Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

zapco:

Reference 1000.4

http://www.zapco.com/prod/ref_prods/10004Frame.htm

קניה בחול, 2800 שח (סדרה טובה ללא אחריות)

או

audison:

LRx4.300

http://www.audison.it/prodotti.asp?idlinea=1&idprodotto=3&lang=eng

קניה בארץ 3000 שח (אחריות אך סדרה נחותה)

טוב אחרי כל השיקולים אלו כנראה השניים שעלו לגמר.

תודה מראש =]

כרגע כלום =[

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבין שנהם בעיניים עצומות הזאפקו . אין כמעט שום קשר של איכות בין האודיסון ובין הזאפקו . אחד מתחזה להיות קרוב להיי אנד ואחד באמת קרוב להיות היי אנד

יש לי רק בעיה אחת , איך בדיוק הגעת למחירים האלו ? כי הם נראים לי לא כ"כ מציאותיים

בברכה יהודה

פורסם

בטוח שבעיניים עצומות?

בהצלחה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא יודע מי הגאון שחושב שמגברי זאפקו טובים יותר מאודיסון.

ועוד בעיניים עצומות. כל הכבוד על הבטחון.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם
בטוח שבעיניים עצומות?

בהצלחה.

ומה הכוונה בזה אם אפשר לדעת ? ועדיף לפני שאני אתחיל לפחד מהסמלון החדש:lol:

ולפותח השירשור יש לך קישור למחירים האלו ? אשמח לראות

בברכה יהודה

פורסם
ומה הכוונה בזה אם אפשר לדעת ? ועדיף לפני שאני אתחיל לפחד מהסמלון החדש:lol:

ולפותח השירשור יש לך קישור למחירים האלו ? אשמח לראות

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=page.display&page_id=14&mfg_account_ID=71&category_id=3

ולאודיוסון? זה כבר בלי קישור חח ***נקה את מקש הח' במקלדת***

כרגע כלום =[

פורסם

יהודה - מתי יצא לך לשמוע סטים מוגברים על ידי הזאפקו ?

ולא YOUTUBE לא נחשב .

אני לא בא ללעוג אבל כמו שרואים לזרוק יציאה כזו באויר צריכה גב חזק

אשמח לתשובה ,

לפותח השרשור שני המגברים מצויינים את הזאפקו לא יצא לי לראות בפעולה - אבל לפי תגובות עליו וגם שם המותג ניתן לצפות למגבר לא פראייר בכלל .

LRX מגבר נחמד גם כן רק לדעתי חלש מדי וגם תמחור יותר מדיי בעננים

פורסם

למה לקנות סדרות נמוכות של חברות שהמגברים הטובים שלהם נחשבים למעולים.

הרי זאפקו ידועים בסדרת הקומפטישן שלהם , שהיא טובה וכו'

שמעת מישהו אומר משהו דומה על הרפרנס?

סה"כ מגבר 4 יציאות חזק, מהסדרה הנמוכה ביותר של החברה הנ"ל.

כנ"ל לגבי ה LRX.

ל moramish

מעניין אותי איך הגעת לכך שהמגבר זאפקו ייצא לך 2800 ש"ח.

הרי הוא מתומחר ב 659 דולר. כפול 4.1 לערך שזה מביא אותנו ל2700 שקל בקירוב.

משלוח?

מכס?

אתה מתכנן להגניב אותו לארץ?

הסיבה שבגללה הוא כל כך יקר היא שאם תשימו לב כתוב "DESIGNED AND ENGINEERED IN THE USA" , מה שאומר = הרבה כסף.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יהודה - מתי יצא לך לשמוע סטים מוגברים על ידי הזאפקו ?

ולא YOUTUBE לא נחשב .

אני לא בא ללעוג אבל כמו שרואים לזרוק יציאה כזו באויר צריכה גב חזק

אשמח לתשובה , הגב החזק הם הנתונים שלהם .אם אתה מדבר על 65WRMS ב4 אום ו105WRMS ב2 אום זה אומר שינוי של 60% בלבד , מה שאומר שהמגבר לא יעיל בכלל , כי הוא אינו יכול לדחוף זרם מספיק ע"מ לשמור על מיקרודינאמיקה של המוסיקה אם הרמקולים שלך ירדו בעכבה דינמית , ואם תסתכל על כול גרף של כול רמקול , כולם עולים ויורדים בעכבה דינמית

לפותח השרשור שני המגברים מצויינים את הזאפקו לא יצא לי לראות בפעולה - אבל לפי תגובות עליו וגם שם המותג ניתן לצפות למגבר לא פראייר בכלל .

LRX מגבר נחמד גם כן רק לדעתי חלש מדי וגם תמחור יותר מדיי בעננים

מגבר שנותן נתונים כאלו הוא מגבר ברמה של JBL כשעלה את המחיר שלו בדיוטי , הוא בוודאי לא שווה תמחור ומוניטין של חברה שעשיתם מאודיסון

ולא אל תלך ותגיד לי שזה מגבר דיגיטאלי כי הוא לא . ואם אתה רוצה אז מגבר דיגיטאלי גם יהיה תמיד פחות טוב במוסיקליות שלו ממגבר A/B מבוצע ומתוכנן טוב . בדיוק כמו שמגבר A/B לא מתחרה בליגה של מגברי CLASS A מבחינה מוסיקאלית .

ולפותח השירשור בדיוק כמו שחשבתי , הזאפקו בארץ יעלה קרוב ל4K ולא 3 , אם תקח את מחירו ותוסיף משלוח (שזה לפחות 80 דולר) ותכפיל את זה במיסוי שהוא 33% , אתה מגיע ל4000 ש"ח

ודרך אגב אני גם לא אוהב את סדרת הקומפטישיין מאותה סיבה . אם תשימו לב כול המגברי היי אנד האמיתיים , נותנים נתון כפול ויותר , היחידים שיוצאים מהכלל זה ארק אודיו , כי הם חושבים שצריך לתת טווח ביטחון גדול לנתונים שהם מצהירים (וזה ידוע שהנתונים האמיתיים שלהם יותר גדולים ) , וגם הם מפחדים לתת נתונים גבוהים ל2 אום בחלק מהסדרות . כי שם בדיוק אתה יכול למצוא אם המגבר באמת חזק ויכול לשלוט בזרם שהוא מייצר או שלא

בברכה יהודה

פורסם

לא ידעתי שככה בודקים מגבר,

לפי החישוב שלך ,

מגבר 4004 של רוקפורד או 8004 שני המגברים מכפילים הספק (עלייה של 100%) ב-2 אום,

ה4004- נותן 50 ואט ב-4 אום ו100 ב-2 אום ,

ה8004 נותן 100 ואט ב-4 אום , וכמובן 200 ב-2 אום ,

האם לדעתך שני המגברים - יותר טובים מזאפקו או אודיסון מקבילים בהספק?

שלא לדבר על המגבר T4004 שבטיפשותי חשבתי לחלש ,הוא מוצהר 25*4 ב-4 אום.

ZZR

פורסם

אתה עדיין חושב בכלל?

דבר ראשון תפסיק לחשוב על מגבר (על תעשה טעויות שאני ועוד 1000 כמונו עשו!)

קודם תהיה סגור על קומפוננט קידמי לפחות! כי יש סטים שצריכים 70W ויש כאלו של 200W ואם תאהב דווקא את ה- 70W RMS? מה תעשה עם מגבר בעל כוח כפול? תמכור? תשבור ת'ראש?

ואם כבר מגבר 4 ערוצים חזק אז רק הזאפקו נקודה! על תחשוב יותר על כלום 2800 ש"ח זה חינם לדבר כזה..

אבל קודם תהיה סגור בערך על במה קידמית!

בהצלחה רבה..

מנואל.

אגב*

לפני כשנה גם אני הייתי בדילמות זהות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131963

בסוף קניתי אודיסון בגלל שלא הייתה לי אפשרות באותו זמן להביא זאפקו מחו"ל ועל האודיסון קיבלתי דיל קצת יותר נחמד מאשר על הזאפקו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135234

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
לא ידעתי שככה בודקים מגבר,

לפי החישוב שלך ,

מגבר 4004 של רוקפורד או 8004 שני המגברים מכפילים הספק (עלייה של 100%) ב-2 אום,

ה4004- נותן 50 ואט ב-4 אום ו100 ב-2 אום ,

ה8004 נותן 100 ואט ב-4 אום , וכמובן 200 ב-2 אום , תסתכל על "רצפת הרעש " שלהם כפי שהיא מובאת בS/N RATIU ותבין מדוע למרות נתונים כאלו הם לא מספיק טובים , למרות שהם לבטח חזקים יותר מהאודיסון

האם לדעתך שני המגברים - יותר טובים מזאפקו או אודיסון מקבילים בהספק? מאודיסון בוודאי

שלא לדבר על המגבר T4004 שבטיפשותי חשבתי לחלש ,הוא מוצהר 25*4 ב-4 אום. אתה יכול להסביר לי כמה מגברים לרכב אתה רואה עליהם נתון של 100WRMS ב1 אום ?

אם לומר שהT4004 הוא חלש אז אולי יש אי ידע אצלך . כי מגבר שיכול לתת כזה זרם ב1 אום ועוד מגבר ארבעה ערוצים , אזי או שהוא (צי'טר אמפ) , או שהוא באמת מגבר חזק . אין שום קשר שהוא בין RMS ליכולת של המגבר ליצור רמת SPL דרושה בלי עיוותים .

יש די הרבה מגברים בשוק הבייתי שיכולים לדחוף רמקולים מאוד בעייתיים (ששום מגבר של רכב לא היה דוחף) , והנתון RMS שלהם הוא די נמוך , יחסית למגברים (וחלקם גם מפורסמים יותר) חזקים יותר שפשוט לא מסוגלים ל"פתוח" את הרמקולים . זה אינו דבר חדש שעוצמה של מגבר אינה אומרת דבר על העוצמה האמיתית שהוא יכול לתת , ובמיוחד בקטעים שבהם המיקרודינמיקה של המוסיקה משחקת תפקיד מכריע .

למה לפי דעתך מגברי מנורות SET עם מנורות חזקות כמו 845 מתמודדים יותר טוב מהרבה מגברי SS עם פי 4 וואטים ?

עריכה

אם תסתכל על המגבר שדיברת עליו אולי גם תראה למה הוא חזק (תתבונן על קבלי היציאה שלו איזה גודל למגבר שהוא רק 25WRMS?!!!!)

בברכה יהודה

פורסם

אחרי ההודעה של מנואל הבנתי את השטות,

מי בוחר מגבר לפני הקומפוננט הקדמי?!

לא כדאי לבחור קומפוננט ואז מגבר מתאים?

ולמה כולם מתלהבים מהזאפקו ? לא עדיף האודיסון במקרה הנ"ל?

ZZR

פורסם
אחרי ההודעה של מנואל הבנתי את השטות,

מי בוחר מגבר לפני הקומפוננט הקדמי?!

לא כדאי לבחור קומפוננט ואז מגבר מתאים?

ולמה כולם מתלהבים מהזאפקו ? כי את סדרת הרפרנס תכנן וביצע המייסד של זד אודיו לא עדיף האודיסון במקרה הנ"ל?

אותו דבר גם את הנקאמיצ'י 2004

בברכה יהודה

• תוכן חדש...