Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מרצדס 320 שנת 83 הגלגל שיניים של ההתנעה

שבור ובכל הצתה הוא מחליק לוקח זמן עד שהוא נתפס

הוסבר לי במוסך שבכדי לסדר את הגלגל שיניים ולהחליפו צריך להחליף גם את הגיר מכיוון שהוא

מגיע כחלק אחד (הגיר שיש לי אוטומט)

האם נכון הדבר אשמח לתשובה .

פורסם

טלפן מחר אל מכון "גיר-און" שבת"א והמתמחה במכוניות מרצדס, טל' 03-5625035 ובקש את מוטי ותגיד לו שאני הפניתיך ושאל אותו ואולי יש לו המידע הנכון והמדויק.

כמדומני שאתה ירושלמי ומי המוסך שאמר לך שצריך להחליף את כל הגיר (ספק גדול)?.

נא עדכננו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ערב טוב.או שלא הבנת נכון,או שניסו לדחוף לך גיר קומפלט כי יש להם אותו במלאי כבר 20 שנה.ואם אתה לא תיקנה

את הגיר הוא ישאר במלאי מן הסתם עוד 20 שנה.אבל בגדול אפשר להחליף רק את החלק הלקוי במליון אחוז

אני מחזק את המלצתו של רפי לין לגשת למוטי הוא אלוף בגירים מרצדס ואולי תימצא את החלק

פורסם
טלפן מחר אל מכון "גיר-און" שבת"א והמתמחה במכוניות מרצדס, טל' 03-5625035 ובקש את מוטי ותגיד לו שאני הפניתיך ושאל אותו ואולי יש לו המידע הנכון והמדויק.

כמדומני שאתה ירושלמי ומי המוסך שאמר לך שצריך להחליף את כל הגיר (ספק גדול)?.

נא עדכננו.

בברכה - רפי לין :-)

התקשרתי למכון גיר און ודיברתי עם מוטי הבחור עזר לי מאוד והסביר לי שאין צורך להחליף

את כל הגיר אלה אפשר רק את הגלגל שיניים להחליף

רציתי להגיד תודה עזרת לי מאוד (בעיקר בכיס) התקשרתי למוסך שהרכב נמצא שם ומסתבר שהם

ידעו שאפשר להחליף רק את החלק התקול ללא הגיר.

בכל אופן את הרכב הוצאתי משם

לכן ידידי שוב תודה

• תוכן חדש...