Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השם של החלק הזה? האם הוא מתחבר לכבל המוליך מתח מהמצבר למגבר?

זה החלק:

8d946c45d4ac6.jpg

וזה הכבל שאני מעביר דרכו

fc35c7db92a14.jpg

אם עד עכשיו אני צודק (אני מאוד מקווה שכן) איפה בדיוק לשים את הפלסטיק הזה? ליד המגבר על הלוח עץ?

פורסם

הפלסטיק הזה הוא בית הפיוז

תחבר חלק קצר (כ10 ס"מ) מהכבל למצבר אליו תחבר את הבית פיוז וביציאה השניה של הבית פיוז תחבר את יתרת הכבל ותריץ עד למגבר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אוקיי תודה.

אז כמו שנאמר פה אני חותך את הכבל מתח ומחבר את בית הפיוז כ10 ס"מ ממנו כאשר הכבל מתח מתחבר ל+ שעל המצבר.

אחרי ההרכבה וההעברה של החוטים, בסיום אני פשוט מחבר לבית הפיוז גם את החלק שמובל מהמגבר? זה השלב שמסיים את ההרכבה של המגבר לא? או שיש משהו שעושים אחרי זה?

פורסם

א - יש לך עוד הרבה דברים בדרך וזה הדבר הקל יחסית

ב - לבית פיוז יש שתי כניסות,נכון? כניסה אחת היא לקבל הקצר שמחובר למצבר ולכניסה\יציאה השניה של בית הפיוז אתה מחבר את הכבל הארוך ומריץ אותו עד למגבר עצמו

הפיוז שומר על הכבל משריפה - לא על המגבר ולכן חשוב שהוא ימוקם קרוב למקור המתח (מצבר) שיחתך משם במקרה של קצר ולא ישרוף את הכבל שמורץ לאורך כל הרכב שלך וישרוף אותו על הדרך :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עכשיו אני בדיוק לקראת סיום...אני צריך לחבר את הכבל הדק שבאנגלית שמו turn on lead. שאמור להתחבר למערכת ואז למגבר. הכבל יתן אפשרות להפעיל את המגבר רק כשהמערכת עובדת.

אממ השאלה היא לאיפה אני מחבר את הכבל הזה במערכת סטריאו? אני לא מוצא שום חיבור מתאים.

זאת המערכת שלי:

http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=473791

• תוכן חדש...