Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מאלה שחונה בשיטת ה: 50:50 וגם בנקודה הכי רחוקה בחניונים. לפעמים "הנוסעים" שלי, משתגעים מזה שאני חונה כ"כ רחוק ומחפש בקפידה את החניה האפשרית הכי טובה... אבל בעיה שלהם :twisted:

במקום העבודה שלי, יש חניון ענק מסודר לעובדים. לפעמים זה מצחיק אותי, כשאני חוזר ורואה איך כולם חונים אחד צמוד לשני

כמו סרדינים והרחק הרחק יש איזה רכב מכוסה ולא מזוהה, עומד לו בדד.

מה שעוד יותר מצחיק, שברוב שעות היום המקום שבו אני חונה, מוצל ע"י שורת עצים, אבל כנראה שמר/ת ישראלי מתעצלים ללכת עוד כ -50 מטרים ומעדיפים להחנות בשמש הקופחת.

לא נורא, יותר צל בשבילי 8)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אנשים שהם באמת מכה.........

2 מקרים בבניין שלי:

1.באחד מימי הקיץ,אני בא להכנס לחנייה,ורואה שחונה לי בה רכב. אני מתחיל לברר של מי ומה, ומסתבר שזה רכב של אנשים זרים,שבאו ביום שבת לים,הם לא מצאו מקום חנייה ברחוב,אז הם פשוט נכנסו לי לחנייה (חנייה פרטית בטאבו,בתוך בניין,אי אפשר לטעות) !!!

הצעד היה מאוד פשוט-חסמתי את הרכב שלהם באמצעות הרכב שלי,ונסעתי לאחר מכן לצומת ביל"ו עם כמה חברים, אבל הפעם נסעתי עם הרכב של אבא שלי,וכמובן לקחתי עימי את המפתחות של הרכב שלי,שנשאר במקום שהיה-חוסם את החנייה הפרטית שלי...

מה שכן,לפני שחסמתי את החנייה,השארתי על החלון פתק,שהרכב הנ"ל הינו של בעל החנייה בה אתה חונה בניגוד לחוק,אני אחזור בשעות הערב.

בערב פיניתי את הרכב שלי ושחררתי את החסימה.........

2.יום העצמאות שנה שעבר-שוב,הבניין שלי ממוקם ממש קרוב לים,כמובן שכל החניות ברחוב תפוסות, אני מגיע לבניין,ורואה שבתוך החנייה של הבניין חונות 3 מכוניות של אנשים זרים !!!

הפעם כבר קיבלתי את הסעיף,העמדתי את הרכב שלי לרוחב הכניסה לחניית הבניין,עם פתק שמי מהשכנים שמעוניין להכנס\לצאת יצלצל בדירה שלי.

יצאתי מנקודת הנחה שמההיכרות שלי עם השכנים,ביום העצמאות בערב אין יותר מדי תנועת רכבים שלהם בבניין,לכן המציקים היחידים יהיו הזרים שהחנו את הרכבים שלהם בבניין........וכך היה.

אנשים חוצפנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
המדריך לישראלי המצוי והמכוער.

אפשר ללחוץ על כפתור אדום כדי "לדווח על הודעה בעייתית (פוגעת, גזענית, מטופשת באופן מחריד וכיוצ"ב) "

לעומת זאת, אני מאמין שהשארת ההודעה תביא תועלת ,

אולי עוד כמה אנשים (חוץ ממני ) ייגעלו מהשיטות המכוערות שהצעת .

אתה לא חושב שפנייה נעימה ותרבותית תביא לתוצאה סבירה?

אני מאמין שכן, מידן.

.

מידן. עם זה כל כך מפריע לך. תתלונן! אבל לפני זה תחזור ותקרא 5 פעמים את מה שפותח השרשור כתב!

ועם אתה לא מצליח אני יגדיל לך!

אני יודע שזה לא פעם ראשונה קורה... ...... קיצרתי טיפה את ההודעה המקורית ....

רוב הזמן היא חונה ככה.

אני יוצא מנקודת הנחה. שהוא דיבר איתה כבר. וביקש בצורה הגיונית. מספר פעמים.

וזה לא עוזר.

אני גם לא אוהב את הפתרונות האלו. אבל לפעמים. הישראלי לא רואה מה הוא עושה עד שעושים לו אותו דבר בחזרה.!

שכנים שלי, בית ליד. ביקשו ממני לא לחנות לפני הבית שלהם! (לפני 6 שנים) כי יש מספיק מקום בצד השני של הכביש. מאז אני לא חונה שם. ועם אין חניה קרובה. אני חונה יותר רחוק.

וכאשר אני ביקשתי מהשכנים מהצד השני שלי (לפני שנה). דבר דומה. לא לחסום כניסה לחניה שלי. והם זילזלו. ביקשתי שוב. ובפעם הרביעית שאבא שלי היה צריך לנווט כדי לצאת מהחניה. לי זה נמאס. והשארתי את הפתק הבא על החלון שלהם.

"בפעם הבאה שתחסמו את החניה שלנו. אני קושר את הרכב שלכם לקיר עם שרשרת ומנעול. "

ולהראות כמה אני רציני. חיברתי 2 ספיקים ממתכת מרותכים ביחד. בצורה כזו שאי אפשר להוציא אותם ללא משחזת.

עם שרשרת ברזל גדולה על המדרכה. אחרי יומיים הוצאתי את השרשרת. אבל הם לא חסמו את החניה מאז.

אז לפעמים אנשים לא מקשיבים. ולא מתיחסים עם מראים להם כמה אתה רציני.

ויש לך מספיק דוגמאות בשרשור. ובשרשור של אסף על שכן דפוק.

ואגב נתתי מספיק דרכים לא אלימות לפתרון.

ועם עדיין מפריע לך. תתלונן! וכאשר אתה תהיה במצב דומה. בבקשה אל תשתמש בשיטות שלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לחבר שלי קרה משהו דומה לפני שבוע.

הסיפורים פה נהדרים ומשעשעים, אבל אתם לא מפחדים?

ז"א, חסרים פסיכופטים שמסוגלים אח"כ לשרוט לכם את האוטו בצורה שאינה ניתנת לעיכול?

אני ממש מפחד מהדברים האלה.

נמאס לי מנהגים חסרי התחשבות,

נמאס לי מנהגות שמחנות חרא.

רק בגלל זה אני חושב ששוה ליסינג.

ואז אני נוסע במאגי שלי...ומבין שזה שווה את הכל.

:-)

פורסם

1.באחד מימי הקיץ...בערב פיניתי את הרכב שלי ושחררתי את החסימה.

2.יום העצמאות שנה שעבר...וכך היה.

אנשים חוצפנים.

מעניין דווקא לשמוע את ההמשך.

בסיפור הראשון, מה קרה כשהגעת? ביקשו סליחה לפחות?

בסיפור השני, באו אליך לדירה ו...?

אם הם לא התעצבנו\ביקשו סליחה - לא שווה :).

Back to the original - NC again.

פורסם

לפני חודש וחצי נסעתי עם חברה שלי לבקר מישהי בפתח תקווה, הגעתי לבניין וחיפשתי חנייה מתחת לבניין.

מצאתי לי חניה ויש לציין שלא סומן חנייה פרטית או מספר רכב וכמו כן לזאת שבאנו לבקר בדירה אין רכב ובגלל שאין שום חניה מסומנת בבניין אמרתי לעצמי שמקסימום אני כביכול תופס את המקום שלה.

אני יורד למטה בבוקר בשביל לנסוע, ואני מגלה פתק על החלון חוצפה, חניה פרטית, וטויוטה קורולה חוסמת אותי מאחורה.

עכשיו ככה: מלפני ספסל ברזל מרותך לרצפה ואני חונה בין 4 עמודים.

אבל איזה מזל, אני עם קליאו 95 מצד שמאל (צד ימין זה הקיר של הבניין) אין אף אחד בחניה. קצת קדימה קצת אחורה ואני בחוץ. בטח שבעל הקורולה ירד למטה הוא התפוצץ :-).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
יש אנשים שהם באמת מכה.........

2 מקרים בבניין שלי:

1.באחד מימי הקיץ,אני בא להכנס לחנייה,ורואה שחונה לי בה רכב. אני מתחיל לברר של מי ומה, ומסתבר שזה רכב של אנשים זרים,שבאו ביום שבת לים,הם לא מצאו מקום חנייה ברחוב,אז הם פשוט נכנסו לי לחנייה (חנייה פרטית בטאבו,בתוך בניין,אי אפשר לטעות) !!!

הצעד היה מאוד פשוט-חסמתי את הרכב שלהם באמצעות הרכב שלי,ונסעתי לאחר מכן לצומת ביל"ו עם כמה חברים, אבל הפעם נסעתי עם הרכב של אבא שלי,וכמובן לקחתי עימי את המפתחות של הרכב שלי,שנשאר במקום שהיה-חוסם את החנייה הפרטית שלי...

מה שכן,לפני שחסמתי את החנייה,השארתי על החלון פתק,שהרכב הנ"ל הינו של בעל החנייה בה אתה חונה בניגוד לחוק,אני אחזור בשעות הערב.

בערב פיניתי את הרכב שלי ושחררתי את החסימה.........

2.יום העצמאות שנה שעבר-שוב,הבניין שלי ממוקם ממש קרוב לים,כמובן שכל החניות ברחוב תפוסות, אני מגיע לבניין,ורואה שבתוך החנייה של הבניין חונות 3 מכוניות של אנשים זרים !!!

הפעם כבר קיבלתי את הסעיף,העמדתי את הרכב שלי לרוחב הכניסה לחניית הבניין,עם פתק שמי מהשכנים שמעוניין להכנס\לצאת יצלצל בדירה שלי.

יצאתי מנקודת הנחה שמההיכרות שלי עם השכנים,ביום העצמאות בערב אין יותר מדי תנועת רכבים שלהם בבניין,לכן המציקים היחידים יהיו הזרים שהחנו את הרכבים שלהם בבניין........וכך היה.

אנשים חוצפנים.

צודק, אבל על החנייה שלך היה מספר פרטי? רשום היה חנייה פרטיץ + מספר רכב? יש שלט מחוץ לחניית הבניין שרכב זר יגרר וכו'...? כי אם אין, אין לך זוכת בעצם לחסום אותו, מכיוון שאין שילוט שמצביע על כך שזאת חנייה פרטית אשר רשומה בטאבו.

אני אומר את זה מכיוון שבחניית הבניין שלנו, יש לנו די הרבה, אבל כולן פרטיות, זאת אומרת רשומות בטאבו ואנחנו שילמנו עלייה, שטח פרטי בקיצור. ולפעמים קורה שאנשים חונים אבל פעם ב... זה קורה אני לא מתעצבן, יש לנו מקום מבחוץ... חונה שם וזהו, כי מה הקטע, אני אחסום אותו ואחר כך אלך לנוח, ואז אני צריך לצאת שוב פעם להתניע (לדפוק מנוע + גיר+ לכבות כשהמנוע קר?) והוא יבוא אליי הביתה ואני אצרתך לצאת? מה עשיתי בזה? עוד עבודה לעצמי כי בכל מקרה הוא לא ילמד אנחנו הרי ישראלים תזכור, כי מה הקטע... אני אתניע ל דקה? עדיף כבר שלא.... יום למחורת אני חונה בחנייה בחזרה.... אבל נכון זה מעצבן.

אבל אצלנו יש שלט קטנטן בכניסה לחינייה הגדולה שם אבל הוא התעקם... אף אחד לא רואה... ואין סימון על החנייה שהיא פרטית וכו'... כך שבעצם אני לא יכול הלאשים את הזה שהחנה את הרכב שלו על החנייה שלי, מקסימום שאני יכול לעושת זה להגיד לו פעם הבאה לא וזהו, כי החוק לא בידיך תזכור.

מה שכן אנחנו מתכננים בעצמנו לרסס על החנייה הפרטית שלנו ברחבת החניות שקנינו וכו' ורשומה בטאבו, לרסס חנייה פרטית + מספר, ועכישו , אם מישהו כן יחנה על זה.... ואין מצב שלא יראה, אני אתן לו חסימה של החיים וככה אני אדע שנאי צודק, אבל כל עוד אין שילוט, אין חנייה פרטית ומספר וכו'.... אתה לא יכול להאישם אפילו אם אתה מנקה את החנייה שלך, וקנית אותה ומטפח אותה, כי אין שילוט אי אפשר להאשים את הבן אדם. כי לא בכל הבתים שיש להם רחבת חניות זה אכן בטאבו אצלם שתדע רק....

ולזה שמעליי, אתה צודק במקרה הזה, כי אין לו שום שילוט או ריסוס של חניהי פרטית וכו', אין לו שום זכות לחסום אותך, היה צריך לבדוק של מי הרכב ומקסימום הלשאיר פתקית שפעם הבאה לא להחנות כאן וזהו.

• תוכן חדש...