Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בבעלותי סיטרואן סקסו שנת 98.

קרה לי פעמיים במהלך השבוע הזה. יש לי רכב אני מקיש את הקוד בקודנית מסובב את המפתח בסוויץ ,כל הנורות שאמורות להידלק נדלקות, ואז שבא להניע לא קורה כלום ואין חשמל באוטו בכלל, אין אורות אין סוויץ אין כלום. אני פותח את מכסה המנוע נוגע בחוט הפלוס שמחובר למצבר ,וחוזר החשמל, ושוב מנסה להניע ככה עשיתי כארבעה חמישה פעמים עד שהניע.

יש לציין שהמצבר חדש לפני כחצי שנה. והברגים שתופסים את החוטים נראים כתפוסים טוב. מה לדעתכם הבעיה האם לחזק אותם צריך או משהו אחר ואולי הקודנית עושה זאת??????

פורסם

לפי מה שאתה אומר כנראה יש מגע רופף , פרק את קטבי המצבר תנקה אותם היטב תייבש,

תנקה גם את המגעים של הכבלים שמתחברים אליהם, ותנסה לראות אם נפתרה הבעיה,

או שיש קרע באחד מהחוטים שמתחבר למצבר וכשאתה נוגע אז אתה מחבר את הקרע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אז ירדתי הבוקר לרכב וחיזקתי את הבורג של הפלוס על המצבר . האום הסתובב עוד סיבוב וחצי שני סיבובים משהו כזה.

אני מקווה זאת היתה הבעיה. כמו כן אין לי קורוזיה במצבר והוא מגורז כראוי מסביב לקטבים.

פורסם

יכול להיות שהגריז הוא הבעיה, הוא חדר בין הקוטב לנעל הכבל וגורם למוליכות חשמלית גרועה.

יש לפרק את נעלי הכבל מהמצבר, לנקות כל זכר לשומן, לשייף מעט עם נייר ליטוש, לנקות שוב ולחזק.

אם יש בעיה של קורוזיה יש לבדוק עודף מים או טעינת יתר.

פורסם

זהו באתי מחשמלאי הנעל כבל של המצבר היה שבור ובגלל זה לא הניע ולא היה חשמל הוחלף בעלות של 50 שח ותודה רבה לכל המגיבים

• תוכן חדש...