Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מתנה ערכת "אתת" אוניברסלית, למי שלא יודע זה מערכת שמקדימה את אור הבלם ישר שעוזבים את הרגל מדוושת הגז עוד לפניי שלוחצים בכלל על דוושת הבלם, כדאי בכלל להתקין את המערכת הזאת ברכב, וכמה עולה רק התקנה של הערכה אצל מתקין מיקצועי/חשמלאי?

מישהו יכול לתת הסבר התקנה באופן עצמאי

פורסם

אל תתקין, מהר מאוד המערכת מתקלקלת והאור בלם נשאר דולק קבוע, מה שמאוד יעצבן ויסנוור את הנוסעים אחריך, ומכוון שברוב דגמי הרכב תאורת האור בלם מחובר ישירות למתח קבוע ולא דרך מתג ההצתה זה גם עלול לפרוק לך את המצבר.

פורסם

המערכת הזו יעילה בדיוק ב2 דברים:

לעצבן את הנהגים מאחוריך

לגרום לנצמדים לתפוס מרחק (כי אף אחד לא יתקרב אל התחת של האוטו כשהאור בלם דלוק).

די מיותר (מניסיון של נהיגה של כמה שנים עם אחת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באמת נשמע מיותר.

כאשר תראה רמזור מהבהב ותוריד את הרגל מהגז זה פשוט יעצבן את הנהגים מאחוריך, שעוד יכולים לחשוב שאתה בולם בפתאומיות.

לפי דעתי, מאוד לא מומלץ.

פורסם

ABW מותקן כברירת מחדל בחלק מהמכוניות וזה לא נורא אם יש לך אחד. אבל אם אתה נוהג לשחרר את הגז בפתאומיות כדרך קבע, זה ידליק כל פעם את אורות הבלם שלא לצורך וזה מעצבן.

ולמה עוד לא המציאו מערכת שנותנת איזשהו סוג של איתות כשאתה בולם חזק? זה היה מונע הרבה תאונות לדעתי.

פורסם

יש כאלו מערכות כבר כמה שנים טובות - בחלק מהדגמים של פיג'ו וסיטרואן נדלקים מאותתי חרום (4 וינקרים) בזמן בלימה חזקה.

ב BMW החדשות יש פנסי LED שמשנים את עוצמת התאורה ביחס ישיר לעוצמת הבלימה.

לגבי מערכת ABW - למרות שהמערכת פותחה לפני איזה 15 שנה, אף יצרן לא אימץ את הרעייון הזה, ואין שום רכב, שמגיע עם ABW כציוד מקורי.

כנראה, שהם חושבים שהמערכת מיותרת, אחרת בשמחה היו מוסיפים עוד צירוף אותיות לרשימת התוספות.

פורסם
אתה טועה.

היתה לנו אופל קורסה 97 - מגיעה עם המערכת הנ"ל BY DEFAULT

ליביו

אם אני לא טועה, UMI התקינו לכל הרכבים בארץ את המערכת הזאת, אפילו בטנדר שנת 95 שהיה לי, איסוזו, היתה את המערכת, מיותר לציין שהיא לא עבדה ובניקוי חשמל שעשיתי הורדתי את השאריות שלה.

פורסם

אכן UMI התקינו מערכת כזו ברכביהם, וכמו שאמר ארז (לא אני, חופר מעלי) היא מתקלקלת מאוד מהר.

בקואוליר של אחותי היא כבר מזמן לא עובדת, ואני לא יודע אפילו היכן היא נמצאת על מנת להפטר מהמערכת הדבילית הזו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נו טוב.

אם השרשור הזה כבר פה , ולא הולך לשום מקום, אולי מישהו בכ"ז יודע היכן הרכיבים ו/או המערכת המדוברת עצמה בשברולט קוואליר 96?

אני עכשיו חסר מנוחה, לא אוהב ברכב מערכת פרזיטית שלא עושה כלום.

תודה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...