Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמי נדב ואני חדש בפורום.

אני נוהג כיום לרוב על טויוטה קורולה 2007 ובהזדמנות על הונדה סיויק 91, הטויוטה הרבה יותר נוחה (ושייכת להורים).

אני מחפש רכב שישמש אותי ליום יום ולנסיעות עבודה, אני בעל עסק חדש שדורש ממני לפעמים נסיעות מעפולה לחיפה ואפילו לתל אביב, אפשר להגיד שב-65 אחוז מהזמן הנסיעות יהיו בתוך העיר וב-35 אחוז מהזמן יהיו נסיעות מחוץ לעיר.

התקציב שלי לא גדול ועומד על כ-25 עד 30 אלף ש"ח, אני מוכן לקחת בחשבון גם רכב מחברה שאמור להיות יותר זול אך האמינות בספק (יש צורך לבדוק כל מקרה לגופו).

הכיוון שלי נוטה לפולקסווגן פולו קלאסיק ויותר לבורה, רכב כמה שיותר חדש, חסכוני ושייראה כמה שיותר "מנהלי".

4 דלתות.

אוטומט או ידני.

יש המלצות לרכבים שעונים לקריטריונים? (אם יש עוד קריטריונים אשמח לציין אותם רק תגידו לי איזה)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים שציינת הם לא רכבי סלון, אלא רכבים עממים ספרטניים.

הם לא נראים "מנהליים" כהגדרתך.

אם הפולו קלאסיק מצאה חן בעיניך, ואכן חשוב לך רכב חסכוני, חפש כזו בגרסת דיזל ידנית. רכב די עצל, אבל חסכוני.

בכל מקרה, הוא ההפך מ"רכב סלון ייצוגי", ובתקציבך, אין כזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

razmel,

פולו קלאסיק בגירסה הידנית דיזל זה מה שאכן המליצו לי .

הבעייה שהיא לא מושכת אותי כמו הבורה :-) .

אני מחפש רכב שייראה כמו רכב מנהלי ולפי דעתי הבורה נראית כך (יש מצב לבורה מחברה ב-30K?),

השאלה אם יש מכוניות אחרות בסגנון הזה?

לירן_ל,

התקציב נשאר זהה + רכב שייראה כמו רכב מנהלי + מעל שנת 2000 - זה שווה משהו?

(לא מחפש את החסכוני ביותר ולא הכי חדש)

פורסם

אני מחפש רכב שייראה כמו רכב מנהלי ולפי דעתי הבורה נראית כך (יש מצב לבורה מחברה ב-30K?),

אוי לחברה שהמנהל שלה נוסע בבורה ב-30K בגלל שהיא "ייצוגית".

אתה מחפש רכב, או פוזה ?

רכב - אפשר למצוא ב-30K.

פוזה - תלוי איזה בור אתה מנסה להרשים.

הסתפק בפולו דיזל ידנית, היא חסכונית, פשוטה ודי זולה לתחזוקה. אם יש לך לקוחות שתמרשמים ממעמדך הייצוגי בגלל הפולו - אל תמשיך לעשות איתם עסקים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני חושב שהבחור מחפש סה"כ רכב סדאן ועקב טעות כלשהי הוא הגדיר זאת כרכב סלון/מנהלים.

כל רכב קומפקטי סדאן שתציעו לו, כמובן שבהתאם לדרישות ולתקציב יכול להתאים לו.

פורסם

razmel,

אני בסה"כ מחפש רכב בתקציב שלי שיתאים לדרישות שלי.

אני רוצה רכב שכשאנשים יסתכלו עליו הם יחשבו שיש בנאדם רציני מאחוריו, אני לא רוצה מכוניות מיני ולא הונדה סיויק או האצ'בק או כל מכונית אחרת שצעירים קורעים לה את הצורה.

יש לי תקציב ואין לי בעייה לרכוש גם מחברה (כן מדובר ברכבים פחות אמינים אבל לפעמים יש מציאות ובכל מקרה האוטו ייבדק הייטב לפני הקנייה).

Philip R,

הרובר 600 היא פשוט דוגמה מצויינת ! נראה מכובד מבחוץ ומבפנים עם מושבי עור דשבורד מעץ וחלונות חשמליים וייתכן עוד תוספות מפוארות ..

ואני מסכים איתך שהבורה היא לא מנהלים אבל היא נראית לי מכובדת :wink:.

אומגה ישנה ויונדאי משנים 94-96 לא נראה לי :?.

תודה רבה !

אשמח להמלצות נוספות והייתי רוצה אם אפשר להתייחס לעובדה גם שיש אפשרות לרכישה מחברה וזה למיטב ידיעתי מוריד עד כ-25 אחוז מהמחירון ככה שאפשר להמליץ לי לפי דעתי גם על רכבים מעל 35 אלף)

פורסם

אני הבנתי את הראש שלך לך תקנה לך וולוו S70 שנת 97 -98 עולה סביב ה 38 40 אלף.

רכב מנהליים נוח ,בטוח ,פוזה כל מה שצריך לדרוש מרכב ,אתה מקבל הרבה רכב במעט כסף.

מה גם שעד שנת 2000 כולם נראים אותו דבר אף אחד לא ידע שאתה נוהג בשנת 97.

היה לי כזו שנה וחצי עד לפני חודש אחלה רכב מאוד מאוד נהנתי ממנו.

• תוכן חדש...