Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון לוי יצחק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקשתי באינטרנט את הנתונים הבאים : סובארו, אימפרזה, 1600, 2004, 100,000 יד ראשונה וקיבלתי סכום...

כאשר הקשתי אותו דבר עם יד שנייה קיבלתי אותו סכום :shock: האם אין חשיבות ליד של האוטו בקביעת המחיר ?

פורסם

לחצת על "עידכון לפי מפרט"? או משהו בסגנון, אתה צריך ללחוץ שם על איזה כפתור למטה כדי שיעדכן את המחיר לפי הנתונים הנוספים שהכנסת (ק"מ, יד, בעלות).

אני כמעט בטוח שיש השפעה ליד על המחיר.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

1- במחירון צריך לבקש את האופציה של שקלול המחיר ואז אתה מזין את הנתונים מחדש.(מס' ידיים,סוג הבעלות,קילומטר'ז )ומתקבל שקלול מחיר חדש.

2- מס' בעלים רב יחסית לשנתון משפיע על מחיר הרכב כך שזה לא ממש יתכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הקשתי באינטרנט את הנתונים הבאים : סובארו, אימפרזה, 1600, 2004, 100,000 יד ראשונה וקיבלתי סכום...

כאשר הקשתי אותו דבר עם יד שנייה קיבלתי אותו סכום :shock: האם אין חשיבות ליד של האוטו בקביעת המחיר ?

יש חשיבות, אבל לרכב בן 4 שנים אין הבדל בין יד ראשונה ליד שנייה, במקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש חשיבות, אבל לרכב בן 4 שנים אין הבדל בין יד ראשונה ליד שנייה, במקרה.

פעלתי בהתאם לשקלולים הנוספים ועדיין אין הבדל, כנראה שבאמת בשנתון 04 משום מה אין הבדל בין מספר הידיים :shock:

פורסם

גם אני לפעמים נתקלתי בתופעה הזאת. לפעמים אין הבדל בין יד 1 ליד 2 או בין יד 3 ליד 4, אבל תמיד יש הבדל בין יד 1 ליד 3.

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מפתיע אתכם.

זמן נורמלי לאחזקת רכב הוא 2-3 שנים, ורכב בן 3-4 שנים סביר מאוד שיהיה מיד ראשונה או שנייה ואין סיבה לשנות עקב כך את מחירו (ואם כן, אז אולי באחוז).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...