Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, לאור העובדה שהציגו פה ידע מרשים במחשבים,

שאלה לי אליכם:

הספק שלי החליט שהוא עושה הרבה מאוד רעש.

פתחתי אותו, וראיתי שלמעשה המאוורר של הספק, נוגע בלוח עצמו של הספק, ומכאן הרעש. אם אני טיפה מחזיק את המאוורר רחוק יותר - שקט.

מכיוון שזה לא מעשי במיוחד להחזיק את זה כל הזמן בנפרד - שאלתי לי אליכם - האם אני יכול לדחוף שם ספוג או בד שירחיק אותם אחד מהשני?

מבחינת - האם זה לא ישרף וישרוף לי את המחשב והבית יחד איתו.

תאורטית אין שם חשמל בתכלס שיכול להדליק את זה. מעשית? אין לי שמץ.

פורסם

לא הייתי מתעסק.

לפעמים מגיע ספק כח לפירקו, ואז אין מנוס אלא להחליפו בעלות של 50 שקלים.

אם אתה רוצה בכל זאת להשקיע עבודה, נקה אותו טוב עם לחץ אוויר. אני מהמר שהצטבר לכלוך על הציר של המאוורר מה שגורם לו לשבת עקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב פירקתי אותו לחלקיקים וניקיתי אותו.

מסתבר שלא זה העניין. הוא ממשיך להרעיש.

עכשיו יש לי עוד 2 ספקים, אבל החיבור טיפה שונה. לו יש חיבור ללוח אם של 4 כבלים, ולשניים האחרים של 2 כבלים.

משנה? (יש בלוח עצמו עוד מקום לחבר, במקום 4, 2).

זה רלוונטי?

אני מנסה בינתיים להחיות מחשב אחר. אבל זה לא הולך ממש :)

פורסם

תחליף ספק. ואתה לא רוצה את זה שעולה 50 שקל.(אלא אם אתה אוהב מאד את פורום אוף טופיק ומסכים כחולים)

פורסם

אייל, אתה באמת מוצא ספק כוח למחשב בחמישים שקלים?

ולפותח השרשור, יש דברים שתלויים במארז. ובלוח :)

מחשב שקט ממש? ללא מאווררים.

הבעיה? החום הגדול שנוצר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה יכול לרכוש ספק איכותי של חברה כמו HEC במחיר נמוך של 150 ש"ח + - אל תתעסק עם פחות מזה אם אתה רוצה לשמור על המחשב שלך.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

אני עם סטיו.

נראה לי שקנינו מאותו מקום אגב....

ספק של 500 בסביבות ה-100 לא זוכר בדיוק, ועובד יופי.בלי רעש, בלי עיוותים, ובלי בעיות.

פותח השירשור- איך המאוורר התחיל לגעת בברזל?! הפח התעוות? מעצמו- או ששמת עליו משקל? או שמה שמחזיק את המאוורר התעוות?

אם חלקי מתכת התעוותו בספק, ניתן ליישר אותם דיי בקלות, אבל זה מעיד אולי על חום גבוהה מאד (אם הם התעוותו בעצמם), וספק לא תקין.

עדיף להחליף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אייל, אתה באמת מוצא ספק כוח למחשב בחמישים שקלים?

ולפותח השרשור, יש דברים שתלויים במארז. ובלוח :)

מחשב שקט ממש? ללא מאווררים.

הבעיה? החום הגדול שנוצר.

כן, לפני חודשיים היתה לי בעיה בספק שהפסיק לסחוב את כל ההתקנים במחשב.

נסעתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי וקניתי ספק של EZCOOL ב80 שקל. (300 וואט אמיתיים)

היה גם ספק בלי שם ב50 שקל (500 וואט לא אמיתיים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא צריך להחליף ספק אם כל הבעיה זה הנגיעה של המאוורר בברזל.

או שמיישרים את הברזל, או שתפרק את המאוורר ותרכיב אותו מחדש עם שייבות כדי להרחיק אותו מילימטר-שניים מהברזל.

זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן, נוגע במעגל.

לא משנה, החלפתי ספק לגמרי (יש פה איזה 3 ספייר.)

עכשיו המחשב עולה רגיל בפאנן שלו, הבעיה שהוא איטי בצורה דרסטית (אחרי פרמוט) ונתקע אחרי איזה דקה או שתיים.

המחשב הוא פנטיום 4, 1.60, זכרון SDRAM או RDRAM (לא הישן, זה שייצרו אותו ממש קצת ואז הפסיקו ועכשיו הוא יקר וקשה להשגה) לוח אם של MSI, מעבד אינטל. זה סתם מחשב נוסף. אני מחפש מחשב להתקין עליו כל מיני שטויות כדי להתעסק איתו.

לא מעוניין להשקיע כסף.

יש בנוסף מחשב פנטיום 3, עם 256 זכרון (הישן), והוא היה סבבה עד לא מזמן, ועכשיו הוא פשוט לא מציג כלום (החלפתי כרטיס מסך וזה עזר עד הריסטרט הראשון, ועכשיו הוא שוב לא מציג כלום) נשמע כאילו הוא עולה רגיל, ולא עושה רעשים.

אני רוצה להרכיב משניהם מחשב אחד שיעבוד.

תודה,

אלעד

• תוכן חדש...