Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות רכב לאשתי יונדאי אקסנט ואני לא מצליח להבין אם יש דרך לנתק כרית אוויר למושב ליד הנהג (צריך לשים תינוק באוטו)

הם אתם יודעים אם יש מפתח או מנגנון ביטול כרית ? או שיש מוסכים מורשים שבהם ניתן לנתק כרית כזו ?

תודה לעונים (זה דחוף)

פורסם

יש דרכים :wink: אבל אף אחת מהן אינה מאושרת ע"י היבואן :(

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם,

אני שוקל לקנות רכב לאשתי יונדאי אקסנט ואני לא מצליח להבין אם יש דרך לנתק כרית אוויר למושב ליד הנהג (צריך לשים תינוק באוטו)

הם אתם יודעים אם יש מפתח או מנגנון ביטול כרית ? או שיש מוסכים מורשים שבהם ניתן לנתק כרית כזו ?

תודה לעונים (זה דחוף)

ברכבים בהם מותקנת כרית אויר בצד ימין ,ישנו מפתח(סוויטש) שמנתק את פעולתה בעת הצורך-מה גם ישנה מידבקה ברורה ובספר הרכב רשום במפורש שברגע

שמושיבים על כיסא הנוסע עולל קטן יש לבטל את פעולת הכרית.

פורסם
שלום לכולם,

תודה לעונים (זה דחוף)

ברכבים בהם מותקנת כרית אויר בצד ימין ,ישנו מפתח(סוויטש) שמנתק את פעולתה בעת הצורך-מה גם ישנה מידבקה ברורה ובספר הרכב רשום במפורש שברגע

אתה מטעה פה ובגדול. בהרבה מאוד רכבים בהם מותקנת כרית אוויר לנוסע אין אופציית ביטול - חשוב לקחת לתשומת לבך.

בנוגע ליונדאי אקסנט - אין מפתח או אפשרות ביטול כרית אוויר לנוסע, אבל אם מדובר על רכב משנת 2002 ומטה לרוב לא קיימת כריתצ אוויר לנוסע כי זו הייתה תוספת בתשלום.

ישנם מספר רכבים בהם קיימת אופציית ביטול כרית האוויר. כגון רוב דגמי רונו פיג'ו וסיטרואן.

גיא.

פורסם
שלום לכולם,

תודה לעונים (זה דחוף)

אתה מטעה פה ובגדול. בהרבה מאוד רכבים בהם מותקנת כרית אוויר לנוסע אין אופציית ביטול - חשוב לקחת לתשומת לבך.

בנוגע ליונדאי אקסנט - אין מפתח או אפשרות ביטול כרית אוויר לנוסע, אבל אם מדובר על רכב משנת 2002 ומטה לרוב לא קיימת כריתצ אוויר לנוסע כי זו הייתה תוספת בתשלום.

ישנם מספר רכבים בהם קיימת אופציית ביטול כרית האוויר. כגון רוב דגמי רונו פיג'ו וסיטרואן.

גיא.

OK

תודה על העירנות.

פורסם

ניסתי לתפוס מספר מוסכניקים ונאמר לי שזה בעייתי ואין רבים שמעוניינים להסתבך בניתוק כרית אוויר...

אני צריך לחפש דגם של רכב בלי כרית אוויר ליד הנהג

פורסם
ניסתי לתפוס מספר מוסכניקים ונאמר לי שזה בעייתי ואין רבים שמעוניינים להסתבך בניתוק כרית אוויר...

אני צריך לחפש דגם של רכב בלי כרית אוויר ליד הנהג

אמרת שאתה מחפש אקסנט - כמו שאמרתי אם לא חדשה מהיבואן , רוב הדגמים משנת 2002 ומטה הם ללא כרית אוויר לנוסע.

כמו כן ישנם רכבים כגון פיג'ו 206,306,307 וכו' עם אופציית ניתוק

רנו קליאו ומגאן

סיטרואן קסארה סקסו ו-C3

פורסם
שלום לכולם,

תודה לעונים (זה דחוף)

פנה למחלקת השירות של היבואן. הם יענו על כל שאלותך.

• תוכן חדש...