Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן ערב טוב!

קניתי שברולט קורסיקה - שנת 96, מנוע 2.2, 3 הילוכים אוט'.

השלדה מקורית(מין הסתם), האגזוז, המתלים וגם כל הפחחות.

כל שאר החלקים בני פחות מ-3 חודשים (מנוע, רדיאטור, ג'אנטים, צמיגים, עד הסטריאו) למעט הגיר שעבר אתמול שיפוץ.

אני מעוניין לשפר את האוטו. כל המלצה שתוכלו לתת, אם באחיזה והתנהגות או בהספק ותאוצה , כל המלצה מקטנה ועד גדולה (כמובן שפירוט והדרכה יתקבלו בברכה) מוזמנת לשרשור.

בתודה מראש לכל מי שיכול לתרום (וגם למי שרוצה ואין לו מה).

אסף.

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בא תיתן לנו תקציב !

אתה יכול להתחיל במגשי מקדולנדס מיתחת לגלגלים האחוריים ולסיים כמכונית דראג 6 שניות לקווטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה שווה את זה הכסף לא בעיה בכלל. קניתי אותה ב-12,000 וכבר הוצאתי עליה יותר מ-30,000.

הכל תלוי בכמה זה שווה לי (חוקיות+שיפור ביצוע+מחיר=תלוי מה יצא לי).

לדוגמא - רדיאטור חלופי עולה כמו מקורי ויש לו יותר אחריות , אז קניתי חלופים.

שהחלפתי מנוע הזמנתי חדש ומקורי ממפעלי GM.

הכסף הוא לא השאלה , השאלה היא רק מה יצא לי מזה.

תודה שוב!

פורסם

הכנסת מנוע 2.2 חדש? למה לא ניצלת את ההזדמנות והשתלת מנוע 3.1?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק היום נרשמתי לאתר וכבר אני מתבעס שאין לי אפשרות למחוק תגובות מסוימות...(ע"ע חוקי הפורום).

הרגע אני מחקתי לך את התגובה .

עוד תגובה אחת בסגנון הזה , אתה תקבל יותר מאזהרה .

זה תקף לכל מי שיחליט להתנהג ככה . אני לא חושב שמישהו כאן חייב משהו למישהו . אז בטח שאני מוכן לספוג התנהגות כזאת כאן .

המשך גדישה נעימה לכולם .

סליחה , המשך גלישה נעימה לכולם .

סליחה על ההפרעה באמצע השרשור , יאשה .

פורסם
למה לא קניתי ברטה במקום קורסיקה? למה לנהוג ביאכטה אמריקנית שאפשר לקנות סירת מירוץ גרמנית?

רק היום נרשמתי לאתר וכבר אני מתבעס שאין לי אפשרות למחוק תגובות מסוימות...(ע"ע חוקי הפורום).

אם יש לך עיצה מועילה לתת לי אני מאוד אשמח לקבל אותה , למה כן או לא שמתי מנוע 3.1 זה לא משנה כי זה מה שיש כרגע וזהו.

תודה.

אם תגובה כזו פראייר מי שיענה לך !!!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

למה לרדת... חבר, היתה לי גם קורסיקה. היא היתה משנת 95, חוץ מהשנתון - הכל אותו הדבר. אני לא רוצה להיות מבעס, אבל אין כ"כ מה לשפר בה... אולי אולי אולי את קצה האגזוז, אבל גם זה אולי. אני ניסיתי כל דבר. לא הלך. אבל אם אתה רוצה לנסות, יש עוד מקום אולי להצליח. תנסה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ואם כבר הלך גיר... למה לשפץ גיר 3 הילוכים אוט', ישן, עייף, ובזבזן כח ודלק, אי אפשר להשיג משהו אחר\ידני ???

ולמה להשקיע 30K בשיפוץ של חלפים מקוריים\תחליפיים, ואז להתחיל סבב "שיפורים" ??? :shock:

נשמע לי כמו "בואו תעזרו לי לבזבז, יש לי ים כסף שאין לי מה לעשות איתו"

אם אתה עדיין חדש בתחום, מצ"ב 11 הדיברות למשפר המתחיל, קרא והפנם :idea:

אם במצב הנוכחי של הרכב שלך, עדיין יש לך רצון לשפר משהו כמו אחיזה והתנהגות, לך על הצמיגים הספורטיביים ביותר שתוכל להשיג במידות המאושרות עבורך, לגבי שיפור הספק ותאוצה, קרא את תגובתו של bagira ואת שאלתי לגבי שיפוץ גיר 3 הילוכים ותענה עליהן בצורה בוגרת.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אם זה שווה את זה הכסף לא בעיה בכלל. לא שווה את הכסף, עדיף להשאיר בבנק יהיה לך יותר רווח

הכסף הוא לא השאלה , השאלה היא רק מה יצא לי מזה. השאלה כמה כסף ורק אז תדע מה יכול לצאת לך מזה

בקיצור, אם היה לך כסף בילתי נדלה זה ברור שלא היית קונה את הרכב הזה, אז תסכים איתי (וגם אם לא) שאיפה שהוא ניגמר לך התקציב לשיפורים.

אם לא תגדיר תקציב או תסביר לאן אתה רוצה להגיע עם הרכב אתה סתם מטרטר את כולם ועצמך הלוך חזור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדבר הכי טוב שיכלת לעשות מלכתחילה אם כבר, לקנות אחת עם מנוע 3.1 לא חושב שיש טעם בכלל להשקיע על הדגם הנ"ל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נכון הוא לא ענה בצורה בוגרת ולכן גם התשובות לא היו משהוא.

אבל אני לא מבין דבר אחד למה יש פה אנשים שאומרים שלא שווה לשפר את הרכב הזה או למה דפקה את הדגם הזה?

אם הוא מאוהב בדגם הזה מה זה משנה אם הוא מאוהב בפורשה או באיזה גרוטאה.

ואם הוא אומר שלא איכפת לו לבזבז כמה כסף שידרש אז למה להיתוכח איתו? מה אתם מקנאים?

הוא רוצה עזרה ולא שאל אותכם מה אתם חושבים אל הרכב הזה (אל טעם ואל ריח אין מה להיתוכח:wink:).

פורסם
היה להם מנוע 2.2 טורבו שנמכר באמריקה בברטה וקורסיקה,אולי תשתגע ותביא מחול גם גיר ידני וגם מנוע טורבו.

בסס את דברייך.

חרטא-ברטה.

מנוע ה 2.2 SFI מעולם לא גדש.

ה ECOTECH החדש של אופל שנמכר ברכבים אמריקאיים כן גדש.

פורסם

אבל כמובן שזה מנוע שונה לחלוטין, מה שמעניין הוא שזה מנוע של אופל אבל הוא גודש אך ורק בארה"ב ואין גירסת טורבו למנוע הזה באופל.

בקשר לשאלה על החלפת המנוע שבוצעה:

הייתה לך קורסיקה 2200 אוטומטית שגם במקור וגם כיום, אפשרויות השיפור שלה מצומצמות ביותר.

אחד השיפורים הראשוניים שניתן לעשות הוא להחליף את המנוע ל 3100 V6 ואת תיבת ההילוכים לידנית.

אם כבר התקנת מנוע 2200 חדש ואתה עומד לשפץ את תיבת ההילוכים האוטומטית, חזרת לנקודת המוצא שממנה הרבה להתקדם אין לאן.

לכן שאלתי למה לא התקנת ישר מנוע 3100?

דא"ג, לי כן יש זכות למחוק הודעות אז תרגיע את הטונים שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...