Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד.

עשמח לקבל הצעות לגבי הבעיה שחוזרת כל כמה חודשים.

נתון: רכב פג'ו 106 מנוע 1400 שנת 95.

תוך כדי נסיע המנוע מתחיל לעשות מידי פעם סימני " אפצ'י " לחלקיק שניה. זאת אומרת שההרגשה שהזרקת הדלק מפסיקה (האם?) לרגע.

זה קורה אך ורק כאשר אני משחרר דבשת הגז, או להיפך לוחץ על הדבשה, ז.א. שינוי חד במצב הגז.

זה לא קורה כל הזמן, פעם בכמה דקות.

כל הסיפור התחיל לפני כשנה, אובחן כבעיית חיישן פוטנציומטר באינז'קטור, והוא הוחלף לחדש (משופץ).

חדשיים-שלושה ראשונים הכל היה תקין, אבל התחילו להופיע אותם סימנים.

האינז'קטור באחריות? כן - הוחלף לחדש (משופץ).

חודשיים נסעתי בלי בעיות מיוחדות, עבל עוד פעם הסיפור חוזר.

נסעתי למוסך מורשה, הם עשו בדיקה כוללת, ועוד פעם אובחנה הבעיה כאינז'קטור דפוק.

אינז'קטור הוחלף בפעם נוספת (שלישית??!!!), ועוד חודשיים היה לי שקט.

אחרי שלושה חודשים הרכב שוב התחיל לעשות אותם סימנים בדיוק.

רבותיי, מה עושים?

פורסם

תחזור שוב למוסך ותגיד להם שזה לעזר מה שטיפלו והחליפו ושיאתרו את מקור הבעיה אולי יש משהו אחר שגורם לבעיה הזאת.

ויש לך אחריות לא? אם כן תחזור אליהם.

פורסם

המוסך שהחליף לי את האינז'קטור כבר מרים ידיים, ולא יודע מה לעשות.

הבעיה שבדיקה נוספת במוסך מורשה פג'ו עוד הפעם מצביעה על אינז'קטור, ושום דבר אחר. כל השאר - תקין, לטענתם.

אני מבין שמשהו דופק את האינז'קטור, אבל מה ???

פורסם

קשה לי מאד להאמין ש-4 פעמים נידפק המזרק המשופץ, המוסך ירים ידיים ולא ירכיב לפחות פעם מזרק מקורי. לדעתי יש טעות בבדיקה, או הסידרה של המזרקים המשופצים דפוקה.(לא שמעתי שיש בשוק מזרקים משופצים).

לא הבנתי מה זה, "חיישן פוטנציומטר באינז'קטור" היכן יש חיישן שהוא נגד משתנה בתוך המזרק ?.

לא נראה לי שאתה מבין את מה שאמרו לך במוסך.

אנא ברר ותן פרטים מדוייקים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לדעתי הוא מדבר על חיישן הTPS שנמצא בתוך ראש ההזרקה ("מזרק" כלשונו).

כנראה התקינו לו ראש הזרקה משופץ שחוזר ומתקלקל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קשה לי מאד להאמין ש-4 פעמים נידפק המזרק המשופץ, המוסך ירים ידיים ולא ירכיב לפחות פעם מזרק מקורי. לדעתי יש טעות בבדיקה, או הסידרה של המזרקים המשופצים דפוקה.(לא שמעתי שיש בשוק מזרקים משופצים).

לא הבנתי מה זה, "חיישן פוטנציומטר באינז'קטור" היכן יש חיישן שהוא נגד משתנה בתוך המזרק ?.

לא נראה לי שאתה מבין את מה שאמרו לך במוסך.

אנא ברר ותן פרטים מדוייקים.

דוד.

יכול להיות שלא דייקתי במושגים טכניים.

מדובר בחיישן (פוטנציומטר) של מצערת שיושב בתוך ההזרקה. אני טועה ?

אני לא חושב ש-4 פעמים התקינו לי מזרק דפוק. חוץ מזה, הוא מחזיק מעמד חודשיים-שלושה.

מה יכול לדפוק אותו ?

• תוכן חדש...