Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא חיישן כמויות אוויר (MAP) עבור ניסן מקסימה 2000 סמ"ק שנת 96

הכוונה לחלק מפרוק או משהו

פורסם

במפעל של ניסן בטוח תמצא :lol:

אני מניח שהמיקום שלך/איזור בארץ קצת יעזור למקד את התשובות שתקבל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני הייתי מתחיל ב- EBAY , אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך.

בכל הדברים הקטנים כגון חיישנים וכו', EBAY מציע מקסימום חיסכון במקסימום תמורה.

לדוגמא (זה לא בהכרח מה שאתה צריך, אבל שים לב למחיר):

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-99-NISSAN-MAP-BOOST-SENSOR-PS54-01-22365-3M200_W0QQitemZ130168167183QQihZ003QQcategoryZ33557QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רשום את יצרן החלק (בוש, היטאצ'י וכו') ואת המס' הקטלוגי שרשומים עליו ואז ברר אפשרויות במקומות הבאים,

מהקרוב אליך לרחוק:

1. "משה זר הזרקות דלק" שברח' הרכב 5 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9341320 ובקש את משה או את חיים (שהוא חבר הפורום).

2. "אלי את אלי דושי הזרקות דלק" שברח' המנוע 8 יפו, טל' 03-6820841 ובקש את ג'קי.

3. "מוסך מלכי ובניו" שברח' שניצלר 23 יפו, טל' 03-6837398 ובקש את דודי.

4. "נ. איל ושות, מעבדת רכב ממוחשב" שברח' ההגנה 30 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, טל' 03-9526162

או 052-6388234 ובקש את איל (שגם הוא חבר הפורום).

דרך אגב, מי איבחן שאכן מד כמות האויר פגום?. נא עדכננו בתוצאות וכו'.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

עדיין לא נמצא החלק המיוחל

נשקלת האפשרות להזמין חלק משופץ מחו"ל

מישהו יודע אם זה בטוח ואם בכלל קיים חיישן MAP "משופץ"

יום טוב

פורסם

זה לא חיישן MAP אל MAF והוא לא מתוצרת BOSCH אלא יפני. אני מציע לבדוק את הדיאגנוזה שוב כי בדגמים אלו נדיר שהוא מתקלקל. נדיר שמשהו מתקלקל בכלל במקסימות .

פורסם
בוקר טוב לכולם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא חיישן כמויות אוויר (MAP) עבור ניסן מקסימה 2000 סמ"ק שנת 96

הכוונה לחלק מפרוק או משהו

חיישן כמות אוויר זה לא MAP

• תוכן חדש...