Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מכונית עוד מעט...

התקציב שלי עדיין לא בטוח..כלומר אני עוד לא יודע בידיוק כמה יהיה התקציב

ואני רוצה לקנות אוטו שיהיה זול לשפר אותו (מבחינת מנוע) כלומר שהחלקים לא יהיו יקרים מידי

בקיצור חשבתי על הונדה סיויק שנת 01' משו כזה...

אתם חושבים שזאת מכונית טובה לשפר מבחינת מנוע?

(לשיפורים יש לי תקציב של בערך 15,000 שקל-תמליצו לי על שיפורים בבקשה)

סליחה על החפירה

פורסם

תוכן ההודעה נמחק כי הוא היה דבילי, ילדותי ובכלל לא ענייני!

אם יש לך תגובה עניינית ובוגרת לשאלה, תפאדאל, אם לא, "סייג לחוכמה, שתיקה"!

בגירה

פורסם

בכל מקרה אתה צריך תקציב ובקשר להונדה אז אכן בכל העולם השיפורים הם בלי סוף לרכב הספיצפי הזה!

שוב רוב ההונדות באות אוטומט ואם אתה רוצה לשפר אחת אז צריך להמיר את הגיר לידני וזה שינויים רצינים אז תחשוב על זה

השאלה היא אם אתה רוצה רכב אטומספרי או עם טורבו

אני לא בדיוק אובייקטיבי אבל אני יכול להגיד לך שלסיאט איביזה 1.8 טורבו יש אין סוף שיפורים זה אוטו קל מהיר וחזק והפוטנציאל שלו מטורף אחד בעיר שלי הגיע עם האיביזה טורבו שלו ל400 כוח סוס !!!!

אז תחשוב על זה

ושוב את רומא לא בנו ביום אחד אז גם את הרכב חלומות שלך אל תנסה ...

פורסם

לא ניתן אפילו להתחיל לייעץ לך ללא תקציב.

תן תקציב או שהשרשור ינעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התקציב בנתיים הוא 40K אבל אני יכול להוסיף את ה15K שהיו מכוונים לשיפור האוטו כדי לקנות אוטו חזק בלי שיפורים

בקיצור יש לי 55K פחות או יותר לקנות אוטו ולשפר אותו (בנתיים) אני לא יודע אם זה תקציב טוב גם לקנות אוטו וגם לשפר אותו...

אבל כמו שמישו פה אמר את רומא לא בנו ביום אחד אז כניראה אני אקציב כל חודש בערך כסף לשיפורים...

ואם אפשר למצוא אוטו עם טורבו בתקציב הזה אני אשמח אם תמליצו לי

פורסם

שוב רכב עם טורבו במחיר האלה זה כנראה סיאט איביזה 2002 2001 1.8 טורבו שהמחירים שלה נעים בין 50 ל 55 זה יקר אבל שוב הוא בא לך כמו שהוא עם 150 כוח אם אני לא טועה ..

אבל אתה צריך להבין שהרכבים האלה לא סתם אצל סבא וסבתא זה רכב ספורט ורוב הסיכויים שהבעלים שלו אהבו להשתעשע איתו קצת עכשיו כאן קבור הכלב ...

יש בעל רכב שיגמור את האוטו עד שימכור אותו ומהם אתה צריך להיעזר ויש כזה שיקנה את הרכב יהנה ממנו כן יסע מהר יסחוט את המנוע אבל יעשה טיפולים בזמן ויתקן הכל והכל יהיה פיקס ואז שאתה תקנה את הרכב תקבל אותו במצב טוב לא חדש אבל במצב טוב

אני הייתי מתחיל לחפש סיאט איביזה טורבו בשנים 2001 2002 כמו הצורה שיש לי בתמונה הם אחלה רכבים קלים לשיפורים

תמצא אחד עם קילומטראז' נמוך ושתילך לבדוק את האוטו תשים לב איך הוא מבפנים אם הוא שמור והכל נראה טוב זה יכול לרמוז לך על התנהגות הבעלים ועל כמה שהם שמרו על הרכב

פורסם

קודם כל תודה...

דבר שני אמרו לי שסיאט לא אמינה זה נכון? כי אחרי הכל אני נהג צעיר ואין לי כל הזמן את הכסף לטפל באוטו (כמובן שאני אעשה את הטיפולים הדרושים) ואני לא רוצה שכל פעם שאני אלחץ תדוושה אז הבמפר ישאר לי בחנייה...

דבר שלישי מה אתם חושבים על vw גולף v5 המיצו לי עליו...מה אתם חושבים איך הוא מבחינת אמינות,צריכת דלק,עלות חלקים... וכו'

פורסם

אם אתה רוצה רכב חזק, לך על רכב חזק (טורבו) ועם פוטנציאל שיפורים טוב (שוב, טורבו במקור)

למשל, כל רכבי VAG עם מנוע ה 1.8T (איביזה טורבו, לאון טורבו, גולף GTI ועוד ועוד)

אני לא חושב שכדאי לקחת רכב חלש \ אטמוספרי, לשפר אותו, להגיע לסכום של הVAG, ולהישאר עם רכב לא אמין ולא חוקי.

(כאן מומלץ לקרוא את 11 הדיברות למשפר המתחיל שמצויות בראש הפורום - הודעות דביקות, ואת הת'רד שלי על שיפור, או יותר נכון בשביל מה לשפר ... קאווליר)

בכל מקרה, בשביל תוספת כח תצטרך לשלם 1000 שקל לכל כ"ס ברכב אטמוספרי (10,000 ש"ח ל 10 כ"ס)

בעוד במנוע מוגדש כמו הרכבים שהצגתי, תצטרך לשלם עשירית מהסכום (פרויקטון של צ'יפ, פילטר ואינטרקולר יתנו לך 40 או 50 כ"ס על ה 150-180 כ"ס המקוריים בסכום של 4000-6000 שקל)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מי שהמליץ לך על הגולף V5 - הייתי ממליץ לו על שברולט אביאו.

לקחו מנוע טוב של גולף, הוציאו לו צילינדר ודחפו משקולת. מה יצא? אחד המנועים הגרועים של פולקסווגן אי פעם.

איביזה זה רעיון טוב.

סיוויק זה רעיון טוב.

בשניהם הביטוח יקרע לך את הכיס.

את האיביזה קל יותר לשפר אבל קשה למצוא אחת שמורה, הונדה אפשר למצוא שמורה בזול - אבל אז יהיה הרבה מה לשפר - או שאפשר למצוא אחת שכבר חזקה אבל תהיה קצת פחות שמורה.

יש פה שרשור שיעניין אותך מאד ויענה לך על רוב השאלות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכי קל זה להתחיל שיש לך בסיס מוכן של טורבו ולכן עדיף לקנות רכב עם טורבו . בתקציב שלך סיאט איבזה טורבו תיהיה הבחירה המושלמת מנוע 1800 טורבו עם 150 כ"ס ופונטציאל שיפורים ענק ומגוון בהשקע לא גדולה אתה עובר בקלות את 180-200 כ"ס ויש לך רכב מאוד חזק בקו ישר לפחות. סיוויק היא גם טובה לשיפורים אבל פה אין לך טורבו , אפשר כמובן להשתיל אבל זה פרוייקט דיי רציני בנוסף יש בעיה של חוקיות ואמינות לגדוש אמין תצטרך הרבה כסף.

קנה איבזה טורבו כל פעם תוסיף משהו תתחיל מהדברים הקטנים יותר צ'יפ , פילטר , מערכת פליטה ואז תעבור לאינטרקולר ודברים גדולים יותר.

פורסם

וכי חשוב רכב טורבו מושתל הוא לא חוקי . בעוד שהאיביזה היא חוקית .

על האיביזה הייתי משקיע צמיגים, בולמים וקפיצים ככה הרכב ישב טוב על הכביש אם תרצה כוח יש לך המון אופציות . ושיפורים שמותאמים בדיוק לרכב שלך

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
מטורף אחד בעיר שלי הגיע עם האיביזה טורבו שלו ל400 כוח סוס !!!!

א. אני אשמח לפלט דיינו של הרכב המדובר.

ב. אני מניח שאתה לא באמת יודע מה צריך לעשות לאיביזה כדי להגיע איתה להספק כזה...

ג. בתור אחד שמכיר מאוד מקרוב את האיביזה (בערך) היחידה שיש בארץ שמגיעה להספקים האלו, הסכומים שהוא ציין לא מספיקים להגיע אפילו לא למחצית מההספק המדובר.

לפותח השרשור:

כמו שנאמר, כל רכב בעל מנוע 1.8T של VAG יענה על מבוקשך, ובעלות לא גבוהה מאוד (יחסית) תוכל להוסיף לו עוד כ 30% הספק, עם הזמן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...