Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבקשה מנואל:).

הLRX4.1K הוא בנוי טוב יותר כי הוא מתכונן כ 2 מגברי 2 ערוצים באותו קאסט.

מדובר על ערוצי הגברה נפרדים עם ספקים נפרדים מאווררים וכמובן דרגות סופיות נפרדות וקרוסים נפרדים.

הוא יכול להחזיק סט קומפוננט ולספק לו 130 וואט RMS ובו"ז להחזיק סאב בגישור על הערוצים השניים ב2 אוהם ולתת 800 וואט RMS.

מתוכנן בקפידה יתרה, ממש פסגת הטכנולוגיה.

אני אישית לא אוהב אודיסון בכלל, אבל המגבר הזה והמונובלוק מאותה סדרה הם לא פחות ממעולים בכל פרמטר.

בנוסף לכל זה הוא בעל דרגות סופיות של סאנקן, פשוט מעולה.

תאווה לעיניים

imagemagic.php?img=4tvQytTjqNrQ1dbVqNrh26OeqtnOk6Se497W&w=800&h=665&page=popup

שמחתי מאוד לשמוע 8)

ועדיין מבחינת התמורה ל-$$$ (בחו"ל כמובן) קשה למצוא מתחרה לזאפקו 1000.4

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר בבקשה לקבל איזה קישור למידע על LRX4.1K הזה ? כי הדגם 4 ערוצים היחיד שמופיע באתר AUDISON הוא LRX4.300

ועוד שאלה ,

איך הסדרה הנמוכה של AUDISON , ה SRX ? אני בעקרון מחפש מגבר טוב להגביר קומפוננט HERTZ ESK570 + שני ערוצים/ערוץ נוסף להגברת סאב או רמקולים בעתיד..

הציעו לי פשוט SRX-3 ואני רוצה לדעת האם יש מגבר יותר טוב בארץ במחיר שלו להגברת הסט הנ"ל..

תודה מראש..

ה- SRX זה מגבר אמין חזק וזהו :cry: האא והוא גם עולה הרבה :evil:

הוא רק נושא את השם של אודיסון אבל לא כולל את הנשמה האיטלקית הלוהטת..

פורסם

הבנתי .. תודה..

יש לך המלצה למגבר איכותי יותר ממנו סביב אותו מחיר ?

ובכלל מלצה למגבר טוב עד ה 1500 ש"ח ?

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

שמעתי על MAC AUDIO אבל אני לא ממש מכיר את החברה..

הם נחשבים למוצרים איכותיים עם יידע מאחורייהם או סתם עוד מוצר מדבקה של איזה מפעל סיני עלום שם ?

איפה הם מיוצרים בכלל ? ואיך הצליל שלו בגדול ? בכיוון של איכות או יותר בכיוון של עוצמה ?

מקווה שלא חפרתי עם השאלות.. פשוט חשוב לי ללמוד ולדעת כמה שיותר..

תודה

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם
מאק אודיו Z4200 חדש, או פייז RS4 משומש.

ב1500 ש"ח אין עוד הרבה מגברים חזקים וטובים במחיר הזה.

JL AUDIO 300/2 משומש

או תבקש שמישו יביא לך מגבר מחו"ל :roll: הבעיה בארץ שמגברים עולים כמו זהב.

פורסם
שמעתי על MAC AUDIO אבל אני לא ממש מכיר את החברה..

הם נחשבים למוצרים איכותיים עם יידע מאחורייהם או סתם עוד מוצר מדבקה של איזה מפעל סיני עלום שם ?

איפה הם מיוצרים בכלל ? ואיך הצליל שלו בגדול ? בכיוון של איכות או יותר בכיוון של עוצמה ?

מקווה שלא חפרתי עם השאלות.. פשוט חשוב לי ללמוד ולדעת כמה שיותר..

תודה

זאת חברה גרמנית עם שם מבוסס מאחוריהם.

היה פה ת'רד שפעם אני פתחתי בקשר להתייעצות על מגברים

קיבלתי המלצה מאוד חמה על סדרה שלהם (לא זוכר את השם אבל הצבע של המגברים הוא כחול) שהרכיבים הפנימיים של המגבר הם ברובם של "סאנקן" - שזה אומר דבר שני דברים - מגבר איכותי וסביר להניח שהוא גם אנדרייטד.

סה"כ חברה טובה שמייצרת מגברים שנותנים תמורה מאוד גבוהה לעלות שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה שרשור מעניין.

אבל איך יגענו מאודיסון ו זאפקו ל1500 ש"ח.

ניר מסקים איתך שמגבר יעבוד בקצה היכולת ויעבוד לא טוב. בעומס מלא, יתחמם, אתן יותר עיוות בווליום גבוה. וגם החיים של מגבר יהיו קצרים יותר. לא שמישהו מחזיק מגברים יותר מחודש אבל בכל זאת לא נעים.:lol:

מניסיון עם מגבר חזק מאוד: המגבר עובד עכשיו בגיין רבע+, כי יותר כבר הרמקול מתחיל להיתעוות מכני (רמקול של 100 RMS צרפתי) המגבר בשעה של עבודה בווליום גבוה, לא רותך, פשוט חם קצת.

אבל ניר בקשר להשוואות מגברים. מגברים כן משווים לפי מחיר. זה תמיד היה ככה, בכל עיתון CARAUDIO כש עושים השוואות, אז רושמים השוואה בין מגברים במחיר מ 400 עד 450 $ לדוגמה.

כי אני רוצה לדעת מה אני מקבל ב 4000 ש"ח. חוץ מזה צריך לקחת בחשבון את המונתין של החברה ולא להשוות אודיסון מול לנזר.

מסקים אם עופר, חבל ליקנות מגבר של 60 RMS ולהגביר סט שלם אם המגבר הזה.

דעה שלי, רצוי לקחת מגבר 2 ערוצים חזק לוופרים ומגבר איכותי מאוד, של איזה 60, 70 RMS לטוויטרים ולחבר אקטיבית.

פורסם

מגברים צריכים להיות ברי השוואה.

אי אפשר להשוות מגבר מונו של 500 וואט RMS ב1 אוהם לבין מגבר מונו של 1500 וואט RMS ב1 אוהם,גם אם מחירם זהה.

צריך לחפש 2 מגברים בעלי נתונים קרובים זה לזה ואז להשוות ביניהם.

בדיוק מאותה סיבה אי אפשר היה להשוות בין אודיסון של 4*65 לבין זאפקו של 150*4 למה, כובע.

under construction..

פורסם

על תשכחו נתון נוסף:

כאשר מחיר המגבר עולה ההבדל קטן, כלומר מגבר ב- 700$-1000$ יהיה טוב כמו מגבר ב-2000$-3000$ ויהיה נורא קשה להבדיל בינייהם.

שלא לדבר על הבדלים בין מגבר ב- 1500$ לבין 2000$ וכו'..

• תוכן חדש...