Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין טעם לצבוע פגוש.

נדרש תיקון מקומי בלבד.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי חניות של טיפוסים כאלה ממש עודה אותי עצבני

שאתה הולך לקניון או אפחלו ליד הבית תמיד חייב להיות הנהג המוכשר

שיחנה עקום על שתי חניות,ואותי אישית זה מרגיז

כאשר אני מגיע לבית לפעמים לא משנה איזה שעה אז בן אדם כזה מבזבז סתם שתי חניות במקום שאוד רכב יוכל להחנות

ובקשר לפגיעה לך למוסך וקבל הצעת מחיר

פורסם

בפעם הבאה. אחרי שהיא חונה ציוד אליך! ולא בתחום החניה שלה.

תזיז את הרכב כך שהיא לא תוכל להיכנס מהצד של הנהג לרכב.. תצמיד את הרכב שלך לשלה שאי אפשר לפתוח את הדלת נהג בכלל.

עשיתי את זה עם חבר. לשכן שלו שכל הזמן היה דופק את הדלת של הרכב שלו ברכב של חבר שלי.

הייתי מגיע בלילה מחנה את הרכב שלי מצד אחד ווהחבר מהצד השני. אי אפשר להיכנס לרכב של השכן.!

בבוקר הוא היה מתחיל לצעוק שהוא מאחר. והזמן שלו שווה כסף. וזה חוצפה.

החבר ואני ירדנו והסברנו בצורה יפה. שהפעם אנחנו מוותרים. ושהוא לא יחזור על זה אחרת אנחנו עלולים להיות שוב יצירתיים. ואנחנו לא אחראיים לנזק שאם /ועלול להיגרם בפעם הבאה.

אחרי שלושה שבועות שוב. יש מכה יפה ממנו (סימני צבע, הרכב של חבר שלי אדום. ושלו כחול.) למחרת "נפל" עציץ מהחלון של החבר. על הגג של הרכב של השכן (סריטות ושקע קל בגג. והמון ליכלוך, הוא שטף את הרכב כמה שעות קודם). כמובן שאף אחד לא אמר כלום. וחיכינו לתגובה. הוא הגיע בצעקות ובלגנים. ושוב הוסבר לבחור שתאונות קורות יש ילדים בבית. וסליחה וכו. (כמובן בציניות וזלזול). אז או שיבין שיתחיל להזהר על הרכב של החבר. או ששוב נהיה יצירתיים.

נכון להיום כמה חודשים עברו. והוא בסדר. הוא לא מדבר עם החבר. והיה צורך "להרגיע" אותו פעם אחת שהוא התחיל לצעוק על האח הקטן שלו. אבל בחור מפגר בן 19 לפעמים צריך לקבל מכה כדי להבין מה ההשפעה שלו על אחרים ואז הוא מפסיק!

תנסה להסביר בצורה "מעשית" שהיא לא יכולה להמשיך כך.

אבני שפה. (כמו שאמרו.) ועם זה לא עוזר. תצמצם לה את החניה עם האבנים. תרחיק אותה ממך.

תשאיר לה סימן מהדלת שלך / חבר/ פטיש / משחזת / תהיה יצירתי.היא

ממשיכה. תדביק לה מדבקה ענקית על החלון הקדמי שיקח לה זמן לנקות.

אני נגד אבל בורג של גבס (הבורג של המסילות מומלץ, ראש רחב, וקצר.) לצערי מנסיון, הוא נכנס בקלות ועושה תמיד חור.! קרה לי כי אני עובד איתם.

תחסום אותה עם רכב של חבר. שתתיבש עד שיבוא להזיז. ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מנסה לתרום את ה2 ש"ח שלי(נדמה שפעם ספרתי את זה כאן כבר):

בשכונה שלי יש חניות פרטיות, מסודרות בצורה מוזרה, הרכב שלנו חונה בתוף פסאג' קטן עם עוד 3 מכוניות, בחיים לא חנו לנו בחניה ולא היה בעיה, עד שאחד השכנים עזב ובא שכן חדש, בגובה 2 מטר אולי יותר, באמת כמו מגדל, היו להם 2 מכוניות, מאזדה 323 וסובארו ג'אסטי, לנו היה רכב אחד סובארו לגאסי, החצוף חשב שאם הוא שילם על דירה קרוב לרבע מליון דולר (הוא בא מבית של בקושי 100 אלף) אז הוא יעשה מה שהוא רוצה בשכונה, והמצב שנוצר: הוא היה חוסם את כל הפסאג' עם הרכב שלו, פעם אחת מעירים לו, אז הוא אומר שזה רק לרגע חוזר אחרי שעה למעשה, פעמיים מעירים לו, הוא לא מתייחס, יותר גרוע זה שהוא לא שומע צפצופים של המכוניות אז צריך לגשת לדלת של הבית באופן אישי, אז החלטתי לעשות מעשה, התחפשתי לחושחש הבלש ועקבתי אחריו באופן קל, הממצאים:

בשבת בבוקר, הוא יוצא מהבית עם מתקן אופניים ביד, הולך לחניה הציבורית מאחורי הבית, מרכיב את המתקן על הג'אסטי, נכנס לאוטו ומביא אותו לאמצע הפסאג', אח"כ הוא עולה להוריד את האופניים שלו ושל הילדה לפעמים גם של חברה או משהו.

וניגש למעשה: קם בשבת בבוקר, לוקח דלי ספוג וג'ילדה, נכנס לסובארו של אמא, ממלא מים בדלי, ונוסע לשטוף את הרכב בחניה מאחורי הבית, ממש ליד הג'אסטי של חברינו לסיפור, שוטף מנקה מקרצף סיימתי כבר אז סתם ישבתי באוטו שמעתי מוזיקה, ואכן הוא הגיע, כמו שהוא נכנס לאוטו כדי לנסוע לפסאג', גם אני נכנסתי לאוטו ונסעתי אחריו, הוא נכנס אני חסמתי אותו, יצאתי נעלתי את האוטו, הוא עושה לי "אני כבר יוצא" (ברוב חוצפה הוא לא שאל אם אני רוצה להכניס את האוטו או משהו), אז אמרתי לו "בסדר, אני כבר חוזר אל תדאג", כל זה קורה כשההורים שלי ישנים, לא יודעים כלום ממה שאני עושה, הלכתי לשבת לעשן נרגילה אצל חבר שנמצא במרחק 600 מטר ממני, אין לי פלאפון אין לי כלום, מפתח של האוטו והבית, אף אחד לא יודע איפה אני, חזרתי אחרי שעה וחצי, הוא עומד שם צועק צורח משתולל, אבא שלי כבר קם ועומד במרפסת מחוייך כולו, לא יוצא להזיז את האוטו בקטע של דווקא, אני נכנסתי לאוטו, נסעתי נתתי לו לצאת, עליתי הביתה כאילו לא היה כלום.

התוצאה: מאותו יום הוא פשוט לא העז להתקרב עם הרכב לאיזור החניה הזה, אפילו לא לצרכי הורדת קניות, אחרי כמה זמן קניתי ממנו את הג'אסטי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תזיז את הרכב כך שהיא לא תוכל להיכנס מהצד של הנהג לרכב.. תצמיד את הרכב שלך לשלה שאי אפשר לפתוח את הדלת נהג בכלל.

עשיתי את זה עם חבר. לשכן שלו שכל הזמן היה דופק את הדלת של הרכב שלו ברכב של חבר שלי.

למחרת "נפל" עציץ מהחלון של החבר. על הגג של הרכב של השכן

. ושוב הוסבר לבחור שתאונות קורות יש ילדים בבית. וסליחה וכו. (כמובן בציניות וזלזול). אז או שיבין שיתחיל להזהר על הרכב של החבר. או ששוב נהיה יצירתיים.

תשאיר לה סימן מהדלת שלך / חבר/ פטיש / משחזת / תהיה יצירתי.

תדביק לה מדבקה ענקית על החלון הקדמי שיקח לה זמן לנקות.

אני נגד אבל בורג של גבס (הבורג של המסילות מומלץ, ראש רחב, וקצר.) לצערי מנסיון, הוא נכנס בקלות ועושה תמיד חור.!חסום אותה עם רכב של חבר. שתתיבש עד שיבוא להזיז. ועוד.

המדריך לישראלי המצוי והמכוער.

אפשר ללחוץ על כפתור אדום כדי "לדווח על הודעה בעייתית (פוגעת, גזענית, מטופשת באופן מחריד וכיוצ"ב) "

לעומת זאת, אני מאמין שהשארת ההודעה תביא תועלת ,

אולי עוד כמה אנשים (חוץ ממני ) ייגעלו מהשיטות המכוערות שהצעת .

אתה לא חושב שפנייה נעימה ותרבותית תביא לתוצאה סבירה?

אני מאמין שכן, מידן.

.

ZZR

פורסם

בתור אחד שמכיר את עידו (פותח השרשור) הוא ממש לא בן אדם שיעשה דברים כאלה.

בקשר לשכנה. מה לעשות, יש סתומים שלא מגיע להם לנהוג על הכביש.

פורסם
בתור אחד שמכיר את עידו (פותח השרשור) הוא ממש לא בן אדם שיעשה דברים כאלה.

אני שמח שלא ,

אני התעצבנתי על עצם העלאת הרעיון של פגיעה ברכוש והפחדה כפתרון לבעייה.

בקשר לשכנה. מה לעשות, יש סתומים שלא מגיע להם לנהוג על הכביש.

אני איתך,

תנסה פעם לנסוע עם דו"ג , אחרי 10ק"מ -אתה תרצה לשלול רישיונות ל-50% מהנהגים,

על אי שמירת מרחק , החלפת נתיב בצומת,התפרצות לצומת מתמרור עצור - (כנראה שאופנוע לא צריך זכות קדימה) ,

אבל בין נהיגה גרועה לפגיעה ברכוש המרחק גדול.

מידן.

ZZR

פורסם

לי יש חנייה פרטית בבית, עם שביל שמוביל לשלוש חניות (שתיים מהן שלנו).

החניות בסוף הן שלנו, כך שעוד מכונית ואפילו שתיים יכולות לחסום אותנו, והחנייה הראשונה שייכת לשכן אחר.

חבר של הבן שלו כל פעם היה מגיע, חוסם את הכניסה לחנייה ואומר "אני רק חוסם את האבא של החבר, חוזר עוד דקה", ולמעשה חוסם את כל שלושת החניות.

ניגשתי לשכן, הסברתי לו שיסביר לילד שלו טוב טוב שיעיף ת'אוטו שלו, יש מלא חנייה, אין שום סיבה שהוא ייכנס בכלל לחנייה שלנו.

הוא אמר "גם אתם חוסמים שם"... כאילו דה, אנחנו חוסמים את החנייה שלנו, זה בסדר, אנחנו לא חוסמים מישהו אחר.

קיצר - לא ממש עזר.

דיברתי עם הילד - לא עזר.

איזה יום אני חוזר מהעבודה בלילה, אני נכנס לחנייה והדביל מאחוריי. אני אומר לו "תעוף מפה, אני מחנה לדקה מחליף בגדים ונוסע" הוא עונה לי "אני תיכף זז". אין בעייה.

חיכיתי שחבר יגיע, ביקשתי ממנו במפורש לחסום את הדביל. כי אם הדביל לא היה שם, הוא יכול היה לחסום אותי ולא לחסום את כל החנייה. הגיוני, לא?

הדביל אחרי כמה דקות מגיע לאוטו, רואה שמישוה חוסם אותו. מתחיל לצפצף באמצע הלילה. אני בשיא הנחמדות מוציא ראש מהחלון "כן...?"

הוא "תזיז ת'אוטו!" ואני "תיכף, תיכף אני מגיע. אמרתי לך לא לחסום"...

ייבשתי אותו כמה דקות, עד שהוא התפוצץ, ואז הזזנו את האוטו.

מיותר לציין שמאז המקרה לא חזר על עצמו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
המדריך לישראלי המצוי והמכוער.

אפשר ללחוץ על כפתור אדום כדי "לדווח על הודעה בעייתית (פוגעת, גזענית, מטופשת באופן מחריד וכיוצ"ב) "

לעומת זאת, אני מאמין שהשארת ההודעה תביא תועלת ,

אולי עוד כמה אנשים (חוץ ממני ) ייגעלו מהשיטות המכוערות שהצעת .

אתה לא חושב שפנייה נעימה ותרבותית תביא לתוצאה סבירה?

אני מאמין שכן, מידן.

.

מהסיפור של פותח השרשור נדמה לך שפניה נעימה תועיל כאן?

הבחורה דפקה לו את הרכב במודע ואפילו לא אמרה כלום...

בד"כ אני גם נוהג להשתמש בשיטות נעימות סבר ופנים כי אני חו/שב שזאת הצורה הנכונה להתמודד עם בעיות אבל כאשר הישראלי המכוער מראה את פרצופו לך, הדבר היחידי שיש לעשות לפי דעתי זה להראות לו באותה מטבע שאתה מכוער יותר ושלתוצאות מעשיו יהיו השלכות שיפגעו בו אישית.

פורסם
אני שמח שלא ,

אני התעצבנתי על עצם העלאת הרעיון של פגיעה ברכוש והפחדה כפתרון לבעייה.

אני איתך,

תנסה פעם לנסוע עם דו"ג , אחרי 10ק"מ -אתה תרצה לשלול רישיונות ל-50% מהנהגים,

על אי שמירת מרחק , החלפת נתיב בצומת,התפרצות לצומת מתמרור עצור - (כנראה שאופנוע לא צריך זכות קדימה) ,

אבל בין נהיגה גרועה לפגיעה ברכוש המרחק גדול.

מידן.

תנסה פעם לנסוע בעיר כשדו"ג נוסעים כאילו הכביש של אבא שלהם , ותרצה להוציא את הדו"ג מחוץ לחוק.

אולי 95 אחוז מרוכבי הדו"ג עוברים על כל חוק אפשרי.

בנוגע לחניה, אחרי שאכלתי את כל הצרות שבעולם, כשעברתי דירה, זה היה לבית עם חניה בודדת פרטית בתוך החצר שנסגרת ע"י שער ברזל בגובה 3 מטר , זאת הדרך היחידה להגן על הרכב.

אני חייב לציין שאהבתי את הרעיון של לחנות עם 2 רכבים משני הצדדים ברמה שאי אפשר לפתוח דלת בכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי מגיע בלילה מחנה את הרכב שלי מצד אחד ווהחבר מהצד השני. אי אפשר להיכנס לרכב של השכן.!

בבוקר הוא היה מתחיל לצעוק שהוא מאחר. והזמן שלו שווה כסף. וזה חוצפה.

החבר ואני ירדנו והסברנו בצורה יפה. שהפעם אנחנו מוותרים. ושהוא לא יחזור על זה אחרת אנחנו עלולים להיות שוב יצירתיים. ואנחנו לא אחראיים לנזק שאם /ועלול להיגרם בפעם הבאה.

אחרי שלושה שבועות שוב. יש מכה יפה ממנו (סימני צבע, הרכב של חבר שלי אדום. ושלו כחול.) למחרת "נפל" עציץ מהחלון של החבר. על הגג של הרכב של השכן (סריטות ושקע קל בגג. והמון ליכלוך, הוא שטף את הרכב כמה שעות קודם). כמובן שאף אחד לא אמר כלום. וחיכינו לתגובה. הוא הגיע בצעקות ובלגנים. ושוב הוסבר לבחור שתאונות קורות יש ילדים בבית. וסליחה וכו. (כמובן בציניות וזלזול). אז או שיבין שיתחיל להזהר על הרכב של החבר. או ששוב נהיה יצירתיים.

נכון להיום כמה חודשים עברו. והוא בסדר. הוא לא מדבר עם החבר. והיה צורך "להרגיע" אותו פעם אחת שהוא התחיל לצעוק על האח הקטן שלו. אבל בחור מפגר בן 19 לפעמים צריך לקבל מכה כדי להבין מה ההשפעה שלו על אחרים ואז הוא מפסיק!

אבני שפה. (כמו שאמרו.) ועם זה לא עוזר. תצמצם לה את החניה עם האבנים. תרחיק אותה ממך.

תשאיר לה סימן מהדלת שלך / חבר/ פטיש / משחזת / תהיה יצירתי.היא

ממשיכה. תדביק לה מדבקה ענקית על החלון הקדמי שיקח לה זמן לנקות.

אני נגד אבל בורג של גבס (הבורג של המסילות מומלץ, ראש רחב, וקצר.) לצערי מנסיון, הוא נכנס בקלות ועושה תמיד חור.! קרה לי כי אני עובד איתם.

תחסום אותה עם רכב של חבר. שתתיבש עד שיבוא להזיז. ועוד.

הרגת אותי מצחוק!!!!חחחחחחחח:lol:

בקשר לפותח השירשור הייתי עושה גם כיוון פרונט לאוטו אחרי הפגיעה בגלגל.

גם פעם איזה גרוזינית נכנסה באמא שלי בחניה, ודרסה לנו את הכנף והגלגל.

השמאי נתן לנו גם כיוון פרונט+כנף חדשה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני חייב להודות לפני הכול שהכותרת די מחרמנת: "שכנה,..... שיפשפה לנו את האוטו,.... + תמונות!!!!"

קבלת פה הרבה פתרונות "יצירתיים", אני גם כן תומך דווקא בצורת ההסברה וההבנה של המקרה.

אני לא מכיר את השכנה (אולי לצערי ;)) אבל אם היא אחת שלא מבינה עניין, כמו שאמרו לך כבר, כך הצעת מחיר תראה איפה היא עומדת עם ההשתתפות העצמית שלך ואם שווה לך לסכן עבורה את הסעיף בפוליסה "העדת תביעות". כך בחשבון שאם תבחר לפנות לחברת הביטוח יכול להיות שעומדן הזנק ועלות התיקון לא היו זהים למה שתקבל אחרי שתפנה באופן עצמאי לבעל המקצוע (פחח/צבע).

עוד דבר, אם השכנה ממש לא מבינה עניין, ולא הבינה את מה שהיא עשתה עכשיו ובעבר, ניתן ללמד אותה.

תגיש תלונה במשטרה על תאונת "פגע וברח". זה שאתה יודע מי זה, זה רק יזרז את ההליכים.

שהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...