Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינטגרה - אני מקווה שיצא לך לפגוש אחד כזה נוסע מולך בכביש חשוך.. אולי אז תבין.

אני יודע כמה מסנוור זה. פשוט עניתי תשובה אובייקטיבית לפותח השירשור. זה שצריך להוריד מהכביש רכבים מסנוורים זה משהו אחר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לחוקיות,צריך לשאול שוטר,או לעיין בספר החוקים.

לגבי יופי,זה עניין של טעם,לפני שנתיים-שלוש,זה היה מעין אופנה ברמלה,כל רכב שני היה עם הניאונים האלה ומערכת בווליום ברקע,אני אישית אהבתי,ולא קיבלתי דו"ח על כך,אך יש לציין שמחוץ לעיר,התאורה הייתה כבוייה.בגדול זה עניין של טעם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

1. לא חוקי

2. בעבר, כשזה היה נפוץ יותר, התחילו לקבל על זה דוחו"ת.

3. זכור לי מקרה על מישהו ששוטר הורה לו להוריד את זה במקום, הוא טען שלא ניתן וקיבל בו ברגע הורדה של הרכב על שינוי מבנה.

4. אחת הסיבות שהיום לא רואים זאת כל כך, היא כי מי שהתקין הוריד או מהפחד שיקבל דו"ח או כי כבר קיבל דו"ח.

תקנה 350:

(א)ברכב וכן בגרור ונתמך לא יותקן פנס או מתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מתקני תאורה נוספים.

(ב)הוראות תקנת משנה א' לא יחולו על הארת פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

ולמען הסר ספק - יש אפילו אישור מתאים למי שעקב תפקידו נאלץ להשתמש בצ'קלקה צהובה/כחולה, או להתקין זרקורים נוספים (רכב ביטחון של ישוב / ניידת תיקונים וכד').

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא הבנתי איך קיט כזה בכלל מסנוור אחרים בכביש. האור מכוון למטה ואם הפרצוף שלך לא תקוע מתחת לאוטו לא תסתנוור אלא אם כן ההתקנה לא היתה טובה - ואפילו אז זה לא מתקרב לעוצמה של רפלקטור הלוגן פשוט.

מכיון שאני מאוד אוהב לדים, קסנון ושאר ירקות, היה לי קיט כזה על הרכב הקודם שלי (קיט איכותי שמגיע עם שלט רחוק) לכן אני יכול להעיד על היתרונות והחסרונות של דבר כזה ממקור ראשון:

1 - זה מגנט משטרות מטורף (במיוחד על הונדה סיויק). אם אתה שם דבר כזה, אל תעיז לנהוג עם זה. זה נועד לshow כשהרכב עומד (לפחות בארץ). פעם אחד נפגשתי עם מישהי בצד הדרך (בחניה) ולשנינו היה קיט דומה (וגם הונדה)- תוך 5 דקות עצרה לידנו ניידת וחשבה שאנחנו עושים רייסים. מזל שהיא עשתה לשוטר חנדל'ה והוא הלך.

2 - צריך תמיד לנקות את הנאונים, כי תוך שבוע כבר לא רואים כלום (במיוחד בגשם).

3 - בסופו של דבר מים חודרים לשם והנאונים יפסיקו לעבוד, לא משנה כמה "אטומות" הנורות.

4 - היום יש כבר קיטים עם לדים הרבה יותר מעניינים שמשנים צבעים על פי שלט ולפי המוזיקה אפילו. זה מאוד מגניב לרכב תצוגה. לא חוקי בעליל בארץ בנסיעה.

http://www.plasmaglow.com/products_uck.php נחשבים טובים.

מקווה שסיפקתי לך חומר למחשבה, בניגוד לשאר התגובות מעלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הבעיה בארץ שלרוב מתקינים אותם לא ממש מתחת לאוטו, או לרכב סטנדרטי שאין לו קיט (פגושים נמוכים) אז הנאון מסנוור. כשמתקינים נכון אז רואים רק את ההשתקפות על הקרקע ושום דבר לא מסנוור.

בקשר לחוקיות, נכון שזה לא חוקי אבל לא תקבל הורדה כל יום בגלל דבר כזה, כמו חלונות שחורים למשל שנסעתי שנה בלי דוח אחד. בדרך כלל ישחררו אותך או יבקשו שתכבה ....אני אישית ראיתי כמה פעמים רכבים עם נאון מתחת עומדים ברמזור ולידם עצרה ניידת ולא העירה להם אפילו...

גם ככה בטח תפעיל אותם רק ליד מועדון כדי למשוך תשומת לב אז....בכל מקרה תדע לך שהרבה פעמים הם נשברים בגלל הכבישים שיש בארץ ופסי העטה.

ולבחור שחושב שזה מאוד מסנוור -יום אחד נסעתי לכינרת, והשעה היתה כ12 בלילה בעודי נוסע בכביש שם. פתאום אני רואה מרחוק משהו מוזר שניראה לי כמו חללית....כשהתקרבנו ראיתי במו צהובה עם נאונים מתחת לאוטו, בגריל מקדימה, בתוך האוטו, לדים כחולים ובכל חור שרק אפשר לתקוע נאון. היה חושך גמור מסביב ולא הסתנוורתי כמו שאתה חושב. זה לא פרוג'קטור בפרצוף שלך, וזה לא כזה מסנוור...הרבה פחות מסנוור ממישהו שנוסע עם אור רחוק מולך.

פורסם
אם הייתי נוסע בדייהו , הייתי מנסה כמה שפחות להתבלט ולמשוך תשומת לב, כדי שלא יראו אותי בתוכה.

באמת חבל, שלא לכולם יש כסף לקנות GTI כמו שלך - ועוד יותר חבל שאתה מתנהג ככה לאנשים :evil:

אף אחד לא צריך להתבייש במה שיש לו וזאת לא בושה שהוא רוצה לעשות את הרכב שלו יפה בעיניו.

לגבי יופי,זה עניין של טעם,לפני שנתיים-שלוש,זה היה מעין אופנה ברמלה,כל רכב שני היה עם הניאונים האלה ומערכת בווליום ברקע.

בדיוק כשהתחילה בישראל תופעת מהיר ועצבני וכל סופר לאנסר וסיוויק הפכו ביומיים עם קצת תאורה ופיברגלאס לסקייליין GTR או סופרה :lol::lol::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחי, הייתה לי סופר לאנסר

אני בזמנו שילמתי על זה 1,800 שקל ארבע ניאונים מתחת לרכב שתים ארוכים בצדדים ושניים קצרים קדימה ואחורה

זה אולי מוסיף באיזה שהיא צורה וזה עושה את האוטו יפה עם יש לך רכב ממש מהיר ואתה חותך מכוניות בכביש החוף על 180 ...

וכן מקבלים על זה דוחות - 250 שקל - אור נוסף באוטו (כמו אור ערפל או כל דבר אחר שלא אמור להיות דלוק)

אני אישית קבלתי דוח על זה !!!!!

עכשיו יש לי גולף כחולה אני רוצה לשים אבל אני מעדיף להשאר ללא...

לא בגלל הפחד של הדוחות אלה בגלל שזה לא מוסיף ......

ילדים התלהבו מזה אבל בגדול -לא-

\\\\\\-Audi TT-//////

............©.............

פורסם

אם הייתי נוסע בדייהו , הייתי מנסה כמה שפחות להתבלט ולמשוך תשומת לב, כדי שלא יראו אותי בתוכה.

ואם הייתי מקבל לידיים גולף MK4, הייתי ישר מכסה אותה שלא יראו את הדבר הזה אצלי בחנייה ומעיף אותה בהזדמנות הראשונה למרבה במחיר, אז מה?

איש איש באמונתו יחיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה רע בדייהו נובירה?אחלה אוטו,שיצחק לוי סתם קוטל אותו,נסיעה שקטה ונעימה,לא רואה מוסך,אז יש לו צורה מגושמת אז מה!

כנראה שאף פעם לא נהגת על אוטו כזה,

פורסם

זה לא בגלל זה.

זה בגלל שכנראה לא מכבודו לנסוע בדייהו, חבל שיש אנשים שלא מבינים שלא את הכל מקבלים בקלות ליידיים ויש אנשים שצריכים לעבוד לאט לאט בשביל הדברים שלהם.

וגם אם פותח השרשור קנה את הדייהו לא מפאת שיקולים כלכליים - זה הרכב שלו, והעיקר שהוא אוהב אותו, עדיין התגובה של אייל הייתה ממש לא במקום לדעתי :?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

סתם יקר, ביזבוז כסף, מראה ערסי שמתאים רק לעונדות וסופר ערסר, מושך תעין ובכלל לא יפה לדעתי.

אף פעם לא תראה פורשה 911 עם נאונים מתחת או פרארי מרצילאגו (עזבו שהם מושכים את העין בלי שום קשר) פשוט ביזבוז וניסיון להפוך משהו ל"רכב ספורט" AKA מהיר ועצבני.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

נורות כחולות או אולטרה סגולות בשאסי של הרכב

אם אינך יודע מה זה שאסי, אנא הימנע משימוש במונח זה.

אתה מתכוון למרכב, או לבודי, אם בא לך להישמע אירופאי.

אור אולטרא סגול נראה לעין כאור לבן. עוד מקרה של מונח

שאינך יודע את משמעותו, ומן הראוי שתפסיק להשתמש בו.

ניאונים לרכב יכולים לשפר במידה רבה את מראהו, אבל רק

אם הרכב יסע בנתניה, בת-ים (במלעיל) או אשדוד (כנ"ל).

אור כחול הוא לא חוקי בוודאות. לגבי שאר הגוונים אינני יכול

לתת תשובה חד-משמעית, למעט דעתי, שזה וולגרי ומיותר.

בכל מקרה, אין מה להתבייש בנובירה שלך. תמיד יהיה עוד

מישהו שנוסע על לאדה, דלתא או פולונז (למי שעוד זוכר).

בברכת נסיעה טובה :idea:

פורסם
לא הבנתי איך קיט כזה בכלל מסנוור אחרים בכביש. האור מכוון למטה ואם הפרצוף שלך לא תקוע מתחת לאוטו לא תסתנוור אלא אם כן ההתקנה לא היתה טובה - ואפילו אז זה לא מתקרב לעוצמה של רפלקטור הלוגן פשוט.

.

לא מדובר על האור ישיר בעניים. מדובר על האור אולטרה. תשים לב, אפילו שפריצירים קטנים מוציאים אור כל כך בולט, שזה ישר

מושך את תשומת לב. וזה הסכנה. במקרה של נאונים, זה גם חוזר מהכביש לכל הכיווינים במקרה שהוא רטוב.

רק בשביל לסכם

1 לא חוקי

2 יפה רק על הרכב המתאים.

3 מחיר בסביבות 800-1000

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...