Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קווליר קופה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי שתתנו לי את תעדכם בקשר לשברולט קווליר רגילה/קופה. לדעתי אין הבדל בניהם, אם יש אשמח לדעת

ובכן כמובן שלא בשבילי אלה בשביל חבר שלי, יש לו בערך 30K לרכב הוא אמר שהוא רוצה רכב בסביבות ה 20K ואת השאר לשמור ליישור קו ותוספות. אני אישית לא המלצתי לו , משום שפה ושם נשמעות הערות על הרכב שהוא איננו בטיחותי, חלקים יקרים, ובעל תאבון בראי ורצון לפרנס אח ''אחיינו''(דלק). ממדינו ערב.אבל הוא ממש ממש חולה אמריקאיות ספורטביות וקצת קשה לצוד את הסוס המוסטאנג במחיר כזה. אז רציתי לדעת אחת ולתמיד איך האוטו הזה. אין לו ביקוש אני חושב שזה כבר אומר משהו.

תודה מראש..

integra:evil:

פורסם

אמריקאי וחסכוני בדלק לא הולך ביחד!

אתה צריך לוותר על אחת מהאופציות ואז נוכל לתת לך המלצות לרכב

אמריקאי-מנוע יותר גדול,מרכב יותר כבד=צריכת דלק יותר גבוהה מרכב "רגיל"(לא אמריקאי)

פורסם

הקוואליר זה לא רכב ששווה את התקציב הזה.

זה לא שהאוטו לא שווה, אבל יש תמורות יותר טובות לאותו כסף. ערוך חיפוש, גם בזה דנו כבר הרבה.

הוא יכול לקנות באותו מחיר איזו צרפתייה אוחזת או אלפא 147 מהראשונות. יש כמה למכירה שראיתי.

אמריקאית ספורטיבית יש רק אחת, והיא לא בתקציב שלו, וכמובן אני מתייחס לקורבט.

פורסם

מנסיון זה אוטו מצוין . לא עשה לי בעיות מיוחדות . מה כן לא קיבלתי את מה ששמתי באוטו ומכרתי אותו במחיר מחירון לפני כשנתים.

בטוח שיש מכוניות יותר ספורטיביות אבל הפוזה עושה את שלו

מי שמכיר את האוטו הזה אני לא יודע לאן התגלגל . אני מוכן לקנות אותו בחזרה

מעורב 027.jpg

IMG_0611.JPG

IMG_0019.JPG

פורסם

לרכב אכן יש פוזה והוא נראה טוב יחסית לשאר המשפחטומתיות האחרות -אך אינו ספורטיבי בעליל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תנסו לעשות קצת הפרדה בין "נראה ספורטיבי" לבין "אוטו ספורטיבי".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הלבנה מהממת! אין ספק שהבקליות מוסיפות המון וגם הצבע חדש.

מה שכן אלה הג'אנטים הכי מכוערים לדעתי שקיימים.

בזמנו שצבעתי את האוטו ללבן פנינה רק הצבע עלה לי 8000 שח . הזמנה של טמבון קידמי מחו"ל עוד 1500 שח בקליות אז עלו לי 1500 שח זה לא כמו היום שהכל בזול

• תוכן חדש...