Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פיז'ו 307 שנת 2002 דגם XR 1600 אוטומט.

כאשר אני עומד עם הרכב במקום ולא נוסע מד חום הרכב עולה אל מעבר לחצי ומגיע עד כמעט ל 3/4 ממד החום כאשר אני נוסע הוא יורד לחצי , לאחר שעקבתי אחרי התופעה גיליתי שכאשר המזגן פועל הרכב מגיב אחרת ושומר כל הזמן על חצי ממד החום

האם זה נורמלי?? אם לא והרכב מתחמם מה יכולה להיות הבעיה , הייתי במוסך המרכזי אך שם אמרו לי שאין בעיה ברכב, הם לא עושים עבודה יסודית ונותנים לעובד זוטר לבדוק זאת.

הרכב מאבד מים כחצי ליטר ב 5000 ק"מ

מבקש את עזרתכם הדחופה בנדון!!

בתודה,

רועי.ב.

פורסם

קודם כל האם הרכב לא עבד תמיד באותם המעלות?

האם המאווררים של הרכב עובדים היטב?

ברוב המכוניות יש שני מאוררים כאשר אחד מקרר את הרדיאטור באופן תמידי והשני מצטרף בזמן הדלקת המזגן

יכול להיות שהמאוורר שמקרר את הרדיאטור באופן תמידי לא עובד טוב ולכן הרכב מתחמם ובזמן הדלקת המזגן המאוורר השני נדלק ומוריד את הטמפרטורה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לגשת למוסך מקצועי /מכון רדיאטורים לבדיקה מקיפה של מע' הקירור בלחץ.

יש תחילה לבדוק את הטרמוסטט שהוא החשוד העיקרי במיוחד אם ההתחממות היא בעליה.

מעבר לכך,אם חסרים מים יש נזילה ממקום מסוים /תקלה במשאבת המים ולפני שיכאב מאוד בכיס יש לבדוק את הדברים ביסודיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום.

לפי מה שאתה מציין, הרכב מתחמם בעת עמידה (בהנחה שלוח המחוונים תקין) ובעת נסיעה, חום המנוע נראה תקין.

כפי הנראה, יש לך בעיה עם הפעלת המאוורר ולכן בעת עמידה, המאוורר לא עובד כפי שצריך והרכב מתחמם ובעת הנסיעה, יש זרימת אויר על המצנן והטמפרטורה מתייצבת ומגיעה לערך הנכון.

בעת הפעלת המזגן, המאוורר מקבל פקודה אוטומטית לעבוד ולכן הוא מוריד את הטמפרטורה.

המלצתי לנסות ולפעול כמה שיותר מהר כדי לא לפגוע במנוע.

פנה למוסך נוסף (כדאי מוסך רשת של פז'ו). אם תרצה את עזרתי . בדיקתי, פנה אליי.

שמי יובל ואני מנהל המעבדה ב"המחוון ספידומטרים" בחולון.

בהצלחה וחג שמח.

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה ככל הנראה היא ממערכת החשמל,שאחראית על הפעלת המאוורר בטמפרטורה המתאימה,כאשר המזגן עובד המאוורר עובד קבוע ואז הטמפ' נשמרת,ללא מזגן,יתכן שהמאוורר עובד רק במהירות השניה.

לדעתי הבעיה היא מנגד מהירות ראשונה שרוף.

אורן

• תוכן חדש...