Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות עבודה לשחרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה אני יודע שיש פה אנשים שמכירים אותי עוד לפני שהתגייסתי אבל כך קרה ואני משתחרר בעוד פלוס מינוס 4 חודשים .

חשבתי ככה ממש אחרי השחרור למצוא עבודה בתחום הרכב כלומר מוסך או משהו כזה .

יש כאן מישהו שיכול להמליץ לי על מקום באיזור רחובות שמחפש עובדים אחרי הצבא ...

ים long time no

פורסם

תלך לשכת התעסוקה תרשם לקורס אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה על חשבונם לחיילים משוחררים ותלמד מכונאות רכב ותוך כדי זה משלבים גם עבודה במוסך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אומנם השחרור שלי טיפה רחוק יותר ( 9 חודשים, כמה עוד?) אבל גם לי המחשבה עברה בראש.

אני לא מתכנן כזה רחוק כמובן אבל חשבתי שלאנשים בפורום יש רעיונות על עבודה בתחום הרכב שלאו דווקא מצריכה קורס כזה או אחר, החל ממוסכים ועד אולמות תצוגה ואלוהים יודע מה.

אם מישהו יכול לתת רעיונות יהיה מצויין...

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

דבר אחד אני כן יכול להגיד לך, עבודה ממש לא חסר. שומרים, מתדלקים, סדרנים, מוכרים, טלמרקטינג וכו'.

אם יש עבודה מועדפת שמושכת אותך אז כדאי ללכת עליה אבל אל תבחר עבודה מועדפת רק בגלל שהיא מועדפת (יש עבודות רגילות שבהם תוכל להרוויח יותר ממועדפת).

אני יודע שמגזין "אוטו" עושה קורסים למוכרים באולמות תצוגה אז שווה לברר. ד"א, ברוב המוסכים לא יעסיקו אותך בלי תעודה, אלא אם כן בא לך להיות נהג של חברת ליסינג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ליהיות נהג של חברת ליסינג , בכיף אני אומר .

לא ידעתי שיש עבודה כזאת .

איך הרכב מגיע/חוזר למוסך/טסט?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...