Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מציק לי די הרבה זמן, והנה יש לי הזדמנות לקבל תשובה

אתם מכירים את זה שאתם נוסעים בלילה ומישהו מסנוור אתכם מאחור? בלי לחשוב פעמיים לוחצים על הכפתור מתחת למראה והיא עוברת למצב 2. עכשיו כבר אין סינוור ישיר אבל עדיין אפשר לראות את כלי הרכב מאחור.

בדקתי את התופעה הזאת גם ביום. המראה מכוונת למשענת הגב אבל אפשר לראות השתקפות של הכביש מאחור.

מאיפה ההשתקפות באה?

על מה בעצם מסתכלים?

אגב זה עובד גם אם מרימים את המראה והיא מכוונת על הריפד של גג הרכב, אפשר לראות השתקפות של הכביש מאחור

???

פורסם

לא ממש הצלחתי להבין אותך..

מה שאני עושה כשמישהו מסנוור אותי מאחור וזה ממש מציק לי עד כדי חירפון זה להדליק את אורות המצוקה (שני ווינקרים בו זמנית) והוא קולט תרעיון *** תרעיון = את הרעיון *** ומוריד לאורות נמוכים.

פורסם

במצב "נגד סינוור" אתה רואה את האור המוחזר מהמשטח הקדמי של זכוכית המראה - שהוא החזר חלש הרבה

יותר מההחזר במצב הרגיל - מהמשטח האחורי של המראה, המצופה במתכת.

זה כמובן לא במקרה - המראה תוכננה לשם כך. גם בעת סינוור אתה ממשיך לראות מה מאחוריך.

:turn-l:
פורסם

לפי מה שאני מבין ממך, במצב רגיל ההשתקפות נובעת מהחלק המתכתי בחלק האחורי של המראה. ובמצב "נגד סינוור" יש השתקפות חלשה מהחלק הקידמי של המראה.

עכשיו זה קצת מסביר את העיניין, אבל איך זה שבמצב "נגד סינוור" רואים את אותה השתקפות בין אם המראה מוטה למטה או למעלה?

פורסם

זה נובע ממבנה הזכוכית - שהיא קריסטלית.

אגב - זאת הסיבה שמראות פנורמיות זה דרעק - אין בהן את אופציית ה"נגד סינוור".

אגב אתמול יצא לי לראות מראה עם מסך DVD, רציתי לירות בבנאדם - מה זה השטויות האלה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בצורה הכי הגיונית עם חיישן אור ובקר שנותן פקודה לעשות את אותה פעולה שאתה עושה כשאתה דוחף את הידית למצב סינוור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...