Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שרייד 92]זיהוי התקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הינו שרייד 92 ידנית מנוע 1000, בפעם האחרונה שנסעתי עליו הרכב התחמם עד הסוף תוך 10 דקות ,כאשר מהאגזוז יוצא עשן לבן.

בנוסף מבדיקה של מצתים שעשיתי לפני ,אחד המצתים היה רטוב קצת משמן בקטע של ההצתה.

האם הלך הראש מנוע? האם הלך כל המנוע? כמה יכול לעלות לשפץ ראש מנוע לרכב הנ"ל?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

שלום רב וברוך בואך לסאגת התחממויות המנועים!

האם הרכב מאבד מי קירור וכמה, אתה מוסיף עם בכלל?

האם אתה נוהג להשתמש במערכת הקירור בצי ברז, או מי קירור יחודיים?

האם מאוורה הקירור נכנס לפעולה?

לכמה הגחע שדעון החום?

האם הרכב חדל לסחוב לאחרונה?

האם הוא שורף שמן?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב וברוך בואך לסאגת התחממויות המנועים!

האם הרכב מאבד מי קירור וכמה, אתה מוסיף עם בכלל?

האם אתה נוהג להשתמש במערכת הקירור בצי ברז, או מי קירור יחודיים?

האם מאוורה הקירור נכנס לפעולה?

לכמה הגחע שדעון החום?

האם הרכב חדל לסחוב לאחרונה?

האם הוא שורף שמן?

בברכה

צביקה

הרכב מאבד מי קירור,הייתי שם בו מי ברז בתוספת תוסף קירור ולפי דעתי זה מה שהרג לי את המנוע.(התוסף היה כחול ולא ירוק)

מה גם כאשר הרכב מונע ינם בועות בתוך מיכל קירור,לומר חודר לשם אויר.

הרדיאטור עצמו חדש גם כל הצינורות גומי למנוע חדשים שכן דבר דומה קרה לי לפני כשנה שביצעי שיפוץ ראש מנוע.

שעון החום מגיע לסוף,הרכב עומדלאחרוה כי החלפתי רכב,אני רק רוצה לדעת כמה יעלה לי לתקן אותו.

לגבי שריפת שמן,הוא שורף שמן בקצב "רגיל" כומר אני מוסיף קצת שמן כל איזה שבועיים אבל לא בכמויות מסחריות.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

מה שקרה ככל הנראה- הוחלף רדיאטור,מילאו מים והדגש על מים ולא נוזל קירור- לא בוצע ניקוז אוויר (בועות? כן,מוזכר בשרשור)- הרכב התחמם והתוצאה כואבת בכיס.

היה כאן לפני כמה שרשורים שרשור עם פונטו שאחד הפלאגים שלו רטוב משמן- אצלו צריך לעשות מינימום חצי אוברול .

(חפש את השרשור,קרא ותבין).

אצלך ? תצטרך להתפלל היטב עוד לפני 10 ימי תשובה כי הנזק, ככל הנראה יסתכם במינימום אטם ראש פרוץ,ותקווה ששימוש במי ברז מצידך לא גרם לאכילת כל בלוק המנוע (חיפוש לגבי התופעה הנ"ל בשרייד ואפלאוז היה חוסך לך הרבה ומסביר לך היכן אתה עומד).

תצטרך להכניס את הרכב למוסך,שלב ראשון לבצע בדיקת לחץ הפוך למערכת הקירור ולהתפלל שאין נפילות לחץ /לפני כן בבדיקה ויזואלית לפתוח את פקק השמן ותבדוק שבטעות אין שם טחינה.

אם אין את כל הסימנים שצויינו,יש להחליף את המים לנוזל הקירור מייד ולבצע ניקוז אוויר.

זה יהיה נס אם לא יצאת בנזק אבל, הנבואה אתה יודע למי ניתנה ורוב חברי הפורום ממש אינם כאלו .....

אם יש נפילות לחץ- רק לאחר פירוק הראש תדע אם שיפוץ ראש יספיק או שהמנוע הולך לגן העדן /לעולם שכולו טוב ותזדקק לשיפוצו או להחלפתו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדקתי את השמן במנוע ואכן הוא נראה כמו טחינה...הרוע בהתגלמותו.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לפי התיאור אם זה באמת אכן כך נפרץ אטם הראש.

יש לפרק את ראש המנוע ולבדוק האם הבלוק מנוע העשוי אלומיניום נאכל ממי ברז או לא.

אם הבלוק לא אכול והראש במצב הפיך יחסית יש אפשרות לשיפוץ ראש בלבד ואם הבלוק אכול תיאלץ לשפץ /להחליף את כל המנוע

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...