Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתחיל להשתגע .

כל כך הרבה המלצות קיבלתי ואני לא אחד שישר הולך וקונה, אני משתדל לקרוא מאמרים והודעות בנוגע לכל מה שמומלץ.

רוב הרכבים שהומלצו נפסלו כי הם לא נראים יפים חיצונים וללא חזות מקצועית (לי לפחות).

כפי שציפיתי שיקרה מתישהוא מישהו ימליץ על איזה אוטו שאני אחשוב שזהו זה וזה מה שאני הולך לקנות וזה בדיוק מה שקרה לפני כמה ימים, המליצו לי על פאסט 98-99.

ראיתי את הפאסט בתמונות והיא נראית מעולה ! בדיוק מה שחיפשתי, ייצוג חיצוני מקצועי יפה ומכובד וגם קרוב לתקציב שלי.

עד שהתחלתי לחפש תגובות על הרכב הזה ונתקלתי בהרבה דעות שליליות, מנוע חלש, תחזוקה יקרה, עושה בעיות, לא חסכוני...

אני מתחיל להתייאש.

חשבתי על רובר 600 אבל זה ירד כי אין לו שוק והתחזוקה שלו יקרה.

סקודה אוקטביה, אוטו של מוניות, גם אם אני אמצא משהו שלא היה צהוב בעברו עדיין כל פעם שיסתכלו עליו ייראו מונית. אמנם יש לה חזות מקצועית ומכובדת אבל היא לא יפה בעיניי .

פולקס' בורה - המון בעיות, גם החבר שלי אומר.

פולקס' פאסט 99-2000 ומן הסתם גם 98 - "מנוע חלש, תחזוקה יקרה, עושה בעיות, לא חסכוני"

אין רכב שמתאים לדרישות שלי ?

אני שוב אזכיר:

* חסכוני כמה שאפשר (נגיד 1:14 מינימום)

* ביצועים סבירים

* ייצוג חיצוני יפה ומקצועי (דוגמת הפאסט, רובר 600)

* עד 35 אלף, מוכן לקחת גם מליסניג שזה דבר שעשוי להביא לי רכב יותר חדש באותו מחיר.

פורסם

היא אמנם ישנה, ואמנם יש כאן כל כך הרבה שמות שקשה להאמין שוודקא זאת תתפוס אותך, אבל מיצובישי סיגמא.

היא מפנקת, חזקה, נעימה מאד, שותה דלק כמו גמל, לא הייתי מגדיר אותה כמפוארת, אבל בהחלט ייצוגית ובעלת נוכחות.

בהצלחה בכל מקרה!

ויום נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כן סליחה, כנראה שאני לא מכיר תצרוכות דלק של רכבים.

אז שיהיה בממוצע 1:10

הרכב ישמש בין השאר לעבודה ונראה לי שאוכל לקבל החזרי מע"מ על דלק מה שיעזור "להוריד" את תצרוכת הדלק.

• תוכן חדש...