Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששמתי 400 ש"ח על אוטו שהיה (כביכול) סבבה, וכבר במהלך הבדיקה הבנתי שהמוכר פשוט שיקר בהכל, גיליתי שיש חוזה שאפשר להחתים עליו את המוכר שהוא מתחייב שהשילדה והמנוע תקינים ואם לא אז הבדיקה עליו- לא מצאתי כזה באינטרנט, רק חוזה לרכישה עצמה- מישהו מכיר אולי???

פורסם

בוא נגיד והחתמת גם את המוכר וגם את בעל המכון, והמוכר בסוף לא משלם לך חזרה על הבדיקה.

אתה חושב שמעניין את בעל המכון שהוא אמר שאם יש פגיעת שלדה הוא משלם? הוא מקבל את הכסף שלו מהקונה לפני תחילת הבדיקה.

תלך למשטרה? יגידו לך לתבוע אותו בתביעות קטנות.

תלך לבית משפט לתביעות קטנות ותתחיל לנהל נגד הבן אדם תביעה שתיקח המון זמן, תבזבז לך ימי עבודה ובסופה תקבל חזרה את ה 400 שקלים וגם זה לא בטוח?

אל תבנו יותר מדי על ה"חוזים" וההתחייבויות האלו, עדיף שכקונים תנסו לזהות לבד אם המוכר אדם אמין או לא ולא תזניחו את כל החשדות בגלל שמישהו מוכן לחתום לכם על דף כזה או אחר - זה עדיין לא אומר שהוא באמת יכבד אותו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בוא גם תלמד אותי איך לקנות רכב.

אולי תספר לנו ידידי כמה רכבים קנית והיו בבעלותך. (רכב של ההורים לא נחשב)

יצא לי כבר פעמיים לקחת רכב עם שאסי לבדיקה.

פעם אחת כשלא הבנתי הרבה, בערך בשנת 2000

פעם שניה התגלתה קצה שילדה בערך בשנת 2002

בפעם הראשונה נכוויתי

בפעם השניה החתמתי על התחייבות וקיבלתי את הכסף חזרה מיידית מבעל הרכב העצבני.

בפעמים הבאות כבר הבנתי מספיק טוב כדי לא לקחת רכבים שבורים לבדיקה.

בקיצור, שום דבר לא בטוח, אבל חוזה מאולתר כזה מעלה את הסיכוי לראות את הכסף חזרה (שומדבר לא בטוח ב100 אחוז)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז היה בבעלותי רק רכב אחד.

ולך היו יותר.

מה זה אומר?

אין לך מה להתעצבן ואף אחד לא בא להגיד שאתה לא יודע משהו.

שמח שאתה מסכים איתי, דעתך היא בדיוק כדעתי - אם תקרא את ההודעה הקודמת שלי עוד פעם רק בלי כל ההתלהמות אתה תראה.

אין לסמוך על ה"חוזים" האלה יותר מדי - גם באותו מקרה שהמוכר החזיר לך את הכסף, אם לא היה מחזיר היית עובר סדרת אירועים מעצבנים ומטרטרים שבסופם גם לא בטוח שהיית מקבל את הכסף ולכן עדיף לנסות לסנן לבד את המוכרים הלא הגונים, ולא לבנות אמון סביב אותו "חוזה" מאולתר - רוב הסיכויים שאדם שנתן לך לעשות בדיקה תוך ידיעה ברורה מראש שיש לרכב פגיעת שלדה ולא סיפר לך על זה לא יכבד גם את ההסכם הקטן שחתמתם עליו לפני הבדיקה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
רוב הסיכויים שאדם שנתן לך לעשות בדיקה תוך ידיעה ברורה מראש שיש לרכב פגיעת שלדה ולא סיפר לך על זה לא יכבד גם את ההסכם הקטן שחתמתם עליו לפני הבדיקה.

תובנה נכונה ומדויקת !

ההסכם הזה ברוב המקרים מיותר כי כפי שנאמר -

נוכל - יספר לך מעשיות ולא יכבד את ההסכם.

אדם ישר - ההסכם איתו פשוט מיותר.

נותרים רק המקרים האפורים שבהם מישהו "מנסה" להעביר את הרכב בדיקה. בשאר המיקרים - המוכר פשוט יעזוב את המקום וישאיר את הקונה לדרוש את הכסף מההסכם שנחתם...

פורסם

אני הלכתי פעם עם חבר לבדוק רכב

(דרך אגב, היו ברשותי 4 רכבים פרטיים שלי, אבל הייתי נוכח והובלי לא מעט עסקאות רכישה של חברים ומכרים)

כאשר ידענו מראש שהרכב היה מסוחר.

הרכב באמת נראה טוב ועבר את הבדיקה כמעט טוב.

למה כמעט טוב? כי כשהבוחן חזר מהסיבוב ובלם, עפו שני הפנסים הקדמיים :)

פתאום הבן אדם נזכר שהיתה תאונה .... פתאום נזכר שיש גם שאסי ,

במקרה זה החתמנו את בעל המכון כעד , וגם אותי כעד, הסוחר הנתניתיי העצבני שנכשלה לו העסקה, נסע עם חבר שלי לסניף בנק סמוך הוציא 400 שקל, נתן לו את הכסף והתחפף בחריקת צמיגים מהמקום.

אז מה שאני אומר זה שרק בשביל הסיכוי הזה, שווה לחתום.

נ.ב. כשקניתי את ה GTI לא החתמתי אותו על כלום, ראיתי את הבן אדם , התרשמתי ממנו ומהיסטוריית הטיפולים המסודרת (כולל קבלות על החלפת וישרים ונורות) , הצצתי ברכב, נסעתי בו , ראיתי שהכל פיקס. הרכב יצא פיקס בבדיקה , אחר כך יצא פיקס בעוד בדיקה במוסך מומחה, כסף החליף ידיים, רכב החליף בעלות ולהתראות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...