Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בבעלותי רכב מסוג מיצובישי גאלאנט שנת 99 מנוע 2000 אוטומט עברה 93 אלף קילומטר.

לאחרונה מידי פעם כאשר אני משלב לרוורס האוטו מראה סימנים שהוא הולך להכבה, גם בזמן הנסיעה ברוורס פתאום הטורים צונחים-האורות מתעממים והאוטו קופץ קצת ובשניה חוזר למצב הרגיל..

אין לי מושג מה הבעיה.. אולי אציין שבמיכל הקודם (לא זה שאני איתו כרגע ואיתו החלה הבעיה) הוספתי K44 והנסיעה איתו (כ450 קילומטר) עברה בהצלחה ואפילו הרגשתי שיפור קטן בביצועים ובצריכת הדלק.

אולי הבעיה היא בגלל דלק נחות? הפעם תדלקתי בדור אלון מוזל בעוד בפעמים הקודמות הייתי מתדלק בסונול?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מהיכרות מעטה עם מיצובישי גאלאנט אמנם 95,כנראה אבל שהבעיה עברה גם לשנים קדימה:

ברכב יש יחידה מיוחדת שאחראית על יציבות הטורים ברכב וככל הנראה היא תקולה.

קשה לאבחן את הבעיה הזו,אבל אם הרכב עושה בעיות גם בנסיעה רגילה (נכבה גם בדרייב עם אותם סימפטוטמים),זה הכיוון לתקלה.

אבחון מדוייק- אצל מקצוענים שבאמת מכירים את הרכב,החלק הזה מאוד יקר ועלותו בסביבות 800 ש"ח לפחות ללא עבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ניקוי מצערת

לא צריך לעלות יותר מ-200 שקל

ותראה איך הבעיה תפטר

בזמן האחרון האוטו אצלי נכבה המון אין לי זמן לקחת אותו לניקוי :\

פורסם

קרה לי עכשיו כשבאתי לחנות ליד הבית שהאוטו גם עמד להכבה כל רגע על רוורס וכשהעברתי לניוטרל - בום - כבה. אחרי זה התנעתי בשניה כאילו לא קרה כלום..

זה בטוח לא קשור לגיר?

ואם זה רק ניקוי מצערת - יכול להיות שזה קרה בגלל התוסף שהעביר ליכלוך למקומות אחרים?

אני לא מבין גדול במנועים:roll:

BMW E92 8)

פורסם

דבר ראשון ניקוי יסודי של בית המצערת ומנוע צעדים אם קיים.

פעולה פשוטה אשר לרוב פותרת את הבעייה , באם לא עוזר אז תעבור לטיפולים "רציניים" יותר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

חשבתי ללכת על הכיוון הזה: ניקוי מצערת, החלפת פילטר דלק והחלפת שמן ופילטר שמן (האוטו איתי חודשיים, עדיין עם השמן שהבעלים הקודמים שם שאני לא יודע מה האיכות שלו.. אני משתמש רק בשמנים איכותיים).

מומלץ? וכמה צריך לעלות? התקציב עד 1000 שקל

BMW E92 8)

• תוכן חדש...