Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש באגזוז בפולו 2001 100HP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו 2001 100HP 1400

לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר הצתת המנוע למשך כ- 20 דקות בהילוך ראשון ושני כשמד הטורים על כ- 2000 סל"ד מופיע רעש באגזוז.

כאשר אני לוחץ על הגז ועובר את ה- 2000 סל"ד הרעש נעלם.

הייתי במוסך ואמרו לי שהם חושדים בממיר הקטליטי - את האמת לא ניראה לי.

אני פונה אליכם לעזרה.

ערכתי חיפוש בנושא אך לא מצאתי דבר.

בברכה.

משה.

פורסם

MOSHE001:

נתנו לך תשובה מדוייקת מניסיון!

גם לי יש את אותה בעיה (שלמען האמת התרגלתי אליה) ושהלכתי למוסך אמרו לי ישר מאיפה זה מגיע.

זה בכלל לא מהממיר שאפילו לא יחשבו לגעת בו.

אצלי הרעש לא נעלם אחרי 20 דקות הוא דיי קבוע בלחיצות על הגז.

namsham:

ידוע לך כמה זה עולה ומה השם המדוייק?

אני חושב שאני יתקן את זה עוד החודש, התרגלתי לרעש אבל זה עדיין מציק לפעמים.

פורסם

השם המדויק הוא גמיש, כל אגזוזן מכיר את זה. עלה לי 350 שקל, יש גם אחריות על העבודה לחצי שנה.

זה פותר את כל בעיית הרעש המרגיז.

אם אתה מהמרכז אז תגיע ל"סלינס אגזוזים" נמצאים ברח' הפלד 25, חולון, טל' 03-5508120.

בכול מקרה לא יותר משעה עבודה.

ל-MOSHE001 - לך לכמה אנשים שמתעסקים באגזוזים וקבל חוות דעת מכל אחד.

פורסם

תודה קודם כול.

אוקיי זה השם המדויק, ושעה עבודה סה"כ.

אבל מה הוא בעצם עושה? מוריד את הגמיש הקיים ומחבר גמיש חדש?

או שהוא עושה איזה שהיא קומבינה?

אני שואל כי אתה עשית אצלו אז אתה יודע יותר טוב.

פורסם

לפי מה שאני יודע הצינור הגמיש בעצמם אמור לספוג את כול הרעידות ותנודות של המנוע על מנת שהסעפת/צנרת

הפליטה שלך לא תשבר או לחלופין תיסדק.

אני אישית גם נמצא עם הבעיה הזאת ולא יחסתי לה משמעות גבוה כי אני מכיר אנשים שנוסעים עם זה שנים.

ובכללי כבר מזמן היתרגלתי לרעש שהוא יותר סוג של צלצול פעמונים.

הקפיץ/גליל שבתוך הצינור הגמיש כנראה נקרע/נשבר אז יש את הרעשים האלו.

לכן שאלתי כאן אם האגזוזן של namsham מפרק ומתקן או שמפרק ומרכיב חדש שזה דיי חשוב לי לדעת את זה.

אני לא רוצה קומבינות 8)

פורסם

הוא מוציא לגמרי את הגמיש הישן ומרתך אחד חדש במקום. לאחר מכן הוא בודק אם יש בריחות בצנרת וזהו הבעיה נפתרה.

כל אגזוזן עושה את זה.

פורסם
הוא מוציא לגמרי את הגמיש הישן ומרתך אחד חדש במקום. לאחר מכן הוא בודק אם יש בריחות בצנרת וזהו הבעיה נפתרה.

כל אגזוזן עושה את זה.

תודה על האימפורמציה,אתה יודע אולי אם הוא מקולקל, הוא יכול לפגוע בזרימת הגזים? שזה מן הסתם פוגע בסחיבה

ay-ahzakot.co.il

פורסם

כל אגזוזן עושה את זה.

אז החלק עצמו לבד לא כולל עבודה זה פחות מ300 ש"ח?

ואם כול אגזוזן עושה את זה אז אני ינסה לברר מחר הליד הבית כי ממש חבל להגיע עד לשם.

כמה זמן עבודה דרך אגב?

ותודה!

• תוכן חדש...