Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בקליאו ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום את הקליאו ספורט החמישית(!) שלי. נראית ומרגישה מצויין, עלו שתי תהיות לפני שאני לוקח לבדיקה:

1. חלודה בברגי הגלגלים (בורג מרכזי) ובמשתיק(מקורי).

2. רעש שמזכיר חריקת רצועות שעלה בעת סיבוב פרסה הדוק. המוכר חשב שמדובר אולי בצירייה.

אומר משהו למישהו?

אשמח גם לקבל המלצה למכון בדיקה באיזור השרון

תודה למגיבים

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

חריקת הרצועות נובעת כנראה מהרצועה שמפעילה את משאבת הגה הכוח,שבסיבוב פרסה מפעיל את המשאבה בעומס גבוה ומכאן החריקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה לכם. לא בדקתי גם בעמידה אבל זו הייתה פרסה איטית מאד אז זה הגיוני. בעייתי?(חריקות מהסוג ששומעים בחגורות של רכבים לא מתוחזקים, בעיקר כשהרכב קר, לא יודע איך לקרוא לזה אבל לא הייתי אומר שאלו שריקות)

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

משאבת הגה כוח עובדת קשה בקליאו ספורט. הרעש הנ"ל תקין.

שים לב שהרעש קיים גם ברכבים אחרים עם הגה כוח הידראולי אבל בצורה הרבה יותר חלשה.

Veni Vidi Vici

פורסם

והחלודה? בעיה ידועה? אני עוד לא נתקלתי בזה בקליאו, והרכב לא נמצא קרוב לים

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

הדודים של קליאו ספורט מסיימים את חייהם מוקדם מהצפוי. אל תתרגש מהחלודה.

בגלגלים התכוונת לנאבה שיש עליה שכבת חלודה ? אם כן, נוראמלי (היה במגאן).

לגבי בדיקה:

אני תמיד ממליץ לבצע בדיקה כפולה כדי לא ליפול על אקזמפלר לא טוב.

ממליץ: מבדק בהרצליה ואחריו למוסך מורשה רנו הקרוב (פיתוח) לבדיקת היסטורית רכב + חיבור לסורק תקלות ואומדן עלות תיקונים נדרשים במידה ויש צורך.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...