מרווח, מאוד שימושי וחיסכוני.

טוב שיש לך זמן ואין לחץ כי לא פשוט למצוא אקזמפלר עם מספר קילומטרים נמוך (יחסית) .

עד לפני חודשיים לא היה משתלם להחזיק רכב דיזל למי שנסע פחות מ 25 אלף ק"מ בשנה בגלל אגרת רישוי גבוהה (2000 ש"ח יותר יקר מבנזין) כך שרכב מודל 2002 אחרי 6 שנים יהיה לפחות עם 150 אלף ק"מ . עכשיו תוספת טסט לדיזל עומדת רק על 400 ש"ח.

אין הרבה רכבים מהסוג הזה למכירה. ב YAD2 יש עכשיו כמה אבל כולם עברו בסביבות 200 אלף או החליפו הרבה ידיים.

בחצלחה ובתקווה שסבלנות משתלמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש ביד 2 פיג'ו 406 טורבו דיזל ידנית סטיישן.

הבשורה הטובה היא שהרכב הוא הדגם המפואר ביותר ומגיע עם מנוע טורבו דיזל (2100) חזק ואמין.

הבשורה הפחות טובה (או הפחות מעודדת) היא שהרכב עומד למכירה כבר חצי שנה ועכשיו התגלגל לידיים של סוחר רכב :x

בכל מקרה, הנה הקישור.

אופל אסטרה סטיישן תענה על כל הדרישות שלך חוץ מאשר תיבת ההילוכים, הגיעו כמעט אך ורק אוטומטיות (מדגם ה F הגיעו דוקא די הרבה סטיישן ידניות, מדגם ה G, לא).

אם יש אפשרות להרחיב קצת את התקציב או להתפשר על רכב עם מקוריות לא פרטית, 307SW עונה על כל הדרישות בצורה מושלמת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם יש אפשרות להרחיב קצת את התקציב או להתפשר על רכב עם מקוריות לא פרטית, 307SW עונה על כל הדרישות בצורה מושלמת!

נמכרו ידניות בליסינג???

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
יש ביד 2 פיג'ו 406 טורבו דיזל ידנית סטיישן.

הבשורה הטובה היא שהרכב הוא הדגם המפואר ביותר ומגיע עם מנוע טורבו דיזל (2100) חזק ואמין.

280,000 ק"מ נשמע לי יותר מדי...

אופל אסטרה סטיישן תענה על כל הדרישות שלך חוץ מאשר תיבת ההילוכים, הגיעו כמעט אך ורק אוטומטיות (מדגם ה F הגיעו דוקא די הרבה סטיישן ידניות, מדגם ה G, לא).

מה ההבדל בין ה-F ל-G?

רכב יותר נפוץ שעונה על הדרישות (כמעט על כולן) הוא פיאט מולטיפלה.

אבדוק, הצעה מעניינת.

פורסם
מה ההבדל בין ה-F ל-G?

F-אסטרה שני דורות אחורה, הגדם של השנים 1992-1997

G-אסטרה דור לפני אחרון, הדגם של השנים 1998-2004

הדגם הנוכחי זה אסטרה H.

• תוכן חדש...