Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שכולם כאן כל כך כועסים, אז הזמנתי חבר טוב שלי - כוכב ירוני כדי שיבחן את הקארטים של דוד ויקבע אם הם טובים.

אליך כוכב-

"הו- מה רבה תודתי לך תומר ידידי. הבה נקבור את גרזני המלחמה, נתחבק בריקוד סומו חולמני ונפזז יחדיו בשירת צומיגאמאטו ושתיית יין סאקי מהביל.

מה רבה היתה פליאתי כשהזמינני תומר על מנת לבחון את העגלנעה (פירושי האישי ל"קארט") אשר במגרשו של דוד משבט המנשה.

תמהני על שום מה ביקשני תומר לבחון את הקארט אשר זרזיף דלק הגיח ממיכלו כאותו מעיין רענן - אך ליבי אינו נתון לזוטות מעין אלה- שכן הלהבות אשר אפפו את רגלי בערו בחום ועליצות אשר הזכירו לי את האלמרה אהובתי אשר קרצה אלי מן החניון - הגלים אשר בעבודת הפחחות מזכירים לי את חופיה של הכינרת וגורמים לליבי לפרוץ בזימרת התקווה.

אכן - החיים יפים.

נכנסתי אל "קארטינג נחשונים" בהחלקה מסמרת שיער , עדות לגלי האדרנלין אשר עטפו את גופי מאז נודע לי על אירוע הקארטינג. למגינת ליבי מד המהירות באלמרתי מתחיל את פעולתו רק ב20 קמ"ש ועל כן נבצר ממני לראות את מהירותי, אך עדיין - הזימרה שבליבי הופרעה רק ע"י צווחות הצמיגים אשר נאנקו בהנאה בעודי מתמרן את הרכב אל תוך הגדר.

אל הקארט!! אני עולץ ומיטיב את משקפי על אפי - ליבי נאנק תחת המעמסה של ההתרגשות וארבע עשרה שעות ביום בלי לזוז מול מחשב.

מבלי אומר, ניגשתי אל הקארט, גירשתי את התאילנדי אשר ישב עליו והתיישבתי עליו בתרועת ניצחון! ישבני זימר שירי הלל ליצרני הכיסא והבקרות הפשוטות לשימוש.

ליבי נפל קמעה כאשר התברר שהתיישבתי על מכסחת הדשא של "קארטינג נחשונים" אך לא אדם ככוכב ירוני יתייאש.

לאחר תידרוך קצרצר (קצרצר שכן לא אדם כמוני הנוהג על מגבלות ההיגיון ירא ויחט מאוטו קארט קטן) ניגשנו אל הקארט.

מאחר ומידותי נדיבות, נאלצתי לשבת על מושב הקארט ולא בתוכו, אך לא אדם ככוכב ירוני יפול בזוטות שכן אלמרתי כאילו קרצה לי מן החנייה ואמרה "כך בוגד אתה בי עם צעירות ויפות?" חייכתי אליה בחזרה, חיוך מרגיע השמור רק לעלמות חן מסוגה וגיכחתי לעצמי -"הרי זה רק פלירט קטן - אלמרתי תסלח לי"- אלמרתי חייכה אלי בהבנה בעודי מניח את ידי על האגזוז הרותח. למזלי הרב מצוייד קארטינג נחשונים בקופסת עזרה ראשונה מן המובילות בתחומה ועל כן כוויתי נחבשה במהרה כאותה מומיה של קיסרי מצריים אשר נודעו באכזריותם אל בני עמנו.

תוך סחרחורת קלה עליתי שוב על הקארט בחמת זעם ואמרתי לו "בן עוולה!! אאלפך כאלך קיפי את משה אופניק!!" ואז צדה עיני כיתוב קטן על מנועו של הקארט - "ימאהה"!!!

ישר עלז ליבי ופצחתי במחול הפלמנקו - שכן ליבו של הקארט וליבה של האלמרה אחד הם!!

בנים גאים לשמש העולה!!!

סחטתי בגיל את הדוושה השמאלית . לאחר מספר שניות תיקנתי דרכי וסחטטי את אחותה אשר מימין.

בשאגת רונין יפאנית זינק אותו קארט כאחוז טירוף אל תוך קיר הצמיגים, הקהל מריע בהתרגשות כשהחובשים דורכים על משקפי אשר נפלו על המסלול.

עוד מעט עוד!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

סילחו לי ידידי היקרים, חברי פורום נכבד זה על שהפסקתי את שטף דיבורי, שכן הכרתי חזרה אלי רק בזה הרגע מן המפגש המהנה עם קיר הצמיגים.

ובכן - לאחר שדרכו החובשים על משקפי, איבדתי לרגע את עשתונותי - אך לא אדם ככוכב ירוני יחת וירא- שכן זימרת ההימנון היפאני אשר בקעה עדיין ממנועו רב העוצמה של הקארט הביאה בי גלים חדשים של התרוממות רוח אשר בנות תמותה לא יכולות לחולל- תחושה אשר חשתי רק כאשר קרעתי את יריעות הניילון המבהיקות מעל אלמרתי, סחטתי את דוושת התאוצה ושילמתי לבנאים שתיקנו את הקיר ב"ניסאן".

חומד לצון הנך? גערתי בקארט, אשר עמד מבוייש, פגושו הקדמי תלוי כשחציו על הגדר.

הרי כוכב ירוני הנני ודם סמוראי זורם בעורקי , התפלספתי לעצמי על ההייקו החדש אשר אפזם לי בדרכי הביתה.

השמש השוקעת צבעה את שמי הערב בצבעים מרהיבי עין ולמרות שהשעה היתה שתיים בצהריים הבנתי שהאדום האדום הזה נובע בעליצות ממצחי.

לאחר דברי תנחומים לקארטי המסכן אשר נפח נשמתו, הציע לי דוד בן המנשה שאשתמש באחר.

איש נחמד הוא דוד זה - תמיד מקפיד שהקארטים יסעו לאט, שלא יהיו עקיפות פראיות ושכללי הבטיחות והנימוס לעולם לא יירמסו.

וכך - לדרכי החדשה יצאתי , כאותו לוחם נינג'ה עז רוח, מפזם שירי הייקו בליבי ומאיץ כשהרוח פורעת את שפעת השערות בחזי. רציתי לצעוק אל העולם - זה אני!! כוכב ירוני!! אך הנה - הסיבוב הראשון!!!

ליבי שלח פקודת אדרנלין אל ידי האמונות אך שכבות של כולסטרול עשו את שלהן והפקודה הגיעה באיחור מה. אל דאגה כוכב ירוני!! הן אל תאמר שזו דרכי האחרונה!!

היה זה ג' צ'אן , אומן קרב המגע ה(כמעט) יפאני אשר אמר את מה שאמר.

לתשואותיו של דויד חילצתי עצמי מן הדשא ובעודו תולש במרץ את שערותיו הנותרות היאצתי בקארט כהאץ שלמה המלך בסוסיו - הלאה!! אל המרחק!! אמא שם במרחק!! עוד מחכה לו דרך ארוכה!! אל המקום בו אמא מחכה!! הקארט האיץ כאחוז טירוף! נזכרתי בחום ביום בו חציתי את מהירות תשעים הקילומטרים לשעה בכביש החוף!! תחושת החופש!! כשהמחט נגעה בתשעים ואחד קילומטרים לשעה!! הזימרה האדירה אשר פרצה ממנוע שישה עשר השסתומים המהולל של ניסאן בעודו חוצה אלפיים וחמש מאות סל"ד!! העוצמה!! אני מלך העולם!!

הנה הסיבוב השני!! פניית אס היא זו , כאותה פניה מסוכנת אשר הנני פונה כל יום באיילון אל גני התערוכה. גררי שגריר זוכרים בחיבה את השם "כוכב ירוני" ואת האתגר אשר ניצבו בפניו- חילוץ אלמרה מנחל הירקון...

ידי החסונות מאלפי שעות מקלדת סובבו את הגה הקארט כאילו אל המלחמה היפני עצמו אוחז במושכותי!! מתבייש הנני , אך זרזיף זרע דקיק התגנב במורד רגלי וכאילו צחק ואמר - גם אני כאן !!! רק לאחר שהבנתי שהמדובר בשתן ירדה לה עליצותי , אך לא אדם ככוכב ירוני יאמר נואש!

בלפיתת אימה סובבתי ההגה ושאגתי אלמרההה!!!!! בעוד הקהל מריע ומסמן תנועות של משקפיים ושל הוצאת חנאנות מהאף!! הם אוהבים אותי!!!

עוד מעט עוד...

פורסם
בלפיתת אימה סובבתי ההגה ושאגתי אלמרההה!!!!! בעוד הקהל מריע ומסמן תנועות של משקפיים ושל הוצאת חנאנות מהאף!! הם אוהבים אותי!!!

עוד מעט עוד...

אני נחנק!!! פשוט ע-נ-ק!

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

עלמות החן אשר בקהל נופפו לי בעליצות בעודן מחוות סימנים של אצבע המכוונת לרקתן. "הן מוכנות למות בשבילי" ציינתי לעצמי בעליצות בעודני חוצה את היישורת שאחרי פניית האס.

פטירתן בטרם עת של משקפי השפיע עלי אך במעט, שכן הנהיגה באלמרתי מותירה אותי בסופו של יום חד כאותו מחדד אשר מחדד את אשר יש לחדד. ידועה היא העובדה שלוחמי הנינג'ה האגדיים הסתמכו על חוש ריחם וכך עשיתי גם אני. תקפתי את הסיבוב בחמת זעם, אח ריח הנקניקיות מן הדוכן הסיח את דעתי אשר נטרדה מנוחתה בשל הדחף האדיר לנצח .

המנוע הקטן והאמיץ אשר פעם כליבה של הניסאן מקסימה המהוללת הרעיש עולמות כאילו אמר - כוכב!! ירוני!! תן לי עוד!! הכה בי ירוני!! הכה!! מנועי האמיץ משך את ישבנו של הקארט אל הדשא ועד מהרה הסתחררתי כאותו סביבון חנוכה . ישר עברה בי המחשבה - מה יהיה על אישתי? ויותר חשוב - מה יהיה על אלמרתי? האם תישאר בודדה בחניון הקארטינג?

אך מייד הוחלפה מחשבתי במחשבה - הרי הנני מסתחר כסביבון!! סביבון סוב סוב סוב!! התחלתי לשיר במרץ בעודני מסתחרר אל הדשא אהובי. הירוק הנפלא הזה!! מזכיר לי את נוזל הקירור המשובח אשר הנני קונה בתחנות "פז"- כי לאלמרתי רק הטוב ביותר.

לאחר שסיימתי את סיחרורי הרגשתי כהירוהיטו קיסר יפן האדיר ביום הכתרתו.

עולמי הסתחרר עלי באופן שהזכיר לי את הפעם בה הסתחררתי כאשר תקפתי את כביש חיפה תל אביב בגיחת שיחרור לחץ אשר הנני נוהג לעשות לעיתים תכופות. אמנם - כאן לא נדרשה מהירות בת שמונים ושבעה קילומטרים לשעה , כאותה מהירות מטורפת אשר סיחררתני בכביש החוף - אך עדיין סחרורי סוחרר וסחרחרתי.

לא כוכב ירוני יכנע! חשבתי על אלמרתי - ילדתי הקטנה , השעות אשר ביליתי , מלטף את חמוקיה, מעביר את ידי הבוטחת על כריות האוויר ומחייך בהבנה. הפעמים בהן היתי מתכופף, תוחב את זרגי אל צינור המפלט , מנקה אותו מפיח ומגיע אל סיפוקי.

לא אדם ככוכב ירוני יפול!!!!! חייב הנני לחזור להכרתי!!

חלומות מתוקים על אבשלום קור טורדים את שלוותי , אך איש משימה הוא כוכב ירוני!!

רק שבע עשרה דקות עברו מאז שהתחלתי והדרך ארוכה!!!!

נעורתי מהקומה הקלה אליה נקלעתי , חילצתי עצמותי אשר נקעו (בעיקר בכתף שמאל - חבישה מקומית והרבה קרח) ולחצתי על דוושת הבלם בחוזקה.

עוד מעט עוד!!!!

פורסם

הסו!! חידלו כולכם!! הס נא תומר, בוחש בהילוכים שכמותך!! שכן סיפורי עדיין לא הגיע אל קיצו!!

ובכן, בעודי הוזה מפאת הסיחרור האדיר שתקפני, תחושת בחילה עולה בגרוני ואבשלום קור קורא לי , קורא לי, קורא לי... אך לא אדם ככוכב ירוני יכנע! מה הן 17 הדקות אשר עברו אם לא רגע אחד של עברית. הייתי רוצה לנהוג באלמרתי בשדות שטופי שמש.. בתחתוני בלבד.. די!! מספיק כוכב!! עליך לשוב אל הכרתך!! עליך לנצח במירוץ!! כל אלה שהתחילו עמך ככל הנראה נטשו את המסלול מתוך יראת כבוד, שכן עובדה ידועה היא שכוכב ירוני אהוב על עולם כאהוב היפנים את הקורולה.

אחזתי במפלט הקארט בחוזקה וטיפסתי בחזרה ! לא אדם ככוכב יכנע! גם לא הכוויות בשתי הידיים!!

סיימתי את מסלול ייסורי בכבוד השמור לשוגונים הגדולים של יפן הפיאודאלית רק כדי לגלות שכפי שחשבתי- כולם נדמו וכיבדו את הגעתי הדממה רועמת. למעשה, כולם דממו גם אחרי. מוזר הדבר בעיני, שכן חברי קארזפורום הגיעו בהרכב חלקי בלבד... אלו שהגיעו החמיצו פניהם זה אל זה כהחמץ חמוצים בתהליך החמצתם. שאר הפורומים הגיעו בהרכב מלא ומכובד ולמרות שקארזפורום הוא הגדול מכולם, הופיעו חבריו בנוכחות מבישה.

אין ספק בליבי שמן הראוי לבצע כאן חאריקירי דחוף כפי שעשו אבות אבותי הרוחניים כל אימת שנודע להם שהטויוטה קורולה מזכירה מיקרוגל.

צדוק צדקתי בצידקתי אשר הנחתה אותי לפרוש מפורום זה, יען כי מאוכלס הוא ע"י ילדים קטנים וקנטרניים ולא ע"י אנשים דגולים ככוכב ירוני-

רונין.

• תוכן חדש...