Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר החדש של חברת SOUNDSTREAM דגם VIR-8004 מתייחס למכשירי מולטימדיה והוא בגודל הסטנדרטי של 1DIN שזה הגודל הרגיל ברכבים שלנו. המכשיר בעל מסך רחב של 3.6 אינץ' ובישביל מכשיר בגודל כזה זה ממש לא מעט. למכשיר יש פאנל חשמלי בעל יכולת לעצור במצב קבוע בכמה אפשרויות.

במכשיר יש חיבור ניפרד למכשיר ווידאו חיצוני וגם חיבור ניפרד למצלמת רוורס. יש אפשרות לחבר למכשיר נגן MP3 מסוג IPOD בעזרת מתאם כמובן. במכשיר החכם קיים סלוט לכניסת כרטיסי זיכרון קשיחים מסוג SD וחוץ מזה קיים סלות של USB שבעזרתו אפשר לחבר מכשירים נוספים כמו כארדרידר לדוגמה ולהישתמש בכרטיסים אחרים. בעזרת חיבור של כרטיס קשיח אפשרי להעביר לא רק קיבצי MP3 למכשיר אלה גם קיבצי ווידיאו בפורמט MPEG4.

מכשיר מעניין מחברה בשם מיסטארי (MYSTERY)

מביעיה לאולמינו מכשיר מעניין שנירה כמו מצית של מכונית. בעזרת מכשיר זה אפשר לישמוע מוסיקה אפילו אם יש לכם רק רדיו של שנות ה 80 בלי קלטת ובלי דיסק. פשוט מכניסים את המכשיר לתוך השקע 12V של המצית והמכשיר עובד. אפשרי לחבר למכשיר כל מיני סוגים של זיכרונות בעזרת USB. זה גם יכול ליהיות נגן MP3 מכל סוג שהוא. במכשיר ישנו זיכרון מובנה של 2 ג'יגה. וכניסת אודיו ניפרדת שמאפשר לחבר כל סוג של מכשיר לדוגמה גם דיסקמן. בעזרת גלי רדיו ב14 תדרים שונים המכשיר שולח את המוסיקה למכשיר הרדיו שלנו ואנחנו נהנים מכל המכשירים שיש לנו בבית.:)

news_soundstr.jpg

news_mystery%2002.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו חדש וטוב. מכשיר בשם iDA-x001 של חברת אלפיין מציגה לנו משהו חדש באולם המוסיקה ברכב. מכשיר ללא כונן CD ביכלל, בתוך המכשיר יש רק רדיו RDS.

אוהבי המוסיקה כבר מיזמן עוברים למכשירי מולטימדיה כמו אי-פוד ודומיו. חברת אלפיין בשיטוף פעולה אם חברת APLLE וזה לא סתם, כח רוב השתמשים בעולם, משתמשים באי-פוד. יוצרה רדיו בלי כובנן CD אבל אם אפשרות חיבור של אי-פוד דרך מתאם מהיר. והתפועל של האלפיין דומה מאוד לתיפעול של אי-פוד. חוץ מזה יש לנו אפשרות לחבר לכניסת USB כל המכשיר אחר בעל אפשרות חיבור מסוג USB. ולהישתמש בהם, כך המכשיר מקבל את הקבצים ומעבד אותם כבר הפרוססר שנימצא במכשיר הרדיו דיסק ולא בעזרת פרןסור של נגן, אגב הפרוססור הוא של חברת בור-בראון.

מכיר בעל מסך ציבעוני גדול 320X240 פיקסל שמרא לנו את כל האינפורמציה הנידרשת.

בעזרת מתאם 300BT אפשר לחבר טלפון נייד שתומך בטכנולוגיית בלוטוס וזה לא הכל, אני יכולים להישתמש בטלפון גם כנגן חיצוני דרך הבלוטוס.

news_Alpine-iDA-X001-iPod.jpg

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. אם הת'רד יצבור תאוצה הוא יתווסף לדביק ויתעדכן באופן תמידי.

it's up to you guys...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת כל הכבוד על היוזמה ROMAN. נחמד לקרוא.. :wink:

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

הטוויטר מהגהינום

אנשים שמעתם פעם על חברה AD? ברוסית המילה AD פירושה גהינום אבל זאת חברה איטלקית וה אותיות שלה אומרות Audio Development. החברה הזאת ידוע כחברה אם שיטות עבודה לא מהרגילות. יש לה הרבה מאוד המצאות וזאת אחד מהם. אלמנט טוויטר לתדרים גבוהם שהכיפה שלו עשויה ממשי בקוטר של 25 מ"מ והבסיס הענק של 80 מ"מ. הטוויטר הזה בניו בדומה לטוויטר ביתי אם מפתה לטוויטר לרכב. בגלל שהאלמנט חייב להימקם בכל זאת ברכב אז העומק התקנה שלו הוא נעשה די קטן. לפי היצרן התדר הגבוה של הטוויטר הזה מגיע ל30 קילוהרץ וה FS שלו נמוך העומד על 700 הרץ.

נחשבת לחברה מאוד אכותית.

AD.jpg

AD1.jpg

פורסם

רוצן דבר ראשון תודה על התרד' והאינפורמציה . ולגבי הטוויטר צריך להיות משהו באמת מיוחד . יהיה מאוד מעניין לשמוע אותו.

יש לך אולי קישור לחברה ?

בברכה יהודה

פורסם

אני רוצה לספר לכם על קצה המזלג על דבר מעניין מאוד, זה לא כתבה מלאה כי קשה לי לתרגם את כל זה ויש הרבה. אבל את העיקרון אני אנסה להעביר.

איפה שהו שם באיטליה בעיר בשם סן צ'זריאו. נימצאת המעבדה ומכון לפיתוח הרמקול מחברת אלטרומדיה ( Elettromedia)

המייצרת רמקול הידוע לכולכם בשם הרץ ( HERTZ). המקום הזה מבחוץ נירא כמו מחסן רגיל אב כשניכנסים לתוך הביניין אז מגלים את כל המכשירים המוזרים ומשוככלים שיש שם. הבעלים של החברה הוא ריקרדו אבטלי, הוא גם המאנדס של הרמקולים שהם מייצרים.

במעבדה יש רכב מיוחד מוכן לקבל כל סוגי האקוסטיקה לבדיקה בתנאיים אמיתיים. יש מיתקן מיוחד למדידה של נתוני הרמוקל.

במדפים שלהם יש הרבה ממוצרים של חברות המתחרות כדי לעשות השווות בינם לבין הרמקולים מחברות אחרות. אם תשים לב טוב טוב אז תירו גם קופסה של פוקל :)!

אחד התהליכי יצור

הקומפוננט החדש של אנרג' לדוגמה עבר שינויים דרסטיים בהנדסתו... שונה הפרינצים הבסיסי של בניית הממברנה של הוופר. ל אנרג' הקודם המוכרים לפי הוופר בצבע כתום, במרכז היתה כפה בצורת V כמו לפוקל K2P. בהרץ אנרג' החדש הוופר בנוי אחרת והכפה שלו עשויה כמו בדגם הגבוה בשם MILLE הוופר בשיטת ה V-CONE הכפה ממשיכה אם הממברנה באותו קוו כמו שדוגמה בסאב וופרים של JL AUDIO וכמו לאוטופיה החדש. אבל כמו שמסביר דג'וליאנו ניקולטי הממציא המאנדס שמנהל את הפרוייקט, לעומת זאת טכנולוגית היצור היא שונה לגמרי ביגלל שהכפה חייבים להרכיב על הוופר רק בסוף היצור כדי שיהיה אפשות למרכז את הרמקול. והקונסטרוקציה של וופר לא היה מאפשר זאת בגלל שכהפה והוופר זה יחידה אחד שלמהץ לסידרת MILLE הימציאו שיטת הרכבה אחרת אבל אסור להוציא את השיטה של יצור סידרות גבוהות ונדירות ליצור סידרתי של רמקול. ארי בעיקרון הכפה היא כבר לא קיימת כי זה הכל יחידה אחד. אז חשבו ללכת בדרך אחרת ופשוט לעשות את החלק המרכזי בניפרד ולהדביק אותו בסוף היצור.

תהנו כמה תמונות.

Sances_17.jpg

Sances_18.jpg

Sances_26.jpg

Sances_03.jpg

Sances_06.jpg

Sances_07.jpg

פורסם

היי רומן,

כל הכבוד על העבודה, פעם ניר עשה את זה והתייאש באיזשהו שלב, אני מדביק את השרשור, נסה לשמור אותו "חי".

תודה.

איציק.

פורסם

כל המידה הזאת נילקח מ עיתון רוסי. אני מנסה עד כמה שאני יכול לתרגם את זה. מתי שאצה משהו חדש ומעניין אני אפרסם. במידה ויהיה לי זמן. אני מחפש דברים מיוחדים. אולי אם מישהו רוצה יכול לעזור בלעבור על טעויות ואולי לשנות למילים יותר נכונות.

תודה לכולם! :-)

פורסם

הרכב שבו הם עושים את הבדיקות הוא נראה לי פיאט טמפרה/טיפו, מעניין איך הם החליטו להישתמש ברכב ישן כזה שלא דומה לאף רכב אחר שיש היום.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כנרא שהם כך היחליטו או אולי זה לא משנה כלך בגלל שהם מודעים שהם לא אבדקו גם ככה ברכים השונים כי יש מלא דגים וים מכוניות אז למה לנסות כבר אם משהו מיוחד הם מצאו משיש. החלתטה שלהם שהיא כנרא לא טפשית. אנשים ידעים מה הם עושים!

• תוכן חדש...