Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 471 מכבית כבר פתוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא אם זה עוזר לי להגיע מראשל"צ לפארק סיבל, יש לי הרגשה שלא ממש (לעומת גהה עד מורשה ואז כביש 5, או כביש 1 עד בן שמן ואז 444 צפונה)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השאלה היא אם זה עוזר לי להגיע מראשל"צ לפארק סיבל, יש לי הרגשה שלא ממש (לעומת גהה עד מורשה ואז כביש 5, או כביש 1 עד בן שמן ואז 444 צפונה)

גם לדעתי זה לא עוזר לך.

זה צריך לעזור לאלו שבאים מכביש 6 לכיוון של ר"ג או ת"א או לתושבי פ"ת מהצד הזה של העיר שמקבלים עוד אופציה חוץ מז'בוטינסקי הבלתי נסבל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דווקא ביום חמישי ראיתי שם תאונה, בכביש החדש

לא קטלנית, מכונית נכנסה ב"גדר" ההפרדה של הכיוון הנגדי

בנתיב האמצעי, והייתה ניידת שחסמה את הרכב כדי שלא יכנסו בו בטעות

פורסם

כביש מעולה, רחב, נעים לנסיעה ועם שילוט וסימון מצויינים.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רגע - זה יהיה כביש אגרה או לא?

ראיתי בכניסה לכביש ליד בר-אילן שערים אלקטרוניים ומשהו שנראה כמו המצלמות של כביש 6.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכביש המדובר הוא כביש חופשי וחינמי לחלוטים.

מה שאתה מדבר עליו זה לא הכביש המדובר.

הגישה לכביש היא למעלה במחלף בירידה למנהרה, לא למטה בכביש 4.

השערים האלקטרוניים הם לזיהוי רכבים בעלי אישור כניסה לחניון האוניברסיטה (אני מניח שזה מה שאתה מדבר עליו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נסעתי עליו בשבת - איזה פתרון מעולה עבור צד ההוא של פ"ת ולתושבי קראון גבעת שמואל !!!

פשוט ענק.

עד היום מי שהיה גר בסוף רוטשילד בפ"ת היה צריך לעבור שבעה מדורי גיהנום עד שיגיע לכביש 4 ומי שגר בסאיזור של סירקין בכלל היה צריך לירות כדור לראש - זה היה פחות כואב מלעבור את כל העיר וז'בוטינסקי........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סוף סוף בנו לנו כביש נורמאלי ! :)

אני זוכר שנסעתי עליו עוד שהיה סגור (כל פעם מישהו היה מזיז את הבטונאדה), פשוט תענוג.. כביש ישר מאוד, אספלט מעולה.. מאוד מאוד מפתה :)

פורסם

היו בו לא מעט תאונות כאשר הוא היה סגור.(הכביש מצויין, הנהגים אשמים במה שהתרחש).

נערים שהחליטו לבדוק את כישורי הנהיגה שלהם במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

משהוא יודע מדוע החיבור לפ"ת מכביש 471 החדש נותר סגור? מתי אמור להיפתח?

החיבור לפ"ת בדרך רבין יכל לחסוך הרבה זמן ולווסת עומסי תנועה בכביש גהה.

• תוכן חדש...