Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 401
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם כיסויים בצבעים לקליפרים שאמורים להיות עמידים בחום. ככה אתה מונע מעצמך את העצבים של ביעבועי צבע וקילופים אחרי שעבדת קשה על שיוף וצביעה.

אישית אני נגד כל העסק הזה, צבע על קליפר סטנדרטי רק מדגיש את זה שהוא קטן, שלא לדבר על אלה שצובעים גם את הדראמים וזה נראה כמו מכונית של ליצנים בקירקס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עזוב אותך, מנסיון של כמה רכבים כל ספרי עמיד ל300 מעלות יעשה את העבודה

לא צריך ספריים שעולים יותר כסף סתם על זה שכתוב שזה מתאים לקאליפרים, צבע רגיל 3 שכבות כל קאליפר

ואז עוד 2 שכבות לקה בשביל לשמור על הצבע... וזהו זה יחזיק לך הרבה זמן.

הלכה גם עמידה בחום?

לי יש נסיון עם ספרי צבע כזה שריססתי וזה נראה יפה מאוד, אבל החזיק גג חודשיים

ואז התחיל להראות מט עייף ומלוכלך עם שחור...

יש קאליפרים שגם אחרי שהם מלוכלכים עם קצת סבון חוזר להם הברק ואת סוג הצבע הזה אני מחפש!

תודה.

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

הערכות של g2 נותנים גם מראה מרהיב מבריק וחלק (כמו צביעה מקורית) וגם מחזיקים באותו מצב לאורך הרבה זמן.

אני קניתי מהם וביצעתי את הצביעה (יש פה בפורום צילומים מהתהליך אם תרצה) וזה כבר מחזיק לי שנתיים במצב חדש. לחבר שלי שעשה גם צביעה כזאת היה קילוף בגלל החלפת רפידות שנדבקו לצבע, הוא שלח להם את התמונות והם שלחו לו ערכה חדשה כחלק מתנאי האחריות (ללא תשלום כמובן). בהחלט מומלץ...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
הערכות של g2 נותנים גם מראה מרהיב מבריק וחלק (כמו צביעה מקורית) וגם מחזיקים באותו מצב לאורך הרבה זמן.

אני קניתי מהם וביצעתי את הצביעה (יש פה בפורום צילומים מהתהליך אם תרצה) וזה כבר מחזיק לי שנתיים במצב חדש. לחבר שלי שעשה גם צביעה כזאת היה קילוף בגלל החלפת רפידות שנדבקו לצבע, הוא שלח להם את התמונות והם שלחו לו ערכה חדשה כחלק מתנאי האחריות (ללא תשלום כמובן). בהחלט מומלץ...

אתה יכול לתת בבקשה קישור לתמונות מהתהליך?

ואם אפשר אתר שממנו הזמנת. תודה !

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

בבקשה!

הזמנתי מאיביי, בגלל שהם שולחים לך גם ספריי ניקוי ברקסים אז זה עלול לקחת הרבה זמן לשלוח כי שולחים את זה באונייה אבל זה שווה את ההמתנה.

מבחינת התהליך זה קצת מורכב אבל בהחלט אפשרי גם בלי גישה לליפט (כמו שאני עשיתי).

הטריק הוא שמהרגע שאתה מערבב את הצבע עם המגיב שלו יש לך בקירוב 4 שעות עד שכל הצבע מתקשה ולא ניתן לעבוד איתו יותר.

אני קודם כל ניקיתי טוב את כל הקאליפרים והרפידות עם הספריי וחשוב באמת לשפשף טוב אפילו עם סקוטש כדי שהצבע ייתפס יפה ובלי בועות אחרי זה.

מהרגע שסיימתי את זה הרמתי את הרכב מהמרכז עם ג'ק ופירקתי את 2 הגלגלים. לצורך בטחון שמתי בוקים מתחת לרכב במידה והג'ק יקרוס.

הדבקתי מסקינגטייפ מסביב לקאליפר על-מנת שלא ללכלך את הצלחת. נדרש גם למגן את הרפידה במסקינגטייפ (משהו שאני לא עשיתי) כדי שאחרי זה בטיפול היא לא תידבק.

מהרגע הזה הכל היה מוכן כדי לערבב את הצבע עם המגיב ולהתחיל את המירוץ נגד הזמן. מרגע הערבוב מתחילים בזהירות לצבוע את כל הקאליפר בשכבה ראשונה. מניחים לה להתייבש במשך חצי שעה ואז עוברים לשכבה שנייה. אני לא צבעתי שכבה שלישית מקוצר זמן אבל בהחלט מומלץ כן לעשות גם את השלישית. כל שכבה מעבה את הצבע ומעלימה את החספוס של הקאליפר כדי שיתקבל מרקם חלק ואחיד בסוף התהליך. לאחר כל השכבות מניחים לסיפור להתייבש במשך שעתיים שלוש ואז כבר אפשר להחזיר את הגלגלים.

כמובן שאם יש לך גישה לליפט הסיפור נהיה הרבה יותר פשוט אבל אם לא תלך בשיטה שלי... תשיג כמה בוקים כדי שתוכל לפרק את כל ארבעת הגלגלים במקביל.

IMG_2912.JPG

IMG_2830b.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המצרכים:

טינר/ספריי קרבורטורים/מים וסבון לניקוי אבק הבלמים.

ספריי פריימר, ספריי אדום ושחור שעמיד בחום.

3 שכבות על כל חלק לאחר הפריימר. משהו כמו 15 דקות המתנה בין שכבה לשכבה.

מתחילים:

JXTkIym.jpg

קליפר שמאל לפני פריימר:

OoXZM1i.jpg

קליפר ימין אחרי פריימר:

EjQb7dj.jpg

דראם אחורי אחרי 3 שכבות צבע שחור:

gZbuTq3.jpg

גלגל אחורי מורכב:

SfRlqwV.jpg

קליפר אחרי צביעה:

Yw7T9RB.jpg

NoFi9U8.jpg

חיפשתי צבע אדום עמיד בחום אבל לא מצאתי.

הבנתי שגם אפשר להשתמש בהמרייט של יעקובי אבל העדפתי להשתמש בספריי (גם מפאת מחיר).

נראה כמה זמן זה יחזיק. אם יש למישהו טיפים או דברים נוספים לתיקון אשמח לשמוע.

פורסם

זה ג'אק מקצועי! כל הכבוד על העבודה!

ולגבי הצבע, הברקסים מתחממים מאוד ולכן תעקוב אחרי זה כמה זמן זה יחזיק ואיך זה יראה. בכל אופן זה יפה מאוד!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אהבתי יותר את הצבע השחור, הכיסוי שלו נראה אחיד יותר. האדום לדעתי עוד שכבה וגם יהיה מעולה.

בגדול עבודה יפה מאוד, על הסף של לבקש ממך שתעשה גם לי כזה :)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ללא ספק מהפונטו דור ראשון היותר. שמורות ויפות שנתקלתי בהן.נראה יפה מאד,כפי שציינת השאלה היא לגבי עמידות הצבע לאורך זמן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יפה מאוד! קליפרים אדומים זה סקסי :)

2 שאלות:

1. כל אחד יכול לעשות את זה? מה זה מצריך (חוץ מפירוק הגלגל)?

2. למה כולם צובעים באדום? למה לא בירוק או כחול בהיר?

פורסם

אחלה תוצאות חן, הלוואי כל פיאט תיהיה במצב כמו הרכב שלך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...