Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נראה לי שהכותרת אומרת הכל, קניתי רנו סניק, 1600, 2001 אבל לצערי אין ספר רכב

אז איפה אפשר למצוא?

ואני אומר מראש, אני לא מתכוון לספר טיפולים, זה יש, אני מתכוון לספר שמפרט את המערכות של הרכב ואולי אפילו איך לטפל קצת ברכב.

תודה מראש.

פורסם
היי,

נראה לי שהכותרת אומרת הכל, קניתי רנו סניק, 1600, 2001 אבל לצערי אין ספר רכב

אז איפה אפשר למצוא?

ואני אומר מראש, אני לא מתכוון לספר טיפולים, זה יש, אני מתכוון לספר שמפרט את המערכות של הרכב ואולי אפילו איך לטפל קצת ברכב.

תודה מראש.

פנה ליבואן דרך האתר שלהם. לוקח זמן, אבל הם חוזרים אליך ושולחים בדואר

ללא תשלום. (אני מדבר על הספר רכב שמגיע עם הרכב, בעיברית)

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נכון שזה נושא פעוט וממש לא מתקרב לכמה מהנושאים פה באתר אבל רציתי לעדכן שתחילת שבוע שעבר התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי את הספר ויום חמישי קיבלתי אותו אז עם כל התלונות שיש על השירות של קרסו אולי יש פה איזושהיא קרן אור קטנה כי לא נראה לי שהם היו חייבים לשלוח לי את הספר אז כל הכבוד להם, לי הספר היה חשוב.

ןתודה לTheNightDevil שהפנה אותי אליהם.

כל מי שרוצה אז יש אישור להכניס הערות ציניות להעלאת המורל בנושא קרסו, צרפתיות ולמה לקנות רק יפניות :-)

פורסם

עיקר ה"סטיגמות" באות מאנשים שאין להם מושג לגבי רנו והם ניזונים מכל שטות שמוכרים להם. כבעלים של רנו כבר פעם רביעית ברציפות באמת שאין לי תלונות משמעותיות לגבי השרות ( ואגב, גם לא בקשר לאמינות הרכבים). אני לא מאמין שאצל יבואנים אחרים המצב יותר טוב ואף אחד לא מנדב משהו שהוא לא חייב. גם אני ביקשתי ספר רכב שלפני שבוע וכבר קיבלתי אותו. רק לציין, שכלום לא ישתווה עם התחכום ואם דרך המחשבה של רנו. לידיעת כל ה"יפנואידים".

• תוכן חדש...