Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לפני חודשיים התקנתי ברכב את הג'יי בי אל "המפורסם" עד לשבוע הכל היה מצויין, שמע ועוצמה איכותיים יותר (קודם היה לי מגבר שוק), הבעיה התחילה השבוע, בווליום גבוה יש קטעים שאני מקבל עיוותים ממש מפחידים, השיר מפסיק ויש רעשים שנשמעים כמו סקרצ'ים, לפעמים זה מפסיק אחרי שניה ולפעמים מרוב שזה צורם אני ישר מכבה את המערכת, עכשיו אני לא בטוח שהבעיה היא מהמגבר כי גם הרדיו דיסק התחיל גם הוא לעשות בעיות, השירים קופצים ונעצרים כל הזמן

מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לשלול לי את האפשרות שזה המגבר? יש איזשוהי דרך לבדוק? (חוץ מלהחליף רדיו)

אני מציין שהעיוותים האלה נשמעים רק בווליום גבוה יחסית

זאת המערכת שלי אם תצטרכו נתונים:

רדיו דיסק סוני CDX2010

קדימה מורל פולס

אחורה 6X9 סוני אקספלווד

מגבר ג'יי בי אל GTO 75.4

פורסם

אם כך הייתי אמור לשמוע תמיד את העיוותים, אבל המקרה הוא שזה קורה אבל לא תמיד, בכל זאת אני יבדוק את העניין אולי אתה צודק... תודה בכל זאת!

פורסם

תבדוק את הרדיו דיסק שלך.. אם אתה בווליום גבוה מאד והוא מתקרב לטווח העיוות של הצליל והמכשיר בנוסף לזה מתחמם אש יכול להיות מאד להיות שהחום "עוזר" לו לעוות לפני הווליום שהוא אמור להתחיל לעוות בו..

אתה בעצמך אומר שהמכשיר התחיל לעשות בעיות , אז הוא לפי דעתי החשוד העיקרי כאן..

יכול גם להיות דברים אחרים כמו בעיה כלשהי ביציאות ה RCA שלו שמשום מה מקצרות פתאום.. (קרה לחבר שלי פעם כל פעם כשהמכשיר היה מתחמם מאד..)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

עדכון: הבעיה לא רק בווליום גבוה, גם בווליום נמוך

וגם במצב רדיו ככה שזה לא קשור לדיסק אם מישהו חשב ככה

פורסם

1) האם זה קורה גם כשהרכב מונע וגם כשהוא כבוי ?

2) עדיין לפי דעתי החשוד העיקרי הוא הרדיו דיסק..

אין לך אפשרות פשוט להחליף יחידת ראש ולבדוק ? (אתה מוזמן לקפוץ אליי יש לי כמה ספייר פה)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

borka

תודה רבה! אחרי בדיקה עם מתקין מקצועי, התברר שבאמת הסופית נגעה בגוף, כיוון שהקומפוננט יושב קצת בלחץ וזה קרע את הבידוד.

בכל מקרה הבעיה טופלה ותודה על הכיוון!

• תוכן חדש...