Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו החדש של דני פרומצ'נקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגליון "אוטו" האחרון, קראנו שהעורך האחראי (והבעלים) של המגזין "אוטו" רכש לעצמו לא פחות ממכונית פורשה GT2 .

נותר רק להזכר בימים אחרים, בהם בעלי הממון העדיפו לנהוג בוולוו קופסתית, ובלבד שלא לנקר עיניים, אבל כשמדובר בעיתונאי רכב, הנושא בעייתי במיוחד מאחר וכאשר קנה המידה שלך להשוואה, הוא מכונית פורשה, כל מכונית שתיבחן, תהיה מעתה מכונית עלובה ומסכנה, גם אם אין הדברים כך כלל וכלל.

מן הכתבה אנחנו למדים על ענין נוסף הנהוג במשפחת פרומצ'נקו והוא לקרוא לכל מכונית בשם פרטי משלה. לא נראה לכם ילדותי במקצת?.

פורסם

קאררה 2 ידנית, לא GT2.

ומה לעזאזל איכפת לך? זה החלום שלו וזכותו המלאה להגשים אותו.

חוץ מזה, הוא בקושי כותב כתבות, אז מה אמור להפריע פה?

פורסם

אני לא מבין למה לעזאזל זה מפריע לך? למה תמיד פותחים עיניים על כל מי שהצליח קצת בחיים ויכול לרכוש את הרכב שהוא רוצה במקום איזו קופסא יפנית אוטומטית.

למה אתה נכנס לו לכיס. שיהיה במזל טוב והלוואי על כולנו.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אני לא מבין למה לעזאזל זה מפריע לך? למה תמיד פותחים עיניים על כל מי שהצליח קצת בחיים ויכול לרכוש את הרכב שהוא רוצה במקום איזו קופסא יפנית אוטומטית.

למה אתה נכנס לו לכיס. שיהיה במזל טוב והלוואי על כולנו.

מסכים עם כל מילה. שיתחדש ויהנה מהרכב!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך שעכשיו הוא ישווה כל מכונית לפורשה החדשה שלו.

הוא מספיק בן אדם עם נסיון נהיגה בשביל לעשות אלפי הבדלות בין נהיגה בפורשה לבין נסיעה בפיאט פנדה,נגיד.

וחוץ מיזה אני מתאר לעצמי שהוא נסע על הרבה פורשה אחרות הרבה לפני שהיתה לו פורשה פרטית(!) אז שום דבר לא השתנה בעצם.

אני רק יאחל מזל טוב

כיף להגשים חלום.:-D

פורסם

האמת אתה צודק, באמת זה לא ראוי שעורך אוטו יסע ברכב ספורט אמיתי. אני חושב שהוא אמור לקנות מיד מזדה 3 כדי להיות כמו כולם, אני אאחסן את הפורש בינתיים ;-)

קטנוניות מדרגה ראשונה, מה אתה נועץ עניים במישהו אחר? ויותר נכון, מה האינטרס שלך לפגוע בעורך, זו לא נשמעת הודעה נורמלית אלא מישהו צר עין שמחפש מישהו אחר.

בקשר לשמות, גם לרכבים שלי יש שמות:

המיאטה - סונגי, הסוויפט - שיקי, המיאטה הקודמת - מותק והיאריס T - ללי. רובם דרך אגב שמות עם אופי מסוים (של אנשים שהכרתי) שמייצגים את הרכב. ילדותי? אולי. אבל לגיטימי וכיף זה בטוח כן :-)

פורסם

1. אינני יודע איזה רכב יש לדני פרומצ'נקו אך אם אכן הוא התחדש לו ב-GT2 דנדשה אזי שיבושם לו ובאמת שאינני רואה מה הטעם להיכנס לכיסו בענייני ניקור עניים וכיו"ב. מרבית חברי ויושבי הפורום היו שמחים להיות בעלים של רכב שכזה ועם כל הכבוד לצניעות מבחינתי שכל אדם יעשה הטוב בעיניו כל עוד שהוא לא פוגע / כופה את דעותיו / אורך חייו על האחרים.

2. הרשה לי להרגיעך, אני בספק שהדבר יפגע באובייקטיביות של עיתונאי רכב זה או אחר (לפחות לא ברמה שאתה חושש ממנה), הרי מן הסתם גם כשהוא לא היה בעלים של רכב זה או אחר, עברו תחת ידיו רכבים שונים והוא טעם לא מעט מכוניות על מנת שהוא יוכל להיות אובייקטיבי (גם אם בין היתר מצופה ממנו לחוות דעה סובייקטיבית) ובסופו של דבר זו אחת מהסיבות שבגללן אתה משלם כסף עבור המגזין - לקבל חוות דעת ממישהו שיש לו את הכלים והניסיון לנתח את הרכב ולהאכילך בכפית במידע הרלוונטי שאינו נגיש לך. בנוסף, אל תשכח שב"אוטו" ישנם כתבים נוספים ושבכל מקרה, GT2 לא תוכל להוות בסיס השוואתי למרבית הרכבים.

3. לגבי נתינת שם לרכב - ראה סיפא ס' 1 לעיל.

פורסם

שיהיה במזל, טוב שיש אנשים שמבינים קצת במוטוריקה ויכולים להרשות לעצמן מכוניות נהיגה כאלה!

מחליפה ראויה לפיאט קופה שהייתה ברשותו, אולי עדיין.

פורסם

מפרגן לבחור בר המזל! לא להיפך.

חוץ מזה.

למה שכל מכונית שהוא ינהג עליה מהיום והלאה תיראה לו עלובה ומסכנה?

עד היום, הוא נהג על מכוניות ברמה גבוה וברמה נמוכה, לא?

גם אני נהגתי על S2000, אם אני אנהג על טייפ R היא תיראה לי מסכנה ועלובה? ממש לא! כל אוטו לגופו\מחירו.

כתב\ בוחן רכב טוב צריך לדעת את ההבדל ולדעת להשוות.

GS300.

פורסם

השרשור ננעל בגלל חוסר רלבנטיות וצרות עין משוועת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...