Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב התחמם - אימפרזה 98'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שגודל החור ,הוא זה שקובע בקשר לאריכות ימי הפלטלינה.

לי יש ניסיון לא כל כך טוב איתה, אני מאמין שזה תלוי גם בסוג הציפוי שעל הצינור. (אם נוצר קשר כימי טוב, בין הפלסטלינה ללצינור)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
כנראה שגודל החור ,הוא זה שקובע בקשר לאריכות ימי הפלטלינה.

לי יש ניסיון לא כל כך טוב איתה, אני מאמין שזה תלוי גם בסוג הציפוי שעל הצינור. (אם נוצר קשר כימי טוב, בין הפלסטלינה ללצינור)

זה עניין של לעקוב במדויק אחר ההוראות. אם יש ציפוי מסויים על הגוף המודבק זה יכול להוות בעיה.

האיזור צריך להיות מבריק, נקי ולא שמנוני. כעיקרון לא חייב להיות יבש כי החומר אמור להיות מתאים גם לעבודות מתחת למים, ועל האדמה אתה גם כן עושה גימור סופי עם החומר בעזרת ידיים רטובות, אך משום מה בעבודות כאלה הוא פחות יעיל.

היה לי מעבר מים בסעפת יניקה שהפך להיות מנהרה גדולה. שמתי עיפרון עטוף בנייר, ומסביבו מילאתי את החומר הזה כמו שצריך, לאחר ייבוש הוצאת את העיפרון והנה יש מעבר מים חזק.

החומר עובד כמו קסם, צריך להתאמן עליו קצת אך אז, התוצאות משביעות רצון (כן, סתמתי איתו גם חורים ברדיאטור....)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל אני שמח לשמוע תגובות חיוביות

ברגע שהמוסכניק שם לי את הפלסטלינה הוא ניקה לפני זה עם ספרי קרבורטורים

ואז הדביק פלסטלינה מסביב לחור (עטף את הצינור )והשארתי את החומר כ 15 דקות להתייבש

עכשיו שחזרתי מהעבודה אחרי שהאוטו התחמם הגיע לטמ'פ עבודה נורמלית

בדקתי שוב אם יש נזילות אבל נדה האזור של החור יבש ואטום ,טיפת מים לא יוצאת משם

חשוב לציין שגם המאוורר עובד כמו שצריך ובזמן

נ.ב יום ראשון אני ירוקן את המים וימלא את המיכל במים כחולים או ירוקים

יש המלצה למים ירוקים ?

• תוכן חדש...